Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja w czwartki odpadam... :confused4:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 13:01_________________________________________________WTOREK - SUPER opcja jak dla mnie !!

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie gdyby ktos slyszal/widzial to poszukuje magazynu/hali w okolicach 100-300m2 w stosunkowo dobrej lokalizacji. Dajcie znac prosze!

to co myślę ?? :naughty:

Opublikowano

Panowie gdyby ktos slyszal/widzial to poszukuje magazynu/hali w okolicach 100-300m2 w stosunkowo dobrej lokalizacji. Dajcie znac prosze!

to co myślę ?? :naughty:

SI SINIORE :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to nowa ankieta Panowie zaraz się pojawi :wink4:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 13:14_________________________________________________gotowe ! a Wiec głosujemy Panowie i Panie :cool1:

Opublikowano

wtorek :good:

Opublikowano

Mam 350 m2 Sołtysowska.

Pisz na priv.

Opublikowano

poszlo PV

poszedl WTOREK !!!

Opublikowano

Panowie widzieliście co się dzieje na eur/pln ?

Pierwszy poważniejszy opór to okolice 4.60... a próg długu Polski to 55% przy kursie 4.5 :gwizdanie: :gwizdanie:

76476.jpg

ps. wtorek :kox:

Opublikowano

:hi:

Mnie tam obojętnie czy wtorek czy czwartek. Zagłosowałem za czwartkiem bo ten dzień jakoś bardziej mi pasuje na spoty. Z resztą kiełbaski przeważnie były we czwartki więc idąc tym tropem spoty możnaby na ten dzień przełożyć... Ale jak już wspomniałem mnie to jest obojętne :gwizdanie:

Opublikowano

Mi to obojętne który dzień jak będę miał zmianę na rano to się zjawię na spocie bo tak to kończę o 22:00 i się nie wyrobie, w sumie bardziej by odpowiadał Czwartek bo przy okazji można by było na kiełbaskę (we Wt. też przecież można) wyskoczyć albo podjechać na Bora czy zakopiankę ale takie opcje w czasie letnim by odpowiadały niż teraz na jesień.

A jak KERCZI nie może być we Czwartek to głosuję na drugą opcję :wink4:

Przetestujemy :kox:

Opublikowano

mi bardziej wtorek pasuje ale czwartek tez nie jest zły, i tak jak poprzednicy Pablo i Transit, kiełbaski dobry pomysł mozna jedno z drugim połaczyc :good:

Opublikowano

Jeśli zostanie już wybrany dzień to wyślę wszystkim info którzy mniej siedzą na forum o zmianie terminu drogą esemesową :decayed:

Opublikowano

Mnie tam obojętnie czy wtorek czy czwartek. Zagłosowałem za czwartkiem bo ten dzień jakoś bardziej mi pasuje na spoty. Z resztą kiełbaski przeważnie były we czwartki więc idąc tym tropem spoty możnaby na ten dzień przełożyć... Ale jak już wspomniałem mnie to jest obojętne :gwizdanie:

mam takie samo zdanie

Opublikowano

mam takie samo zdanie

:hi: z wieczora Mi też obojętnie bardziej może być czwartek ale też się dostosuje co do reszty :good:

Opublikowano

W ankiecie powinna być pozycja "jest mi to obojętne" :kox:

Opublikowano
  • Autor

W ankiecie powinna być pozycja "jest mi to obojętne" :kox:

hmmmm a kiedy się pojawisz na spocie ? :mysli:

Opublikowano

na następnym - może być? :decayed:

no chyba że będzie w niedziele to nie gwarantuje, ale się będę starał.

Opublikowano

na następnym - może być? :decayed:

no chyba że będzie w niedziele to nie gwarantuje, ale się będę starał.

Trzymamy za słowo :naughty:

Opublikowano

Bawił się ktoś z Was chłopaki :hi: w czyszczenie :ad: turbinki??

Opublikowano

Wyobraźcie sobie taką trasę po spocie do KFC, ciekawe kto by był pierwszy :polew:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 23:54_________________________________________________Mogliby u nas zrobić taką imprezę :kox:

![br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 00:33_________________________________________________ملاهي كنق النظيم و كازمن ( داخلي + خارجي )

:shocked: :shocked: :shocked:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.