Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie lepiej jechac gdzies normalnie i na spokojnie sobie nabić i wyczyścić Klime ? :gwizdanie:

a na tej Groupon ofercie nie zrobia tego normalnie ? :mysli: :mysli: bo chyba tu zaduzej filozofii nie ma jak wszystko robi maszyna wystarczy wtyczki powpinac i przewody do rureczek popodlaczac :wink4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

A nie lepiej jechac gdzies normalnie i na spokojnie sobie nabić i wyczyścić Klime ? :gwizdanie:

a na tej Groupon ofercie nie zrobia tego normalnie ? :mysli: :mysli: bo chyba tu zaduzej filozofii nie ma jak wszystko robi maszyna wystarczy wtyczki powpinac i przewody do rureczek popodlaczac :wink4:

przeciez nie chodzi o to tylko ze patrząc ile osób to wykupiło to moze sie okazac ze będzie długi czas oczekiwania :gwizdanie:

Opublikowano

Ja sobie wykupilem na Gruponie kupon ozonowania klimy i uzupelniania. W firmie OLICAR na Dekerta 80 zamiast 249zł - piekne zdjecia i niewiadomo co tam jeszcze mieliby robic

wiekszej bryndzy nie widzialem juz dawno.

Niedosc ze musialem 50pln zaplacic za mycie samochodu bo bylo to na jakims placu w blocie (jak na szrocie) w jakiejs budzie - pakowal mi sie chlop usmarowany olejem. To po przyjechaniu na miejsce okazalo sie ze urzadzenie do nabijania klimy pojechalo na serwis bo nie nabija - moga zrobic mi tylko ozonowanie - jak zobaczylem jakim przedpotopowym sprzetem chlop to robil to sie usmialem. Przypomnialo mi to jak bylem maly i Tata mial taki zewnetrzny duzy filtr do filtrowania wody Rybkom :polew:

na koniec wizyty przyjechala Pani ladnie ubrana i zaczela robic zdjecia...jak sie pozniej okazalo to był KOMORNIK ktory wlasnie zajal plac wraz ze wszystkim co na nim bylo...wowczas sie przekonalem dlaczego nie ma urzadzenia do nabijania klimatyzacji - byloby chyba tam najbardziej wartosciowe :gwizdanie:

generalny zal.pl

a strona tejze firmy wygladala tak zeby nie bylo: http://www.olicar-czesci.pl

tak więc konkluzja jest prosta - groupon? Tak pod warunkiem ze widziales/slyszales o serwisie/hotelu itd albo jest to jakis autoryzowany serwis/znana marka.

Groupon niestety nie sprawdza oferty ani nie bierze odpowiedzialnosci za to co oferuje za swoim posrednictwem...

UWAZAJCIE !!!

Opublikowano

Coś mi się przypomina, że Boseron ostatnio chyba pisał o kuponie na klime, ciekawe jak to wyglądało w jego przypadku

Opublikowano

oczywiscie zeby nie bylo...korzystalem kilka razy z Grouponu i bylem bardzo zadowolony, bylem np. ostatnio na weekend w pałacu w Wojanowie za 320pln/2os. i bylo nie dosc ze mega to jeszcze naprawde oferta była bardzo promocyjna. Bylem z pelnym wyzywieniem i to na dwie noce w 2os. (tymczasem normalna doba kosztowala tam od 370 do 1390 od osoby za dobe) tak wiec groupon ma czasem fajne promocje ale trzeba uwazac i sprawdzac na dziesiata strone oferty...

Opublikowano

glebam.jpg

:kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 19:55_________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=213782.0

:slina: :slina: :slina:

Opublikowano

Pablo do czego to link :?:

Twojego posta czy całego wątka :?:

Opublikowano

Pablo do czego to link :?:

Twojego posta czy całego wątka :?:

Do całego wątka, nie wiem czemu w tym przypadki kieruje na mój post skoro dałem link do tematu :mysli:

Ok poprawiłem :good:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ja sobie wykupilem na Gruponie kupon ozonowania klimy i uzupelniania. W firmie OLICAR na Dekerta 80 zamiast 249zł - piekne zdjecia i niewiadomo co tam jeszcze mieliby robic

wiekszej bryndzy nie widzialem juz dawno.

Niedosc ze musialem 50pln zaplacic za mycie samochodu bo bylo to na jakims placu w blocie (jak na szrocie) w jakiejs budzie - pakowal mi sie chlop usmarowany olejem. To po przyjechaniu na miejsce okazalo sie ze urzadzenie do nabijania klimy pojechalo na serwis bo nie nabija - moga zrobic mi tylko ozonowanie - jak zobaczylem jakim przedpotopowym sprzetem chlop to robil to sie usmialem. Przypomnialo mi to jak bylem maly i Tata mial taki zewnetrzny duzy filtr do filtrowania wody Rybkom :polew:

na koniec wizyty przyjechala Pani ladnie ubrana i zaczela robic zdjecia...jak sie pozniej okazalo to był KOMORNIK ktory wlasnie zajal plac wraz ze wszystkim co na nim bylo...wowczas sie przekonalem dlaczego nie ma urzadzenia do nabijania klimatyzacji - byloby chyba tam najbardziej wartosciowe :gwizdanie:

generalny zal.pl

a strona tejze firmy wygladala tak zeby nie bylo: http://www.olicar-czesci.pl

tak więc konkluzja jest prosta - groupon? Tak pod warunkiem ze widziales/slyszales o serwisie/hotelu itd albo jest to jakis autoryzowany serwis/znana marka.

Groupon niestety nie sprawdza oferty ani nie bierze odpowiedzialnosci za to co oferuje za swoim posrednictwem...

UWAZAJCIE !!!

TĄ FIRMĘ OMIJAJCIE WIELKIM KOŁEM znam i nie POLECAM !!!!!!!!!!!!!!

[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 08:42_________________________________________________polecam i tanio

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25881.0

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12853.0

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=21077.0

[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 08:56_________________________________________________http://moto.onet.pl/1647461,1,traktor-pokonal-zlodzieja-aut,artykul.html?node=41767 :naughty:

Opublikowano

czemu on nie wysiadł po prostu z auta i nie uciekł??... ograniczony umysłowo człowiek

Opublikowano

hahahahah co za debil po pierwszej próbie nieudanego ruszenia odpalał bym wrotki :decayed:

:hi:

Opublikowano

moze mial lek wysokosci... :)

Opublikowano

albo myslał ze to karuzela, ale adrenalina lepsza :polew:

Opublikowano

:siema:

:polew: :polew: :polew: Po prostu nie udana kradzież :kox::decayed:

Ale nadciągają czoooorne chmury :shocked:

Opublikowano

Otto nadciąga, będzie dramat :kox:

Opublikowano

KOX - oczywiscie pomijajac dolna czesc choinki kolo halogenow bo to juz przesadzil, ale sama rozkmina dotyczaca zamiany drl z kierunkiem... :naughty:

Opublikowano

Otto nadciąga, będzie dramat :kox:

Przechodzą nade mną i idą w stronę tysiąclecia ale cały czas przesuwają się na wschód w Twoją stronę :kox:

Dawno nie widziałem takiego widoku że ludzie muszą o tej porze włączać światła w domu bo ciemno jak w d*pie :decayed:

Opublikowano

Nie dość że błyska to jeszcze się wydziera, będzie gruuuuuuubo....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.