jarko Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Panowie gdzie lepiej jechać na giełdę samochodową, na rybitwy czy na Balice bo słyszałem że jeszcze tam jest giełda o dziwo Giełda w Balicach Słyszałem że podobno JESZCZE tam jest ale wątpię, w latach '90 tam jeździłem a później właśnie przenieśli na rybitwy Ale GDZIE :?: Tam same parkingi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Panowie gdzie lepiej jechać na giełdę samochodową, na rybitwy czy na Balice bo słyszałem że jeszcze tam jest giełda o dziwo Pablo skąd Ty masz takie info ? :shocked: z 5 lat ( jak nie więcej ) tam juz giełdy nie ma :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Pablo skąd Ty masz takie info ? Od kolegi pewnie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 może chodzi o giełdę na Balickiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Panowie gdzie lepiej jechać na giełdę samochodową, na rybitwy czy na Balice bo słyszałem że jeszcze tam jest giełda o dziwo Pablo skąd Ty masz takie info ? :shocked: z 5 lat ( jak nie więcej ) tam juz giełdy nie ma :gwizdanie: Mi też się nie chce wierzyć ale ten kolega co dalej poszukuje auto, w robocie mu powiedział kolega że była na tej giełdzie nie dawno i oglądał auta, może im się pojebało z RTV na Balickiej bo jak by nie patrzeć tam też stoi dużo samochodów na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Transitpawer dzieki wielkie za impreze było mega pozdrowienia dla Asi i małżonki Jarko dzieki za flaszke wdóki dawno nie pamiętam tak dobrej imrpezy tylko słabe głowy coć macie [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 05:25_________________________________________________sam dopijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 krk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 O f*ck... ale boli główka... Łukasz, ale się sponiewierałem Powtórka za tydzień [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 11:02_________________________________________________A auto do tej pory odbierzesz,czy moge sobie pojeździć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 suszi + + = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 suszi + + = Było odgapiać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dawno nie bolała mnie tak głowa Mariusz jak dojde do siebie to przyjade po auto a do tego czasu mozesz palić gumy ide sie jeszcze położyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dawno nie bolała mnie tak głowa Mariusz jak dojde do siebie to przyjade po auto a do tego czasu mozesz palić gumy ide sie jeszcze położyć Twardziel :polew: I daj już spokój tym Makaronom :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dawno nie bolała mnie tak głowa Mariusz jak dojde do siebie to przyjade po auto a do tego czasu mozesz palić gumy ide sie jeszcze położyć Przyjedź na piwko, to Ci przejdzie Ja już drugie pije i czuje się bardzo dobrze. Do kaca nie dopuszczam A na spota przyjade MPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johan0712 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Transitpawer dzieki wielkie za impreze było mega pozdrowienia dla Asi i małżonki Jarko dzieki za flaszke wdóki dawno nie pamiętam tak dobrej imrpezy tylko słabe głowy coć macie [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 05:25_________________________________________________sam dopijam Widzę że się dobrze imprezowało :> Alkoholicy A ja wczoraj grzecznie bez% Chłopaki myślę że dziś będzie dobra frekwencja [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:39_________________________________________________ Witam wszystkich!!! Zapraszamy i wiesz gdzie nas szukać dzisiaj Chłopaki weźcie Vaga na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Makaroniarka fajna [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:58_________________________________________________kto na spota sie wybiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Makaroniarka fajna [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:58_________________________________________________kto na spota sie wybiera ? Ja się wybieram, pod warunkiem że mnie zawieziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 czekam na Piotrka i przed 18-tą powinniśmy sie u Ciebie zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi