Gość Trzeniu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Trzeniek , bo powiem konduktorowi :polew:
Cuber Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Cuber gramy w CODa? jestem zaaaa
zieluch Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Siema PS.ykk mam dla ciebie płytę od siemiana, będziesz na spocie
siemian Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok. 19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on: - Słuchaj, skończyło się pierdolenie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No?! Kto? ŻONA: - Zakład pogrzebowy sk***ysynu!
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 po ciezkim dniu, teraz tylko kima i potem juz
david_n Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Panowie vagowanie samochodu na gwarancji to jakis problem?
sedi Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Panowie,wielka prośba jakby ktoś mógł zabrać na spota VAGa bo nie wiem czy przypadkiem nie padł mi czujnik jakiś z parktronica,z góry WIELKIE DZIĘKI
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Panowie vagowanie samochodu na gwarancji to jakis problem? Zaden problem Sedi bede
david_n Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Panowie vagowanie samochodu na gwarancji to jakis problem? Zaden problem To dobrze. Tak jak sedi, potrzebuje vaga, jak ktos by dal rade wziac jutro to byloby super
Rekomendowane odpowiedzi