jarko Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 ps. łeb mi pęka :wallbash: starość nie radość :polew: A Tobie co pęka :naughty:
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 Jarko jestem zalamany , drugi raz pod rząd mi łeb rozwala po spożyciu :wallbash:
jarko Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Przesilenie zimowe... :gwizdanie: Do zlotu przejdzie :naughty:
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 Przesilenie zimowe... :gwizdanie: Do zlotu przejdzie :naughty: no mam taką nadzieję
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 Nadzieja to wiesz :naughty: wiem wiem ale kazda matka kocha swoje dzieci
jarko Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Nadzieja to dziwka... A ja jestem jej alfonsem :polew:
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 pijaki [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 14:04_________________________________________________Panowie gdzie lepiej jechać na giełdę samochodową, na rybitwy czy na Balice bo słyszałem że jeszcze tam jest giełda o dziwo W sumie najlepiej to jechać do Gliwic bo tam jest masakra tyle samochodów
pawel1380 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Eno bez jaj aż taka dokładność odwzorowania :shocked: ten film śmierdzi mi marketingiem.. Jesli to prawda to
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Eno bez jaj aż taka dokładność odwzorowania :shocked: ten film śmierdzi mi marketingiem.. Jesli to prawda to No przecież prawdziwe to jest bo znam na pamięć ten tor i dokładnie tak samo wygląda choć na tym filmiku słaba jest jakość nagrania ale u siebie na Full HD 100 razy lepiej to wygląda jak byś włączył Masz GT5 przecież mówiłeś to włącz sobie i zobacz. Po filmiku widać że GT5 super odwzorowali pod względem symulatora i prędkości gry bo idą łeb w łeb dopóki w realu mu auta nie zajechały drogi
pawel1380 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Tor wiem.Nie o to mi chodzi. O przyspieszenia mi chodzi.jesli on idzie na full na jednym i drugim to to jest niesamowite.A nie odwzorowanie toru..
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Tor wiem.Nie o to mi chodzi. O przyspieszenia mi chodzi.jesli on idzie na full na jednym i drugim to to jest niesamowite.A nie odwzorowanie toru.. Aha napisałeś dokładność to miałem na myśli że chodzi Ci o grafikę.. No tak wygląda z tą prędkością, wygląda na realistyczne bo porównywałem np czasy takich samych samochodów na tym torze a później w grze i czasy były bardzo podobne Szykujemy na jutro ściganie GT5 to może tym razem się załapiesz, wszystko w temacie GT5.
jarko Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Panowie gdzie lepiej jechać na giełdę samochodową, na rybitwy czy na Balice bo słyszałem że jeszcze tam jest giełda o dziwo Giełda w Balicach
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Panowie gdzie lepiej jechać na giełdę samochodową, na rybitwy czy na Balice bo słyszałem że jeszcze tam jest giełda o dziwo Giełda w Balicach Słyszałem że podobno JESZCZE tam jest ale wątpię, w latach '90 tam jeździłem a później właśnie przenieśli na rybitwy
Rekomendowane odpowiedzi