Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gruszka my się osobiście chyba nie znamy to nie miałeś okazji poznać mojego uroku osobistego :D

teraz to się obrazić powinienem, co prawda nie jestem tak wspaniały i mogłeś zapomnieć mą skromną osobę, ale kiedyś nie potrafiąc zwagować mojego S4 podziwiałeś moje fotele ;P

Siemiana akcja klasyk, zawsze uskutecznia takie z d*py granie :)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

teraz to się obrazić powinienem, co prawda nie jestem tak wspaniały i mogłeś zapomnieć mą skromną osobę, ale kiedyś nie potrafiąc zwagować mojego S4 podziwiałeś moje fotele ;P

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Gruszka my się osobiście chyba nie znamy to nie miałeś okazji poznać mojego uroku osobistego :D

hmmm. nie przypominam sobie ale całkiem możliwe :decayed: :decayed:

Siemiana akcja klasyk, zawsze uskutecznia takie z d*py granie :)

luuuuubisz to :naughty::decayed::kox::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi: widze że tematy związane z zagospodarowaniem przestrzennym terenu w Hucie :gwizdanie: jestem za tym zeby cos tam powstało bo stoi to to takie i straszy choć w zimie fajnie było sie tam poślizgać

Wąski musze przyznać ze na fotce którą dostałem to cięzko tego znaku nie zauwazyć :gwizdanie: po ptokach

Opublikowano
  • Autor

:hi: widze że tematy związane z zagospodarowaniem przestrzennym terenu w Hucie :gwizdanie: jestem za tym zeby cos tam powstało bo stoi to to takie i straszy choć w zimie fajnie było sie tam poślizgać

Łukaszek ale to nie o ta czesc pasa chodzi na której sie slizgamy :gwizdanie: mowa o tym placu przy przy osiedlu II Pułk i Dywizjonu, dawnej zajezdni tam gdzie była motoszkółka teraz :gwizdanie:

Opublikowano

Pany odwiedze Wasze miasto. Będe od jutra wieczorem do czw-pt. Także jeśli ktoś by reflektował na jakieś piwko albo mini spocika to dawać znac :) :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:36_________________________________________________i nie wstydzić się :gwizdanie: :gwizdanie: Wiem że się za mną strasznie stęskniliście :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Mareczku olej kolegów i chodz na piwko ze mną :kox:

Opublikowano

Pany odwiedze Wasze miasto. Będe od jutra wieczorem do czw-pt. Także jeśli ktoś by reflektował na jakieś piwko albo mini spocika to dawać znac :) :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:36_________________________________________________i nie wstydzić się :gwizdanie: :gwizdanie: Wiem że się za mną strasznie stęskniliście :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Mareczku olej kolegów i chodz na piwko ze mną :kox:

Zlociutka nie podjudzaj kolegii...przeciez tak bardzo na Niego czekamy...

Opublikowano

ja też bo mi ma piwo postawić :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Złociutka przecież obiecałem. Chciałem się z Tobą na zlocie napić ale szybko poległaś. Podaj tel. to się zdzwonimy :decayed: :decayed: :naughty:

Opublikowano

Złociutka przecież obiecałem. Chciałem się z Tobą na zlocie napić ale szybko poległaś. Podaj tel. to się zdzwonimy :decayed: :decayed: :naughty:

:wstydliwy: tak wyszło

poszedł na PW :wink4:

Opublikowano

Zlociutka dlaczego na PW a nie dasz wszystkim???

Opublikowano

A co też chcesz do mnie dzwonić :mysli:

nie daje wszystkim!!!!!!!!!!!

szykuj się Karol na kręgle na niedziele lepiej :naughty:

Opublikowano

A co też chcesz do mnie dzwonić :mysli:

nie daje wszystkim!!!!!!!!!!!

szykuj się Karol na kręgle na niedziele lepiej :naughty:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:04_________________________________________________

Zlociutka dlaczego na PW a nie dasz wszystkim???

a chcesz go
Opublikowano

Robert nie bądz taki :gwizdanie:

Opublikowano

:wstydliwy: tak wyszło

poszedł na PW :wink4:

oj złociutka coś mi tu ściemniasz :decayed:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:10_________________________________________________nio teraz to co innego :decayed:

Opublikowano

widziałem sie dziś z gościem który kiedys był na naszm forum nie kazdy go napewno kojarzy ale starzy forumowicze napewno Adi kraków jeździ s4 , byłem u niego w zakładzie samochodowym..... :gwizdanie: Vagował moją a4 troche pogadaliśmy , ma do sprzedania s8 z 2001r.

Opublikowano

widziałem sie dziś z gościem który kiedys był na naszm forum nie kazdy go napewno kojarzy ale starzy forumowicze napewno Adi kraków jeździ s4 , byłem u niego w zakładzie samochodowym..... :gwizdanie: Vagował moją a4 troche pogadaliśmy , ma do sprzedania s8 z 2001r.

za ile , wiecej info?

Opublikowano

nie chciał podac ceny, ale autko na wypasie, po zmianie zawieszenia z przodu, ogólnie w bardzo dobrym stanie , kwestia dogadania, zresztą to nie jego tylko jego szefa ponoc nie chce dużo.... :gwizdanie: ale dla mnie to za duże spalanie musiałbym robić na benzyne tylko :disgust: a instalacja gazowa nie kazdy sie podejmie [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:37_________________________________________________Panowie poleci mi ktoś jakiegos mechanika potrzebuje klocki hamulcowe w swoim zmienić i to jutro bo dzis zaczęły mi trzeć o tarcze za długo na nich jeździłem jakis telefon adres? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:02_________________________________________________no i gdzie klocki zakupić w dobrej cenie i jakie polecacie pewnie ATE nie chciałbym wydac więcej niz 200 zl za klocki

Opublikowano

:hi:

Jak uda mi się zmienić grafik to pojadymy bo ciekawy jestem ile tam kuników zostało :naughty::decayed:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:15_________________________________________________

Łukaszek ale to nie o ta czesc pasa chodzi na której sie slizgamy :gwizdanie: mowa o tym placu przy przy osiedlu II Pułk i Dywizjonu, dawnej zajezdni tam gdzie była motoszkółka teraz :gwizdanie:

I tam gdzie był parking strzeżony na którym trzymałem auto, a jakieś 6 lat wstecz na tym placyku niezłego miałem dzwona malczakiem, jebnąłem w słup bo znudziło mi się jeżdżenie nim w kółko :polew: to były czasy :decayed:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:18_________________________________________________Panowie kto ma możliwość sprawdzenie vinu alfy romeo bo planuje jechać w środę za Poznań po tą sztukę => http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-skory-gta-xenony-full-C16077321.html

Kolega z pracy dalej szuka i jest zainteresowany tą alfą (auto na pół roku żeby się poduczyć jazdy a później będzie chciał kupić nowszą A3ke z lat 2005/06)

Opublikowano

Cuber się wypowie na ten temat :gwizdanie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.