david_n Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Panowie to pisze sie ktos na wyjazd do Chrzanowa na ichniejszego spota dzis? Ja sie pisze kolo 17:30 moznaby wyjechac z krk..
Cuber Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 Panowie to pisze sie ktos na wyjazd do Chrzanowa na ichniejszego spota dzis? Ja sie pisze kolo 17:30 moznaby wyjechac z krk.. pogoda do kitu jest
david_n Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Panowie to pisze sie ktos na wyjazd do Chrzanowa na ichniejszego spota dzis? Ja sie pisze kolo 17:30 moznaby wyjechac z krk.. pogoda do kitu jest No to co ubrudzisz se auto :gwizdanie: Kerczi mowi ze chetny..
Cuber Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 Ja do 18-stej napewno jestem w firmie a potem hmmm się okaże ale za bardzo dzis mi się nie chce
Wąski Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 http://motoallegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6873182 CIEKAWE :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Dzięki za spota wczorajszego, prosiak był dobry A może tak się zebrać dzisiaj i podjechać na spota do A6 klubu do maxa w Krokusie to będziesz się przynajmniej coś działo jak nie chcecie jechać do Chrzanowa [br]Dopisany: 25 Październik 2010, 15:39_________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=28986.0 zapomniałem o tym hehehe stare dobre czasy , cześć zdjęc nie bangla Aż się łezka w oku kręci Można by było robić fotki na spocie i później wrzucać bo tak to wątek umarł
jarko Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ale Pablo My jesteśmy a4-klub :gwizdanie:
grzeg Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ja moge jechac do Chrzanowa. Prace koncze o 17 i pozniej jestem wolny. Pytanie tylko czy od nich ktos pojawi sie na spocie?
PABLO Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ale Pablo My jesteśmy a4-klub :gwizdanie: No i co z tego, zawsze można zrobić takiego spota bo będzie wtedy większa frekwencja. Tomek do nas przyjeżdża a ma A6ke
FANTOMAS Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ale Pablo My jesteśmy a4-klub :gwizdanie: No i co z tego, zawsze można zrobić takiego spota bo będzie wtedy większa frekwencja. Tomek do nas przyjeżdża a ma A6ke Ale Pablo My jesteśmy a4-klub :gwizdanie: i to do nas się przyjeżdża a nie na odwrót kapiszi trzeba dbać o autorytet :>
siemian Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ale Pablo My jesteśmy a4-klub :gwizdanie: Tomek do nas przyjeżdża a ma A6ke no przybłąkał się to przyjeżdza...i widzisz jak bruździ... A nie wypada mu powiedzieć żeby spie*****. ja na szczescie teraz nie jezdze to nie musze go widywać... :polew: :polew: :polew:
Cuber Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 jakie to Porsche Jarka? ładne
PABLO Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 i to do nas się przyjeżdża a nie na odwrót kapiszi trzeba dbać o autorytet :> Kapiszi [br]Dopisany: 25 Październik 2010, 17:16_________________________________________________ jakie to Porsche Jarka? ładne i szybkie
FANTOMAS Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 no przybłąkał się to przyjeżdza...i widzisz jak bruździ... A nie wypada mu powiedzieć żeby spie*****. ja na szczescie teraz nie jezdze to nie musze go widywać... szkoda bo szczerze to nie ma z kogo polać ale mamy nadzieję że nas odwiedzisz więc coś się humorystycznie ruszy ale zabierz okluraki bo ściemnia się już szybciej i saren tak nie widać a widzę że u ciebie ze wzrokiem i czytaniem coś ostatnio kiepsko gdziem masz u mnie w profilu że mam A6 :gwizdanie:
gruszka Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 jakie to Porsche Jarka? ładne Jaki model ptysie?
siemian Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 no przybłąkał się to przyjeżdza...i widzisz jak bruździ... A nie wypada mu powiedzieć żeby spie*****. ja na szczescie teraz nie jezdze to nie musze go widywać... szkoda bo szczerze to nie ma z kogo polać ale mamy nadzieję że nas odwiedzisz więc coś się humorystycznie ruszy ale zabierz okluraki bo ściemnia się już szybciej i saren tak nie widać a widzę że u ciebie ze wzrokiem i czytaniem coś ostatnio kiepsko gdziem masz u mnie w profilu że mam A6 :gwizdanie: a to jednak poskładałeś tą b7 z tych 8 częsci? :decayed:
Cuber Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 911 [br]Dopisany: 25 Październik 2010, 17:23_________________________________________________zaraz wrzuce fotke
Rekomendowane odpowiedzi