Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Fanti będziesz dzis na spocie ? :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam bardzo podobne

Te też fajne ale cena mega.

Ja kupiłem zimówki tutaj:

http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=4651297[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 12:00_________________________________________________

Pany, trza mi sklepu z materiałami i tkaninami ?

Wie ktoś może gdzie znajdę takowy w KR ?

Pablo ? :decayed:

Hurtownia Matex, Kamienna 16

Opublikowano
  • Autor

Fantowski, Ja sprzedaje Swoje 18-stki :cool1:

Więc jak coś mozemy pogadac na spocie :cool1:

Tak wygladają :wink4:

18012012089.jpg

Opublikowano

FANTOWSKI bierz takie 17' ode mnie a ja wezmę te 18' od CUBRA :decayed:

Opublikowano

hahaha jak rozkminia jeden za drugim :kox: :kox: :kox: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 12:29_________________________________________________

Witam

Małe pytanko mam ma ktoś moze kluczyki do RNS-E bo musze go wyciągnąć zeby wsadzić popielniczke :)

KERCZI nie ma :mysli:

:siema: all.

Opublikowano

ja mam 3 klucze bo gdzieś jeden mi wcięło :confused4: można spróbować

Opublikowano

ja mam 3 klucze bo gdzieś jeden mi wcięło :confused4: można spróbować

To weź dla pabla będziemy rezać :decayed:

Opublikowano

:blink:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 13:03_________________________________________________

Wiecie co jest najbardziej wkurw....ce to że te same ciumry przychodza do mnie na kontrole i wymyślają takie fanaberje że szkoda gadać cokoliki przy ścianach miałem z płytek na wys. 10cm (płytki gress cięte wodą chora kasa) "nie bo ma być 12cm proszę to zmienić jak nie to mandat"

- ma Pan lodówkę na odpady mecyczne ? bo nie można przechowywać odpadów medycznych więcej niż 8 godzin (więcej tylko w chłodni)

nie ważne że ma Pan specjalny odzielny kosz....jak Pan nie będzie miał lodówki to mandat

Musiałem kupić lodówkę wygospodarować miejsce itp. bo dla biurwy "orndung muss sein" inaczej mandat a tu proszę gość ma 150 TON!!! pod chmurką od iluś tam miesięcy urzędnicy chodza sprawdzają i jest OK kur... co za Państwo nie ma bata żeby rybuchy ktoś nie brał za to i powiedzcie jak tu się nie wkurw...ć

Najgorsze że te wszystkie odpady medyczne były na ulicy Dymarek 7 czyli nie daleko przy NH, dobrze że ktoś zainterweniował i dali im w duupe :angry:

Opublikowano

Witam Panowie jutro aktualne bo moze bym podleciał moim black edition :decayed: :decayed:

Ty się koleszko na zlota do BT zapisz zanim miejsc braknie bo wiem że decyzję jakoś ciężko Ci podjąć :naughty: :naughty: :naughty:

no to spoko to sie melduje :) tylko napewno czystym autkiem nie dam rady przyjechać bo mam kawaleczek :):)

BP po drodze będziesz miał na alejach to go za piątaka opłukasz :lol1:

Tia, z Olkusza na BP to taka trasa na skróty :kox:

Opublikowano

Tia, z Olkusza na BP to taka trasa na skróty :kox:

No prawie skrót i uj niech beedzie:lol1: :decayed:

A tak na serio to przecież ma BP z myjką bezdotykową przy rondzie Ofiar Katynia koło Makro :cool1:

Opublikowano

A tak na serio to przecież ma BP z myjką bezdotykową przy rondzie Ofiar Katynia koło Makro :cool1:

No to przecież piszę że skrót :gwizdanie:

Z BP na Radzikowskiego zamkniętym/otwartym szlabanem, później Wrocławska-Kleparz-Długa-Filipa-Matejki-Basztowa-Westerplatte-Kopernika-Blich-Grzegórzecka-Daszyńskiego-Masarska-Gęsia i wjazd na parking poziomy :cool1:

Opublikowano

jarko naszym żywym GPSem :rolleyes:

Opublikowano

Pablo, nie pitol tylko oglągaj moje filmiki co na fb wklejam :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Ty się koleszko na zlota do BT zapisz zanim miejsc braknie bo wiem że decyzję jakoś ciężko Ci podjąć :naughty: :naughty: :naughty:

hehe wlasnie myśle grubo nad tym wyjazdem :) moze i sie zdecyduje ale musze sie jeszcze chwilke wstrzymać :)

Opublikowano

jarko naszym żywym GPSem :rolleyes:

Sprawdzałeś ? Zgadza się ? Bo z głowy pisałem...

Opublikowano

Pablo, nie pitol tylko oglągaj moje filmiki co na fb wklejam :gwizdanie: :decayed:

Zaraz lookne :kox:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 14:48_________________________________________________

Sprawdzałeś ? Zgadza się ? Bo z głowy pisałem...

Nie mam na lapku służbowym AM wgranej to Ci teraz nie sprawdzę :decayed:

Opublikowano

hehehe Panowie moze jakoś trafie ze 2 razy byłem w krk :polew:

Opublikowano

hehe wlasnie myśle grubo nad tym wyjazdem :) moze i sie zdecyduje ale musze sie jeszcze chwilke wstrzymać :)

Aha, jeśli nie dasz rady teraz to przyjedź z Krzysztofem i malutką w Lutym bo jest taki plan :wink4:

Ale dziś nie piardol, masz przyjechać :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.