Grzesiekkbc Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Koledzy który rzuci okiem na moje logi, wolę tutaj swoich prosić o to
nex Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ale najebka, dziś zdałem egzamin SEP 15kv
marcin j Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 tukan , masz wypasiona subarynke w popisie
Wąski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 tukan , masz wypasiona subarynke w popisie no nie zła tylko mało dopracowana jak na tyle pracy
marcin j Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 tukan , masz wypasiona subarynke w popisie no nie zła tylko mało dopracowana jak na tyle pracy eeee , mślę , że będzie dawać radę i radość
Wąski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 tukan , masz wypasiona subarynke w popisie no nie zła tylko mało dopracowana jak na tyle pracy eeee , mślę , że będzie dawać radę i radość zapewne ,ale jak kto robi taki projetkt to powinien obić do na 100 procent wszędzie rdza ????? tam gdzie jej nie powinno byc
jarko Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 spokojnie napięcie to jest ale przed Piątkowym Meczem z Legią w Sosnowcu :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Jarko to chyba mało wiesz :gwizdanie: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/druzyny/cracovia-krakow,52,druzyna.html ps. dyskusja na ten temat w odpowiednim dziale
PABLO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 23:18_________________________________________________Wczoraj podjechałem gościnnie na spota A6Klub pod reala bo Rubio (kier. foto w MM2) mnie wyciągnął i powiem wam że zdziwiłem się ile ich tam przyjeżdża (25 sedanów 0 avant'ów) i całkiem było lajtowo, same Vki czyli 2.5 TDI, 2.8 i 3.0 w benzynie a jeden gość taryfiarz miał zrobiony w granatowym 2.5 tdi grill od C6 z ledami z tyłu ale dziwnie to wyglądało Ogólnie warioty Macie pozdrowienia od Mad Max'a
jarko Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Jarko to chyba mało wiesz :gwizdanie: No dobrze że na tym Waszym judeforum wiecie lepiej... Jak się kładłem spać to opinia była negatywna, a to że mimo wszystko PZPN później wyraził zgodę... Jak pisałem mojego posta to takowej jeszcze nie było... BTW gość który z ramienia PZPN wizytuje stadiony pod kątem licencji ma pakiet większościowy akcji Hutnika... To jeden z grabarzy NowoHuckiego klubu, były jego prezes, pan Janusz Popiołek :gwizdanie: Tu masz foty
jarko Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 odpowiedni dział :polew: Przenieś modzie
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Jarek nie zmienia to faktu ze mecze będą w hucie :gwizdanie: a posta pisałes jakąs chwile temu
jarko Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Jarek nie zmienia to faktu ze mecze będą w hucie :gwizdanie: a posta pisałes jakąs chwile temu No niestety... Posta pisałem chwile temu, ale ma wiedza była z przed zaśnięcia bo dopiero co wstałem Dobra, nie ważne. Tu i tak nie ma sensu o tym pisać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi