Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra... Właśnie do mnie kumpel dzwonił że ma czas mi remont zrobić w pokoju córki...

Niestety, ale nie będę miał czasu się zająć organizowaniem spota w tym tygodniu...

Musimy to przełożyć na następny week :confused4:

Stary nic się nie dzieje :wink4:

Dastin ,Pablo super że ktoś się w końcu wypowiedział i poddał swoje propozycje :wink4: ciekawe ilu jeszcze będzie miało odwagę :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

popieram Pablo :decayed:

Opublikowano

:hi: na swojej ziemi

Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej:)

p.s. to moze jakies kiełby pod HT ??

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

ja również uważam że wypowiedzi na spotach są lakoniczne i mało wnoszące do idei spotów. Myślę że powinniśmy trochę zagęścić słownictwo i trochę ograniczyć na spotach klubową grypserę tak żeby nowym było łatwiej zasymilować się z grupą :cool1:

Opublikowano
  • Autor

siema Marynarzu :tongue4: [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 10:52_________________________________________________Panowie fakt jest takie że spot nie przypomina spotów z lat ubiegłych , gdzie na spocie bylo 20-30 samochodów.

Fakt jest również taki że kazdy opowiada o pierdołach , jest szydera a nic konkretnego.

Nowi jak sie pojawią to hmmmm co tu dużo mówić znikają ;(

Opublikowano

:bry:

Co do kiełbasek to dziś nie dam rady bo uciekam zaraz na 14:00 do pracy i po 22:00 będę wolny.

Od jutra piszę się jak coś :)

Opublikowano

siema Marynarzu :tongue4: [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 10:52_________________________________________________Panowie fakt jest takie że spot nie przypomina spotów z lat ubiegłych , gdzie na spocie bylo 20-30 samochodów.

Fakt jest również taki że kazdy opowiada o pierdołach , jest szydera a nic konkretnego.

Nowi jak sie pojawią to hmmmm co tu dużo mówić znikają ;(

no dobra ale o czym mamy gadac jak przyjezdza moze jedno auto nowe i jego ogladanie trwa moze z 15 min, a spot przynajmniej 1 albo 2h, normalne jest ze ludzie, którzy sie znają beda gadac o czyms co ich dotyczy, kazdy z nas był kiedys nowym spotowcem i zawsze tak było ze przyjezdzając mało co sie mówiło, a im czesciej sie przyjezdzało coraz bardziej sie wkrecało w tematy, FANTOMAS jak zaczął to tez nie był jakims wiraszką, a co robił na zimowym :polew:. Moim zdaniem to ze nie ma nowych nie wynika z tego ze nie gadamy wiecznie o samochodach, nie ogladamy i nie chwalimy samochodów nowych, tylko z lenistwa. Ja nie mówie, bo tez czasami mi sie nie chce, ale jak tylko mam wolne i czs to przyjezdzam nawet na te 30 min i mimo ze mam inne auto :cool1:. Nie wiem moze obecnie ludzie wolą byc anonimowi lub wstydza sie czegos, w sumie nie wiem czego, albo poprostu to takie pokolenie ludzi interaktywnych :polew: nie wiem moze trzeba zrobic jakąs prowokacje, to chociaz przyjadą zeby komus wpier....ć :polew:

Opublikowano

Nie wiem moze obecnie ludzie wolą byc anonimowi lub wstydza sie czegos

pewnie ŻON :bicz3: :baseball:

"z dzieckiem bys chwilę posiedział a nie koledzy i koledzy" :decayed: bo jak nie to nie będzie :sex:

A na forum to jak żona nie patrzy to można wszystko :banan3:

Ja mam do Was trochę daleko (50 km), ale na pewno jeszcze kiedyś zawitam. W mojej okolicy tez kiedyś ponoć były spoty, ale się skończyły.

albo poprostu to takie pokolenie ludzi interaktywnych

ci to dopiero nam rosną :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Szydera na spotach była zawsze :decayed:

"z dzieckiem bys chwilę posiedział a nie koledzy i koledzy" :decayed: bo jak nie to nie będzie :sex:

A to normalne:kox: Trza być twardym, a nie mientkim :naughty:

Opublikowano

nie no juz bez przesady, wielu z klubowiczów ma zony i dzieciaki i jakos dają rade, nie wyobrazam sobie ze nie mozna sie wyrwac na godzinke z domu. No alo moze sie myle, a skoro tak to nie chce miec zony :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ja jakoś daję radę i jestem prawie zawsze :kox:

Opublikowano

Nie, to nie chodzi o tą godzinkę czasami tylko o to że bywa nie raz iż niedziela to w zasadzie jedyny dzień w tygodniu kiedy można spokojnie czas z rodziną spędzić :confused4: Do pewnego momentu myślisz jak się wyrwać, ale po pewnym czasie... PRIORYTETY :kox:

Opublikowano

Nie, to nie chodzi o tą godzinkę czasami tylko o to że bywa nie raz iż niedziela to w zasadzie jedyny dzień w tygodniu kiedy można spokojnie czas z rodziną spędzić :confused4: Do pewnego momentu myślisz jak się wyrwać, ale po pewnym czasie... PRIORYTETY :kox:

pierd....sz :polew: priorytety..... chyba baba z wałkiem :gwizdanie:

Opublikowano

sa różni faceci i sa różne kobiety.

Jeden jest twardy :evil: i w nosie ma żonę, inny jest wyrozumiały :rose: (ci co często lub czasem bywają)

Jedna jest twarda :baseball::punish: ;( inna jest wyrozumiała :buziak: (ci co bywają tylko jeden raz)

ale nigdy nie zaszkodzi :kwiatek:

a wtedy jest zdecydowanie łatwiej :pali:

bo nie zrozumie żonatego ten który nie ma żony.

Opublikowano
  • Autor

OZI k... zrób coś z tym euro bo kurs dalej z dupska jest :wallbash:

Myslicie ze Grecja dzis ogłosi niewypłacalność i dzięki temu euro poleci w dół ? :mysli:

Opublikowano

euro jeszcze nie poleci, a Grecja nie ogłosi upadłości. Za dużo złego na raz. Choć euro powoli zacznie opadać, choć na to jeszcze chwilę trza będzie poczekać.

Opublikowano

pierd....sz :polew:priorytety..... chyba baba z wałkiem :gwizdanie:

Taka mała wypucha :decayed:

Myslicie ze Grecja dzis ogłosi niewypłacalność i dzięki temu euro poleci w dół ? :mysli:

Na Greków bym nie liczył :wink4:

Opublikowano

sa różni faceci i sa różne kobiety.

Jeden jest twardy :evil: i w nosie ma żonę, inny jest wyrozumiały :rose: (ci co często lub czasem bywają)

Jedna jest twarda :baseball::punish: ;( inna jest wyrozumiała :buziak: (ci co bywają tylko jeden raz)

ale nigdy nie zaszkodzi :kwiatek:

a wtedy jest zdecydowanie łatwiej :pali:

bo nie zrozumie żonatego ten który nie ma żony.

zgadzam sie nie rozumiem i niech tak zostanie

OZI k... zrób coś z tym euro bo kurs dalej z dupska jest :wallbash:

moge ci sprzedac takie drukowane na drukarce po 3zł pasi???? :polew: przynajmniej cos sie staram zrobic :cool1:

a tak powaznie to e bedzie jeszcze szło do góry moim zdaniem, a to dlatego ze frank jest uzalezniony od euro. tak naprawde to frank wzrasta tylko nie moze samoczynnie wiec ciągnie euro, a grecja i reszta swoją drogą.[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 13:31_________________________________________________ale cosik spadło od wczoraj :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.