Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie mam problem...

Jechalem teraz do babci do kielc no i auto normalnie jechalo, nic sie nie dzialo, po jakims czasie dogonilem jakiegos 'niedzielnego kierowce', biore sie do wyprzedzania a tu zonk silnik nie chce sie krecic wiecej niz 2.4k obrotow, no wiec redukcja i to samo, obroty spadly, turbina WCALE nie dmucha, wystraszony zjechalem na stacje no i nic niepokojacego nie widac,postalem z 20min zeby ostygl, ruszam.. Turbina dmucha normalnie ale nadal auto nie chce przekraczac 2.4k obrotow no wiec toczylem sie na 5-tce z 20km, dojechalem do obwodnicy i sobie mysle "zobacze, moze go juz przedmuchalo", no to redukcja i but i auto idzie normalnie... Turbina dmucha elegancko, silnik sie wkreca na obroty

Wie ktos moze co bylo nie tak?

Myslalem najpierw ze to moze turbina no ale przeciez auto by jezdzilo w pelnym zakresie obrotow tylko turbo by nie dmuchalo, teraz mysle ze moze sie wtryski wysraly albo cos z elektronika tylko ze juz jest wszystko w porzadku.

Nie piszcie zebym napisal w innym temacie itd, potrzebuje szybkiej i konkretnej odpowiedzi. :hi:

Senkju.

Panowie mam problem...

Jechalem teraz do babci do kielc no i auto normalnie jechalo, nic sie nie dzialo, po jakims czasie dogonilem jakiegos 'niedzielnego kierowce', biore sie do wyprzedzania a tu zonk silnik nie chce sie krecic wiecej niz 2.4k obrotow, no wiec redukcja i to samo, obroty spadly, turbina WCALE nie dmucha, wystraszony zjechalem na stacje no i nic niepokojacego nie widac,postalem z 20min zeby ostygl, ruszam.. Turbina dmucha normalnie ale nadal auto nie chce przekraczac 2.4k obrotow no wiec toczylem sie na 5-tce z 20km, dojechalem do obwodnicy i sobie mysle "zobacze, moze go juz przedmuchalo", no to redukcja i but i auto idzie normalnie... Turbina dmucha elegancko, silnik sie wkreca na obroty

Myslalem najpierw ze to moze turbina no ale przeciez auto by jezdzilo w pelnym zakresie obrotow tylko turbo by nie dmuchalo, teraz mysle ze moze sie wtryski wysraly albo cos z elektronika tylko ze juz jest wszystko w porzadku.

Nie piszcie zebym napisal w innym temacie itd, potrzebuje szybkiej i konkretnej odpowiedzi. :hi:

Senkju.

Może być Porpostu zawór N75 ( ciesnienie turbiny ) do wymiany :)

:szukaj:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=6647.0;highlight=n75

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może być Porpostu zawór N75 do wymiany :)

:szukaj:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=6647.0;highlight=n75

kolego potwierdzam słowa Cubera... zawór N75 do wymiany... znajomy miał ten sam przypadek w swojej furce :)

Opublikowano

Siemka Panowie w ten przedswiąteczny Piatek, jakiś kosmos jest na drogach :wallbash: :wallbash: :wallbash:

masakra kapeluszy tyle że trzeba mieć oczy dookoła d*py a laski dzisiaj to już miały oczy w pipie

dziwne bo ja nie pamiętam aby mi się tak dobrze jeździło i żadnych korków nie widziałem :gwizdanie: widocznie nie ta godzina

[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 20:25_________________________________________________

Panowie mam problem...

Senkju.

przepływomierz może :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ale jak by polecial przepływomierz to turbina by raz dzialała raz nie ? Chyba cały czas auto było by słabsze :mysli: No chyba ze sie myle :mysli:

[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 20:29_________________________________________________w B5 i B6 miałem własnie takie objawy w trasie jak Radekst , stawałem na poboczy wyłaczyłem samochodzik postał 5 minut i śmiagalem dalej przyczyną był własnie N75 i węzyk który spadł z podciśnienia bodajże

Opublikowano

PABLO, robilem logi na spocie ale to bylo miesiac temu, wtedy nie bylo zadnych bledow.

Dzieki Panowie, mam nadzieje ze to nie turbo albo wtryski :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Wtryski raczej nie , Turbo jak by padło to raczej by ponownie nie zadziałało :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 20:32_________________________________________________

stary temat o tym garażu ale jary :decayed::slina:

Opublikowano

Redakst masz zawór podciśnienia do wymiany tez to miałem i przerabiałem to samo mi się działo auto robiło mi się mułowate przy 2,5 tys obrotów tak samo postałem chwilę i objaw mijał ,albo zjezdzalem na pobocze wyłanczałem zapłon na 2 min odpalałem auto i było ok wszystko

Opublikowano

aha, ok, wielkie dzieki Panowie bo juz sie wystraszylem ze cos gorszego :good:

nie moglem szukac tematow na forum bo lape jakies przypadkowe sieci wifi i jest lacze takie wolne ze masakra :confused4:

wybaczcie :wink4:

Opublikowano

Jak dobrze mieć wolnegossaka V6 nic się nie jeebie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

mam ten stary mój zawór w aucie pokaze ci na spocie za tydzien gdzie on sie znajduje i jak wygląda

Opublikowano

Ale jak by polecial przepływomierz to turbina by raz dzialała raz nie ? Chyba cały czas auto było by słabsze :mysli: No chyba ze sie myle :mysli:

[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 20:29_________________________________________________w B5 i B6 miałem własnie takie objawy w trasie jak Radekst , stawałem na poboczy wyłaczyłem samochodzik postał 5 minut i śmiagalem dalej przyczyną był własnie N75 i węzyk który spadł z podciśnienia bodajże

ogólnie co ja wiem :naughty:

wasze zdrowie Panowie

Opublikowano

wasze zdrowie Panowie

:drunk:

Opublikowano
  • Autor

ogólnie co ja wiem :naughty:

wiesz wiecej niż Ja :wink4:

Również zdrowie , sącze własnie whiskacza :kox:

Opublikowano

Ja drugiego Heinekena :kox:

Trza rano wstać i iść do spowiedzi :wallbash::decayed:

Opublikowano

ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA ŻYCZĘ

Bo jutro od 7 do 19-stej w pracy ;(

Opublikowano

K^^wa zaczyna się :decayed:

Opublikowano

K^^wa zaczyna się :decayed:

Jak masz z tym problem, to nie czytaj :cool1:

Opublikowano

mam ten stary mój zawór w aucie pokaze ci na spocie za tydzien gdzie on sie znajduje i jak wygląda

ok :good:

również życzę zdrowia i szczescia :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.