Cuber Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 te kropki,to jakaś zorganizowana akcja taka akcja abys dał piątaka :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 te kropki,to jakaś zorganizowana akcja tak , kto nie ma kropka ten leszcz
Tomeks Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 te kropki,to jakaś zorganizowana akcja tak , kto nie ma kropka ten leszcz coś nie tak,bo Tukan ma kropka :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 te kropki,to jakaś zorganizowana akcja tak , kto nie ma kropka ten leszcz coś nie tak,bo Tukan ma kropka :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 te kropki,to jakaś zorganizowana akcja tak , kto nie ma kropka ten leszcz coś nie tak,bo Tukan ma kropka :gwizdanie: Te zoofil spadaj z tego tematu
siemian Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 i dobrze wam tak [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 12:46_________________________________________________Mironowi będzie przykro że te kropki nie padły u niego w temacie... ;(
KERCZI Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Buahahah...zwariowalem...wszystko wiem ale za co Trzeniek dostal BOMBE?
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Trzeniu Otrzymałeś ostrzeżenie w związku z dotychczasowym zachowaniem na naszym forum. sam nie wiem
PABLO Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Climatronic PREMIUM rozjebał cały system :kox:
Wihajster Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Trzeniu Otrzymałeś ostrzeżenie w związku z dotychczasowym zachowaniem na naszym forum. sam nie wiem mówiłes brzydko i w ogóle h*jowo dzis jestes ubrany wiec należało ci sie
PABLO Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Trzeniu Otrzymałeś ostrzeżenie w związku z dotychczasowym zachowaniem na naszym forum. sam nie wiem mówiłes brzydko i w ogóle h*jowo dzis jestes ubrany wiec należało ci sie :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Trzeniu Otrzymałeś ostrzeżenie w związku z dotychczasowym zachowaniem na naszym forum. sam nie wiem mówiłes brzydko i w ogóle h*jowo dzis jestes ubrany wiec należało ci sie jak masz choć gram honoru to dasz sobie kropka za wulgaryzmy których używasz na forum publicznych... jeśli zaś sam tego nie możesz to poproś innego moda
Wihajster Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Trzeniu Otrzymałeś ostrzeżenie w związku z dotychczasowym zachowaniem na naszym forum. sam nie wiem mówiłes brzydko i w ogóle h*jowo dzis jestes ubrany wiec należało ci sie jak masz choć gram honoru to dasz sobie kropka za wulgaryzmy których używasz na forum publicznych... jeśli zaś sam tego nie możesz to poproś innego moda tez nie może
KERCZI Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Trzeniu Otrzymałeś ostrzeżenie w związku z dotychczasowym zachowaniem na naszym forum. sam nie wiem mówiłes brzydko i w ogóle h*jowo dzis jestes ubrany wiec należało ci sie jak masz choć gram honoru to dasz sobie kropka za wulgaryzmy których używasz na forum publicznych... jeśli zaś sam tego nie możesz to poproś innego moda tez nie może Popros Mirona, On ostatnio dal kropke HUGO za OT w Mironowozie :polew:
PABLO Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Trzeniu Otrzymałeś ostrzeżenie w związku z dotychczasowym zachowaniem na naszym forum. sam nie wiem mówiłes brzydko i w ogóle h*jowo dzis jestes ubrany wiec należało ci sie jak masz choć gram honoru to dasz sobie kropka za wulgaryzmy których używasz na forum publicznych... jeśli zaś sam tego nie możesz to poproś innego moda tez nie może Popros Mirona, On ostatnio dal kropke HUGO za OT w Mironowozie :polew: Miron cały czas ściemnia że jest taki skromny a daje kropki prezesowi :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nie ma jak fioletowi tzn jak? [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 14:36_________________________________________________ps. nie można zmienić tej zielonej kropki na inny kolor?
PABLO Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Kropki są na chodzie ostatnio :decayed:
irko Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ida swieta to mozesz potraktowac ja jak bombke choinkowa
Rekomendowane odpowiedzi