Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tylko przydałoby się trochę pierwszego posta zmodyfikować :rolleyes:

masz uprawnienia przeciez to modyfikuj :cool1:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale to Ty tu jesteś SZEFEM :naughty:

Spoko, jak coś wymyslę to Ci podeślę :wink4:

Opublikowano

Panowie to jakies propozycje na poprawienie frekwencji na spotach ?

Moją już znasz :kox:

A jak nie zmiana dnia to pogadam z Pablem i zrobimy akcję na jedną konkretną niedzielę z zaproszeniami - niekoniecznie grill, może być też galeria jak zwykle :)

napisz swoje propozycje ,ciekaw jestem jakie [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 13:53_________________________________________________

moze inny dzien :gwizdanie:

była ankieta [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 13:54_________________________________________________

Moją już znasz :kox:

A jak nie zmiana dnia to pogadam z Pablem i zrobimy akcję na jedną konkretną niedzielę z zaproszeniami - niekoniecznie grill, może być też galeria jak zwykle :)

mylisz że to pomoże :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

z Ankiety wynikało ze za Niedzielą bylo 17 osób ( akurat Ja byłem za innym dniem ) okazuje sie ze aniekta z realiami nie miała nic wspólnego ;(

Opublikowano

Tak Robert, myślę i mam nadzieję że coś pomoże chwilowa zmiana w pierwszym poście :)

Jeżeli będę wysyłał zaproszenia do ludzi na spota i odsyłał ich do pierwszego posta w tym wątku to warto by było aby coś więcej tam było jak tylko suche info o dniu i godzinie :wink4:

Poza tym największa siła jest w stałych bywalcach i warto abyśmy się zmobilizowali. Ja z Pablem puszczę info do szerszego grona i może frekwencja 20 aut zachęci kilka osób do regularnego Nas odwiedzania :)

Kto może niech się nastawi na tą niedzielę, kto może niech vaga zabierze, ja przywiozę gadgety i kto może niech się przygotuje że spota zakończymy przejazdem na kiełbaski lub KFC :)

Opublikowano

z Ankiety wynikało ze za Niedzielą bylo 17 osób ( akurat Ja byłem za innym dniem ) okazuje sie ze aniekta z realiami nie miała nic wspólnego ;(

podobnie jak ja :) dlatego warto aby każdy napisał swoja propozycje [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 14:08_________________________________________________

Tak Robert, myślę i mam nadzieję że coś pomoże chwilowa zmiana w pierwszym poście :)

Jeżeli będę wysyłał zaproszenia do ludzi na spota i odsyłał ich do pierwszego posta w tym wątku to warto by było aby coś więcej tam było jak tylko suche info o dniu i godzinie :wink4:

Poza tym największa siła jest w stałych bywalcach i warto abyśmy się zmobilizowali. Ja z Pablem puszczę info do szerszego grona i może frekwencja 20 aut zachęci kilka osób do regularnego Nas odwiedzania :)

Kto może niech się nastawi na tą niedzielę, kto może niech vaga zabierze, ja przywiozę gadgety i kto może niech się przygotuje że spota zakończymy przejazdem na kiełbaski lub KFC :)

szkoda że nie wiesz ile ja zaproszeń wysłałem ,widziałem Pabla i Cubra w profilach wysłanych .ogólnie to kiedys rozmawialiśmy na ten temat :)
Opublikowano

Dobra, skoro uważacie że to nie ma sensu to odpuszczam.

Opublikowano
  • Autor

Nie pierdo.... tylko działaj :decayed:

Opublikowano

ale kto tu mówi o odpuszczaniu Jarko wiesz gdyby nie Ty to to forum by nie istniało :wink4: [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 14:45_________________________________________________

Nie pierdo.... tylko działaj :decayed:

:good:
Opublikowano

ale kto tu mówi o odpuszczaniu Jarko wiesz gdyby nie Ty to to forum by nie istniało :wink4: [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 14:45_________________________________________________

:polew: :polew:

:bry:

Opublikowano
:kox::polew:
Opublikowano

Fajne są te statystki :kox:

Ciekawe co Wy tam widzicie :naughty:

Na 10 miejscu mam flagę klubową w najpopularniejszych działach do której ze dwa lata już nie zaglądałem :polew:

Opublikowano

to co jarko organizujesz jakiegos mega spota, z pokazem sztucznych ogni, akrobatkami i grilem, bo bede w niedziele i nie wiem na co sie nastawiac :cool1:

Opublikowano

Sztuczne ognie były wczoraj :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Sztuczne ognie były wczoraj :naughty: :naughty: :naughty:

dokladnie :gwizdanie:

Opublikowano

no nieststy co 2 week mam wolny wiec mnie omineło ale akrobatki beda???? :gwizdanie:

Opublikowano

Będą za tydzień :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: to przyjade ze swoimi.... wiesz skąd :evil::cool1:

frekwencja wzrosnie 1000% :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.