Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

za niedługo będziemy pchac samochody zeby nie przekroczyc prędkości :gwizdanie:

Opublikowano

za niedługo będziemy pchac samochody zeby nie przekroczyc prędkości :gwizdanie:

:wink4:

Opublikowano

zwariowalem

Opublikowano

po numerze nadwozia :kox: który sprawdziłem heheheh

Opublikowano

Wąski!!!!!!!!!!!!!! Ty handlujesz jeszcze tymi bobcatami ???? Potrzebuje takiego , co bym mógł go przewieść na lawecie , może ważyc max 2700 kg !!!!

Opublikowano

tam o czym mowiles??[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 21:49_________________________________________________

Wąski!!!!!!!!!!!!!! Ty handlujesz jeszcze tymi bobcatami ???? Potrzebuje takiego , co bym mógł go przewieść na lawecie , może ważyc max 2700 kg !!!!

handluje, dzwon do Niego

Opublikowano

tam o czym mowiles??

znajomy szuka A4 sedana i mi podrzucił numer nadwozia , sprawdziłem i wychodzi ze to angol :naughty:

Opublikowano

mam b7 sedan w 2,5 tdi automat z jasnym wnetrzem jakby chcial...

Opublikowano

tam o czym mowiles??[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 21:49_________________________________________________

handluje, dzwon do Niego

jutro bede dzwonil tylko z zagranicznego nr , pisze by sie nie przestraszyl i odebrasl :)

Opublikowano

:hi:

[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 02:39_________________________________________________

to podaj te parametry...

Poczytaj sobie :decayed:

http://www.allegro.pl/item846750373_qualia_sony_kdl_37w5720_100hz_fullhd_mpeg4_g_5lat.html[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 02:40_________________________________________________

:hi:

Pablo ja kupiłem 40 sony bravia przecena z 3500 na 2500 w Saturnie i to była mega okazja, a jezeli chodzi o rozmiar to weź większy zebys nie załował, ja kupiłem najpierw 37 po rozłożeniu w domu stwierdziłem ze jakiś mały i odrazu wymieniłem na 40. Teraz załuje bo tez wydaje sie mały i chce go wymienić na 46. LCD to nie kineskop i zalecana odległość to około 2 - 4 m od tv widac idealnie.

Boseron to podaj mi dokładnie model to sprawdzę u siebie "normalną" cenę :naughty:

Większego nie chciałem bo 37" to max jak na mój pokój. Najpierw chciałem 32" ale dołożyłem te 5" i to jest maximum :)

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:45_________________________________________________

Boseron to podaj mi dokładnie model to sprawdzę u siebie "normalną" cenę :naughty:

Większego nie chciałem bo 37" to max jak na mój pokój. Najpierw chciałem 32" ale dołożyłem te 5" i to jest maximum :)

tiaaa...

Przecież wszyscy wiemy że chciałes go obszyć i włożyć w zagłówki ale troszke przesadziłeś z wielkością :decayed:

Opublikowano

Taaaaaaaaaaa
Opublikowano

STEROWNIK MODUŁ AUDI 8E0 907 279 K

oraz

8E0 907 279 N dla osob chcacych zmienic reflektorki zwykle na bixenonowe.

Cena po 250 szt. Dla Klubowiczow wysylka GRATIS

wiesz Kerczi jakbyś sprzedawał to po 30 sztuk to może bym wziął... Ale po co mi 250 modułów... :polew: :polew: :polew: