Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja czy ON? Wiem widzisz tylko moje błędy.

wrrrr przeczytaj jego post i mój koment a pózniej pisz :wallbash:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to po co znowu zaczyna? Sam szuka zaczepki najpierw z mgłą, później z majtasami. Ja tylko grzecznie mu napisałem, żeby się nie dziwił ani nie pytał za co. Nie będę tolerował takiego ubliżania bo nie powiedział tego dla żartu.

Opublikowano

oj chopy chopy :)

doszlismy do wniosku ze kazdy ma inne wymagania i na tym zakonczymy OT na krakowskich :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

mam czarne i srebrne stwierdzam że: czarnego nie idzie umyć perfekt na bezdotykówce kiedyś próbowałem jak było fest ujarane poszło koło trzech dych auto od klamek w dół siwe po wyschnięciu , srebrne i owszem ale tylko dlatego że ono nawet jak jest brudne to i tak tego aż tak nie widać :tongue4:

:good: :good: :good:

Chyba tym zdaniem można zakończyć dyskusje o myjkach :decayed:

Opublikowano

Chyba tym zdaniem można zakończyć dyskusje o myjkach :decayed:

ale nie mów żebyś nie dał takiej gąbki do ręki choćby ci sutkami też tak zderzak porysowała jak ten kolo na myjce rurą od odkurzacza :naughty:

Opublikowano

Zadyma :decayed: Tak naprawdę suma summarum to wszyscy macie rację :kox: Najlepsze jest to jak już piknie umyjesz sobie auto (obojętne jak :decayed:) oglądasz jaki piękny masz lakier na aucie i nagle dostrzegasz zaje...stą rysę np po wózku sklepowym albo wgniotę po drzwiach której wcześniej nie zauważyłeś bo było przykryte piękną warstwą brudu :kox: To uczucie i ta myśl ...... na ch... mi to było a cały efekt upada jak tupolew :polew: :polew:

Opublikowano

...I zawsze mniejsze prawdopodobieństo że spotkam Pabla ktory tańczy kan-kana w okół auta w swoich turbo butach :polew:

Siemian weź spieerdalaj bo Twoje monotonne teksty już się robią żałosne, lepiej nie wjeżdżaj swoim parchem na automatyczną myjnię bo już całkiem ta "folia" Ci zleci z tego auta gdzie zresztą już widać :polew:[br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 15:54_________________________________________________Ostatnia minuta i cracovia wygrała :evil:

Opublikowano

Pablo rób nawigacje... :decayed:

Opublikowano

Pablo rób nawigacje... :decayed:

Tobie podwajam stawkę do 200zł :decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

no i Siemian masz przejeb*ne...nie bedziesz mial rns-e 2012 bedziesz błądził po BIelsku i nigdy nie trafisz do GK na spota :polew:

Opublikowano

:hi:

ja sie tylko tak zastanawiam SIEMIAN czy ty kiedys dostałes pożadnie po ryju.... :polew: :gwizdanie: bo jak czytam twoje wypowiedzi to naprawde niektórym tutaj sie dziwie...

Opublikowano
  • Autor
:evil:
Opublikowano

nie zebym prowokował Cuber ale dziwi mnie to strasznie :gwizdanie:

Opublikowano

Kurde ktoś mi zerwał 20 metrowy zwykły kabel antenowy który szedł do talerza anteny satelitelitarnej..

Jest jakiś sposób żeby to porządnie i trwale połączyć bez strat na kablu czy muszę wymieniać całość..?

Opublikowano
  • Autor

nie zebym prowokował Cuber ale dziwi mnie to strasznie :gwizdanie:

ale co dokładnie ?

Opublikowano

nie bo myslałem ze jakies ale o wypowiedz :cool1:[br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 17:23_________________________________________________bo ja bym sobie raczej nie pozwolił :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

ja sie tylko tak zastanawiam SIEMIAN czy ty kiedys dostałes pożadnie po ryju.... :polew: :gwizdanie: bo jak czytam twoje wypowiedzi to naprawde niektórym tutaj sie dziwie...

nie przypominam sobie... :mysli: :mysli:

wiesz jak jest. to jest forum internetowe, pewna forma rozrywki, którą czasem trzeba traktować z przymrużeniem oka...

Niektóry niestety tego nie potrafią zrozumieć...chociaż dziwie się Twojej wypowiedzi bo Ty akurat wyglądałeś mi na normalnego :wink4::decayed::naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.