Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

hhehe tez oglądam i przełączam na Zagłebie vs Lech tez cienizna

ps. Ballentines + Pepsi robi robotę :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: czesc Koledzy taka piękna pogoda a człowiek musi w pracy siedzieć :confused4:

Ale łączę się z Tobą w bólu :drunk:

Ja też się łączę :wink4:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:20_________________________________________________Tranzit prawie wyrwaliśmy ten telewizor :polew::kox:

Opublikowano

nie róbcie smaka bo zejde po flache :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:polew::kox::polew:

Opublikowano

Cześć. Panowie chce kupić RNS-a, nie interesowałem się tym za bardzo, moglibyście mi powiedzieć co do mojego paska będzie pasować?

Czy coś takiego jak to? http://allegro.pl/radio-cd-vw-golf-bora-passat-polo-gps-rns-navi-kod-i1560510816.html

czy lepiej kupić nie oryginała jakiegoś

Opublikowano

Tranzit prawie wyrwaliśmy ten telewizor :polew::kox:

Pablo... Nie Tranzit - tylko TRANSIT :wallbash: A telewizor załatwił mi jeden dobry człowiek z forum. Nie powiem że to MIODZIO żeby nie robić kryptoreklamy :decayed:

A schodź :D Jak zamówisz Panów żeby mnie przywieźli dobrowolnie na Siem...ego to napijemy się razem, bo żona daleko daleko :kox:

TRAORE MÓJ IDOL!! Zagłębie - Lech 1-0 :decayed:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 22:11_________________________________________________

Cześć. Panowie chce kupić RNS-a, nie interesowałem się tym za bardzo, moglibyście mi powiedzieć co do mojego paska będzie pasować?

Czy coś takiego jak to? http://allegro.pl/radio-cd-vw-golf-bora-passat-polo-gps-rns-navi-kod-i1560510816.html

Gdybym do swojego auta kupował, to wolałbym dołożyć troche i kupić oryginał. Nieoryginały markowe będą w niewiele niższych lub porównywalnych cenach. O nieoryginałach niemarkowych nie chce mi się pisać. Poza tym wyglądem mogą nie pasować do konsoli środkowej...

Ale zrobisz jak zechcesz :hi:

Opublikowano

Gdybym do swojego auta kupował, to wolałbym dołożyć troche i kupić oryginał.

Chodzi o to że oryginał kupisz taniej niż podróbe. Nie chodzi w tym momencie o cene tylko co kupić bo nie siedze w tym temacie

Opublikowano

czesc nex kupe lat co tam u Ciebie byku

Opublikowano

Gdybym do swojego auta kupował, to wolałbym dołożyć troche i kupić oryginał. Nieoryginały markowe będą w niewiele niższych lub porównywalnych cenach. O nieoryginałach niemarkowych nie chce mi się pisać. Poza tym wyglądem mogą nie pasować do konsoli środkowej...

Ale zrobisz jak zechcesz :hi:

Te nie oryginały markowe oferują znacznie więcej jak oryginały... Do takiego B5 lub też paska również B5 nawet bym się nie wygłupiał z jakimiś dziwnymi starymi oryginałami :wink4:

BTW Dzięki chętnym za pomoc z vagowaniem :gwizdanie:

Opublikowano

Cuber-ku, nie znam się na tym. Co polecasz kupić?

Boseron, hej, leci powolutku, właśnie się wybieram na giełdę do gliwic w niedziele ale najpierw muszę wiedzieć po co :-) [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 22:33_________________________________________________jarko, co byś polecił kupić? powiedzmy do tysiaka jestem coś w stanie kupić?

Opublikowano
  • Autor

Cuber-ku, nie znam się na tym. Co polecasz kupić?

W tym co napisał Jarko jest bardzo duzo racji :good:

ps. Ja jestem zwolennikiem ORI rzeczy wiec kupił bym to co było ORI w Pasku fakt ze to juz baaardzo stara technologia no ale ORI :gwizdanie:

Opublikowano

a te RNS-e co do audi wchodzą do paska nie podejdą :mysli:

Opublikowano

Szperaj i szukaj - na allegro jest tego trochę...

Jakiś pionek, jvc... Cokolwiek kupisz będzie to znacznie lepszy sprzęt jak ten z Twojego linka :gwizdanie:

Opublikowano

Ja jestem zwolennikiem ORI rzeczy wiec kupił bym to co było ORI w Pasku fakt ze to juz baaardzo stara technologia no ale ORI :gwizdanie

http://allegro.pl/radio-cd-vw-golf-bora-passat-polo-gps-rns-navi-kod-i1560510816.html

chodzi Ci o ten link który podałem wyżej? Czy do tej navi się da wgrać język PL?? A i co najważniejsze czy można wrzucać tu płyty audio z muzyką i je czyta czy konieczna jest zmieniarka

Opublikowano

a te RNS-e co do audi wchodzą do paska nie podejdą :mysli:

Raz że nie do 1tyś zł, dwa na pewno nie będzie tak dobrze wyglądał jak w A4, a trzy to po co ma przepłacać za sprzęt który i tak mu nie będzie wizualnie za bardzo pasował i będzie znacznie uboższy w różne opcje :gwizdanie:

Opublikowano

moze i tak, nie znam sie na tym

Opublikowano

Ja tak jak Cuber napisał jestem zwolennikiem ORI. Wolę mieć uboższy i gorszy sprzęt który będzie fajnie komponował się z resztą niż wypasa który będzie mnie raził w oczy. A kolega zrobi jak zechce (albo inaczej - lobby którego z nas będzie mocniejsze) :naughty:

Opublikowano

ja chce to ori kupić co podałem linka , tylko chciałbym wiedzieć czy to odtwarza płyty cd z muzyką czy konieczna jest zmieniarka, oraz co z językiem polskim i na jakiej zasadzie wgrywa się mapy bądź odczytuje

Opublikowano

dlatego włąsnie używam concerta II , moze i nie jest najnowszym wynalazkiem ale gra bardzo dobrze zwłąszcza na Bose daje rade

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.