KERCZI Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 wiesz Kamil, kazdy ma swoje gusta i gusciki, jezdzilem i beta 530xd i a6 3.0 Q i dla mnie nie ma porownania, beta jest grubo nadsterowna i wybacza duzo mniej bledow niz audi w Q wiem ze ciezko porownac same w sobie napedy bo to zupelnie inne autka no ale nic juz nie poradze ze innej mozliwosci porownania nie mamy. Nie jestem zadnym masterem kierownicy ale w pupie mam jazde z lekka spinka w podswiadomosci ze musze sie pilnowac, w Audioli w Q tego nie ma.... swego czasu w 5 spalillismy z kumplem silnik w 528i a jazda byla srednia w porownaniu do Q ot tyle mojego OT. p.s. ze juz nie wspomne o dostepnosci/popularnosci X w becie sasiad ma bete 7 przedostatnia a jak popada snieg to zostawia autko u gory to sie nazywa pakiet komfort chyba...dymac 300m do domu - akuratnie t nie ma zwiazku a tylko zlosliwosc zmusila mnie do ostatniego zdania o sasiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 nie, nie mam w wersji niemieckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 wiesz Kamil, kazdy ma swoje gusta i gusciki, jezdzilem i beta 530xd i a6 3.0 Q i dla mnie nie ma porownania, beta jest grubo nadsterowna i wybacza duzo mniej bledow niz audi w Q wiem ze ciezko porownac same w sobie napedy bo to zupelnie inne autka no ale nic juz nie poradze ze innej mozliwosci porownania nie mamy. Nie jestem zadnym masterem kierownicy ale w pupie mam jazde z lekka spinka w podswiadomosci ze musze sie pilnowac, w Audioli w Q tego nie ma.... swego czasu w 5 spalillismy z kumplem silnik w 528i a jazda byla srednia w porownaniu do Q ot tyle mojego OT. Karol zaintrygowała mnie Twoja historia Może napiszesz coś więcej, dużo emocji w tym krótkim tekście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 wiesz Kamil, kazdy ma swoje gusta i gusciki, jezdzilem i beta 530xd i a6 3.0 Q i dla mnie nie ma porownania, beta jest grubo nadsterowna i wybacza duzo mniej bledow niz audi w Q wiem ze ciezko porownac same w sobie napedy bo to zupelnie inne autka no ale nic juz nie poradze ze innej mozliwosci porownania nie mamy. Nie jestem zadnym masterem kierownicy ale w pupie mam jazde z lekka spinka w podswiadomosci ze musze sie pilnowac, w Audioli w Q tego nie ma.... swego czasu w 5 spalillismy z kumplem silnik w 528i a jazda byla srednia w porownaniu do Q ot tyle mojego OT. Karol zaintrygowała mnie Twoja historia Może napiszesz coś więcej, dużo emocji w tym krótkim tekście to podskocz do mnie przewioze Cie na moich letnich 18 oska to zrozumiesz o czym gadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 O!! I wywołałem Trzenka - króla krakowskich nastolatek [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:30_________________________________________________ wiesz Kamil, kazdy ma swoje gusta i gusciki, jezdzilem i beta 530xd i a6 3.0 Q i dla mnie nie ma porownania, beta jest grubo nadsterowna i wybacza duzo mniej bledow niz audi w Q wiem ze ciezko porownac same w sobie napedy bo to zupelnie inne autka no ale nic juz nie poradze ze innej mozliwosci porownania nie mamy. Nie jestem zadnym masterem kierownicy ale w pupie mam jazde z lekka spinka w podswiadomosci ze musze sie pilnowac, w Audioli w Q tego nie ma.... swego czasu w 5 spalillismy z kumplem silnik w 528i a jazda byla srednia w porownaniu do Q ot tyle mojego OT. Karol zaintrygowała mnie Twoja historia Może napiszesz coś więcej, dużo emocji w tym krótkim tekście to podskocz do mnie przewioze Cie na moich letnich 18 oska to zrozumiesz o czym gadamy Hehehe ale obiecaj że będziemy dużo hamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 bmw jest dobre tylko do napadów [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:32_________________________________________________lipny ten filmik z betą [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:32_________________________________________________czesc Przemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 O!! I wywołałem Trzenka - króla krakowskich nastolatek [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:30_________________________________________________ wiesz Kamil, kazdy ma swoje gusta i gusciki, jezdzilem i beta 530xd i a6 3.0 Q i dla mnie nie ma porownania, beta jest grubo nadsterowna i wybacza duzo mniej bledow niz audi w Q wiem ze ciezko porownac same w sobie napedy bo to zupelnie inne autka no ale nic juz nie poradze ze innej mozliwosci porownania nie mamy. Nie jestem zadnym masterem kierownicy ale w pupie mam jazde z lekka spinka w podswiadomosci ze musze sie pilnowac, w Audioli w Q tego nie ma.... swego czasu w 5 spalillismy z kumplem silnik w 528i a jazda byla srednia w porownaniu do Q ot tyle mojego OT. Karol zaintrygowała mnie Twoja historia Może napiszesz coś więcej, dużo emocji w tym krótkim tekście to podskocz do mnie przewioze Cie na moich letnich 18 oska to zrozumiesz o czym gadamy Hehehe ale obiecaj że będziemy dużo hamować po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 O!! I wywołałem Trzenka - króla krakowskich nastolatek [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:30_________________________________________________ wiesz Kamil, kazdy ma swoje gusta i gusciki, jezdzilem i beta 530xd i a6 3.0 Q i dla mnie nie ma porownania, beta jest grubo nadsterowna i wybacza duzo mniej bledow niz audi w Q wiem ze ciezko porownac same w sobie napedy bo to zupelnie inne autka no ale nic juz nie poradze ze innej mozliwosci porownania nie mamy. Nie jestem zadnym masterem kierownicy ale w pupie mam jazde z lekka spinka w podswiadomosci ze musze sie pilnowac, w Audioli w Q tego nie ma.... swego czasu w 5 spalillismy z kumplem silnik w 528i a jazda byla srednia w porownaniu do Q ot tyle mojego OT. Karol zaintrygowała mnie Twoja historia Może napiszesz coś więcej, dużo emocji w tym krótkim tekście to podskocz do mnie przewioze Cie na moich letnich 18 oska to zrozumiesz o czym gadamy Hehehe ale obiecaj że będziemy dużo hamować po co? Bo masz takie wyjebane tarcze ze łyse letnie osiemnastki to pikuś na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 bmw jest dobre tylko do napadów [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:32_________________________________________________lipny ten filmik z betą [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:32_________________________________________________czesc Przemian pewnie ze lipny, to juz tutaj znalazlem lepszy filmik z jakims Melepetą w Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 bmw jest dobre tylko do napadów [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:32_________________________________________________lipny ten filmik z betą [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:32_________________________________________________czesc Przemian pewnie ze lipny, to juz tutaj znalazlem lepszy filmik z jakims Melepetą w Q To ja już napisałem że Trzeniek mógłby wielu kierowców Bajerisze Motor Werke wiele nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 tak, Trzeniek wymysliby nowy naped, HalfQ napedzane kola tylko te po przekatnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 co ta zazdrość robi z ludzi Panowie , jacyś chętni coby się połamać opłatkiem gdzieś w piątek wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja sie z Tobą połamie, tylko kup opłatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 co ta zazdrość robi z ludzi Panowie , jacyś chętni coby się połamać opłatkiem gdzieś w piątek wieczorem? niepoznaje kolegi :gwizdanie:cholera sprzedały się wszystkie davidoffy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:45_________________________________________________ ja sie z Tobą połamie, tylko kup opłatki odbieraj telefony wywłoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 co ta zazdrość robi z ludzi Panowie , jacyś chętni coby się połamać opłatkiem gdzieś w piątek wieczorem? Trzeniek my się połamiemy a Ty podobno wozisz nas swoim Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 co ta zazdrość robi z ludzi Panowie , jacyś chętni coby się połamać opłatkiem gdzieś w piątek wieczorem? niepoznaje kolegi :gwizdanie:cholera sprzedały się wszystkie davidoffy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:45_________________________________________________ ja sie z Tobą połamie, tylko kup opłatki odbieraj telefony wywłoko sam odbieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja sie z Tobą połamie, tylko kup opłatki średnica 0,75 może być? co ta zazdrość robi z ludzi Panowie , jacyś chętni coby się połamać opłatkiem gdzieś w piątek wieczorem? niepoznaje kolegi :gwizdanie: Od kiedy Ty jesteś moim kolegą? nie rozpędzaj się :gwizdanie: cholera sprzedały się wszystkie davidoffy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie interesuje mnie to ... to kup na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 j**any :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 co ta zazdrość robi z ludzi Panowie , jacyś chętni coby się połamać opłatkiem gdzieś w piątek wieczorem? Trzeniek my się połamiemy a Ty podobno wozisz nas swoim Q Pablo pokursuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja sie z Tobą połamie, tylko kup opłatki średnica 0,75 może być? bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi