Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie gdzie mi dobrze w Krakowie wywaza kolka ? Potrzebuje przewazyc jeszcze raz tylko porzadnie :decayed:

nie wolisz sobie wyważyć koło domu? :naughty: , przed zamkniętą stacją shella w Zabierzowie jadąc w stronę Krakowa masz po prawej stronie chłopka

a skad wiem czy on dobrze wywaza ten chlopek . :decayed: , moze to chlopek roztropek :)

p.s. stacja shell niedlugo ruszy, swoja droga nie dokonca wiem czemu tyle czasu byla zamknieta ... chodzilo o prawa ? orientujesz sie ?

ta koles wyłudził dużo kasy itp...
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie gdzie mi dobrze w Krakowie wywaza kolka ? Potrzebuje przewazyc jeszcze raz tylko porzadnie :decayed:

nie wolisz sobie wyważyć koło domu? :naughty: , przed zamkniętą stacją shella w Zabierzowie jadąc w stronę Krakowa masz po prawej stronie chłopka

a skad wiem czy on dobrze wywaza ten chlopek . :decayed: , moze to chlopek roztropek :)

p.s. stacja shell niedlugo ruszy, swoja droga nie dokonca wiem czemu tyle czasu byla zamknieta ... chodzilo o prawa ? orientujesz sie ?

Przecież maszyna wyważa a chłopek tylko klei obciążniki.

Na stacji podobno były jakieś przekręty z paliwem, bynajmniej tak ludzie mówili, a jaka prawda nie wiem.

Opublikowano

Ale dokładność maszyny jest zależna od producenta, a przede wszystkim jej ustawienia/kalibracji.

Opublikowano

to teraz tak się to nazywa ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ty świntuchu :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

niby tak , tylko jakos nie zawsze dobrze wywaza ... :decayed: - chodzi oczywiscie o maszyne, jak jest zle skalibrowana naprzyklad, a koles sobie nawet z tego sprawy nie zdaje :wink4:

Chyba ze podejrzewales mnie o to, ze myslalem ze w rekach mi te kola zwazy :naughty: :naughty: . :polew: :

Opublikowano

[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 20:15_________________________________________________

Nowy ksiądz był spięty, bo miał prowadzić swoją pierwszą mszę w parafii.

Postanowił dodać do święconej wody kilka kropelek wódki, żeby się rozluźnić, i tak się stało.

Czuł się wspaniale.

Gdy po mszy wrócił do pokoju znalazł list:

"Drogi Bracie, następnym razem dodaj kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki. A teraz słuchaj i zapamiętaj:

... - Msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut;

- Jest 10 przykazań, a nie 12;

- Jest 12 apostołów, a nie 10;

- Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T";

- Na krzyżu jest Jezus, a nie Che Guevara;

- Jezusa ukrzyżowali, a nie zaj**ali i to Żydzi, a nie Indianie;

- Nie wolno na Judasza mówić "ten sk**wysyn";

- Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w piz*u;

- Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć makarenę i robić pociąg to przesada;

- Opłatki są dla wiernych, a nie jako deser do wina;

- Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą, a nie k**wą;

- Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla;

- Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "k**wa mać";

- A na koniec mówi się "Bóg zapłać", a nie "ciao";

- Po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy.

- Ten obok w "czerwonej sukni", to nie był transwestyta. To byłem ja, Biskup.

Amen!"

Opublikowano

Pula hula nowa myjka na BW :naughty:

Opublikowano

Pula hula nowa myjka na BW :naughty:

Gdzie :mysli:

Opublikowano

Koło banku PKO na samym początku osiedla :)

Opublikowano

był ktoś na tej myjce? Dobre ciśnienie? Porównywalna z BP na Bora? No i ile sekund mycia/zł. Podobno ma dużo stanowisk

Opublikowano
  • Autor

Siemka :hi:

Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano

był ktoś na tej myjce? Dobre ciśnienie? Porównywalna z BP na Bora? No i ile sekund mycia/zł. Podobno ma dużo stanowisk

ja tam byłem tydzień temu. Generalnie na BP myję auto za +/- 15-18zeta (nie latam z wężem jak popażony jak to czasem widać) na tej nowej myjce umyłem za 10zł (auto było średni brudne) Chyba mają trochę podciągnięte czasy pewnie na wabika na start :wink4:

stanowisk jest sporo tak na oko z tego co widzialem to chyba z ok. 10

Opublikowano

:hi:

Koło banku PKO na samym początku osiedla :)

Muszę looknąć :mysli:

Opublikowano

ja sie dzisiaj przejade obczaic :decayed:

tylko ze nie wiem za bradzo gdzie ta myjka jest :>[br]Dopisany: 26-11-2011, 13:22:47_________________________________________________podpowiedzcie Panowie przy ktorej literce jest ta myjka :wink4:

http://tnij.org/sadfasdf

Opublikowano

ja sie dzisiaj przejade obczaic :decayed:

tylko ze nie wiem za bradzo gdzie ta myjka jest :>[br]Dopisany: 26-11-2011, 13:22:47_________________________________________________podpowiedzcie Panowie przy ktorej literce jest ta myjka :wink4:

http://tnij.org/sadfasdf

nie da się tej myjny nie zauważyć jadąc srebrnych orłów mapa sat. nie aktualna ale to jest mniej więcej to miejsce wjeżdża się wjazdem na te parkingi albo następnym w kierunku tysiąclecia (byłem po nocy :wink4:)

http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=50.095181,20.011119&daddr=Srebrnych+Or%C5%82%C3%B3w,+31-000+Krak%C3%B3w&hl=pl&geocode=%3BCTRx9l-KPddAFTBh_AIdDlcxASnPlz7TsloWRzH4xAxpCHK4cQ&sll=50.094685,20.012498&sspn=0.001879,0.006512&vpsrc=6&gl=pl&mra=mift&mrsp=0&sz=18&ie=UTF8&ll=50.094693,20.01078&spn=0.00047,0.001628&t=h&z=20&lci=com.panoramio.all

Opublikowano

ok, wielkie dzieki :good:

Opublikowano

ok, wielkie dzieki :good:

tylko tak subiektywnie to chyba oszczędzaja na ciepłej wodzie bo lanca wydawała mi się mniej ciepła niz na BP ale może tylko mi się tak wydawało a to ma duże znaczenie dużo lepiej umyjesz ciepła niż letnią :wink4: myłem nocą a rano i tak był już oblepiony kurzem bo w nocy był przymrozek więc efektu nie zdążyłem zauważyć.

Opublikowano

Byłem w nocy. Co do ciśnienia to na Bora jest słabe :wink4: a na BW podobne... Jak chcesz konkret ogień z rury to jedź na Makuszyńskiego, ciężko pistolet jedną ręką utrzymać :lol1: Stanowisk fakt, dużo. Póki co czynne 5. Ładnie, czysto i pewnie bez długich kolejek tam będzie. Ale niestety jedna wielka wada jak dla mnie, może to poprawią - brak uchwytów na wycieraczki :thumbdown: Na Makuszyńskiego też na początku nie było to zamontowali, ale na wycieraczki chyba od skutera :kox:

Koszty ? Nie sprawdzałem ile minut, ale wydaje mi się że podobnie jak na Bora, na pewno na Makuszyńskiego masz dłuższy czas mycia.

Opublikowano

Ja w lecie za 5zł na Bora sobie umyłem auto, później wypucowałem na igłę i wyglądało tak że ludzie myśleli że co chwile wydaje po 40zł za myjki :kox:

img2100jo.jpg

Efekt :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.