Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NEX WPYLKA CI NIC NIE DA, w najlepszym przypadku polowa blotnika do malowania :/

od kilku odprysków mam malować pół błotnika? To wole sobie wyrobić w mieszalni farbe w sprayu, do tego bezbarwny, później pasta tempo i spolerować.

Myślałem że da się zrobić wpyłeczkę żeby to ładnie wyglądało, bo to dosłownie kilka odprysków i tam jest czyściutki ocynk. Jeżeli miałbym malować pół błotnika to daruje sobie i zapryskam to sam żeby tylko nie rdzewiało

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem na etapie robienia takiej zaprawki zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

HEHE dać tyle za kartę to trzeba byc wziętym grafikiem albo szajbusem :kox:

Wkrótce nowa płyta i procek i5 lub i7 także będę miał spokój na kolejne 3-4 lata :wink4:

Cuber nie szalej tak :naughty:

Czarnula się prezentuje :good::kox:

Opublikowano

Jestem na etapie robienia takiej zaprawki zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Jak Ci wyjdzie to zrobił byś mi to przed zimą oczywiście za profity :naughty:

Opublikowano

NEX WPYLKA CI NIC NIE DA, w najlepszym przypadku polowa blotnika do malowania :/

od kilku odprysków mam malować pół błotnika? To wole sobie wyrobić w mieszalni farbe w sprayu, do tego bezbarwny, później pasta tempo i spolerować.

Myślałem że da się zrobić wpyłeczkę żeby to ładnie wyglądało, bo to dosłownie kilka odprysków i tam jest czyściutki ocynk. Jeżeli miałbym malować pół błotnika to daruje sobie i zapryskam to sam żeby tylko nie rdzewiało

zieluch ma troche inne zaprawki. Niestety robie zaprawki w tym miejscu nie ma najmniejszego sensu. Zeby mialo jakikolwiek sens musialbys zetrzec z pol blotnika, chyba ze chcesz zrobic dla sztuki tylko na kawalek zimy, Mam niestety ta sama bolaczke, dzieje sie to po tym jak sie sciagnie wczesniej nadkola...:/ najlepiej wymienic blotnik...[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 18:41_________________________________________________mozemy juz grac w FIFKE 12 :kox: musze sie tylko troche podszkolic...

Opublikowano

mozemy juz grac w FIFKE 12 :kox: musze sie tylko troche podszkolic...

Lepsze Pro :naughty:

Opublikowano

nie ma szans...fifa to fifa

Opublikowano

Tak i strzelanie z 30 metrów bramki :polew:

Nie wiem jak ta 12 ale sobie ją pożyczę i przetestuję :gwizdanie:

Czym to wytłumaczysz że sporo osób się przerzuciło na ProEvo które grało latami w Fifę :?:

[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 20:54_________________________________________________A tym czasem macie kolorowy teledysk :polew:

Opublikowano

Pancie jak Wam sie podobaja takie felaski na LATKO??

7.jpg

Opublikowano

Panowie dziś jeżdziłem 5 litrowym Touaregiem TDI i powiem Wam ze fajna zabawka :kox:[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 22:14_________________________________________________Kerczi fela :good: lubie 5 ramienne felgi

Opublikowano

Panowie dziś jeżdziłem 5 litrowym Touaregiem TDI i powiem Wam ze fajna zabawka :kox:[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 22:14_________________________________________________Kerczi fela :good: lubie 5 ramienne felgi

ale to 10 ramienna felga:tongue4:

Opublikowano

Pamiętacie gdzie graliśmy w Paintbala.....dziś tam byłem i zdziwiłem sie ze hala była otwarta tak ze coś dla Sokoła na dobre foty :naughty:

19fbaae470a5e7ebmed.jpg

Opublikowano
  • Autor

PanCuber mój nick na PS3 :decayed:

7.jpg

k.... następny Ja tez takie chce na lato :gwizdanie:

Opublikowano

PanCuber mój nick na PS3 :decayed:

7.jpg

k.... następny Ja tez takie chce na lato :gwizdanie:

:D[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:33_________________________________________________CUber tylko kwota z dupki...

http://allegro.pl/felgi-audi-a4-a5-s5-a6-19oryginalne-i1842323630.html

Opublikowano

najlepiej wymienic blotnik...

KERCZI chyba się nie zrozumieliśmy, ja to mam na tylnym błotniku a nie z przodu, a to przecież nie jest wymienny element :kox:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.