Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to jest z Twojego autka czy masz taki luźny do zbycia?

Oprócz radia co jeszcze będę potrzebował by je zamontować? No i czy moja kierownica multi będzie współpracować?

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
PABLO, co lepiej wziąć do sprzedania, Nokia Lumia 800 czy Samsung galaxy S II. Może ktoś chce kupić jakąś nówkę z orange??

Zdecydowanie więcej weźmiesz za SGS2.

Mój brat by chciał kupić nie długo :naughty:

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ----------

pustawo tu bo wszyscy na vag inwazja

Ja już z Fatnowskim z grodu kraka wróciliśmy:)

A4 Klub dostał dyplom za najliczniejszą ekipę na zlocie :banan:

Opublikowano

dzieki panowie że byliście :hi: dyplom dałem na vag inwazji.:wink:

Opublikowano

:naughty:

d8c03186cd85e50bmed.jpg

Opublikowano

Oprócz radia co jeszcze będę potrzebował by je zamontować? No i czy moja kierownica multi będzie współpracować?

To z mojego B6. Chcę mieć coś co odtworzy mp3 a moduł do RNS-D kosztuje coś koło 800 PLN :thumbdown: więc padła decyzja o wymianie. Nie mam pojęcia co może być jeszcze potrzebne do Ciebie, masz kosz 2 DIN? Jakbyś był zainteresowany to można spróbować podpiąć na jakimś spocie do Ciebie i sprawdzić

Opublikowano

Pablo to ja Mu sprzedam mojego SGSa2

Opublikowano

Panowie dzisiaj zachorowałem na 19 cali :whistling:

Opublikowano
Pablo to ja Mu sprzedam mojego SGSa2

Spoko jak coś to dam Ci znać czy używkę chciałby ale myślę że tak.

Ile cenisz:question:

Opublikowano

Szukaj lekarza ;-)

Opublikowano

Przypomnę jak mówiłeś kilka miesięcy temu że 17" to max i ni uja więcej :naughty::grin:

Opublikowano

Przypomnę jak mówiłeś kilka miesięcy temu że 17" to max i ni uja więcej :naughty::grin:

Sam tak kiedyś mówiłem ;-)

Opublikowano

To z mojego B6. Chcę mieć coś co odtworzy mp3 a moduł do RNS-D kosztuje coś koło 800 PLN :thumbdown: więc padła decyzja o wymianie. Nie mam pojęcia co może być jeszcze potrzebne do Ciebie, masz kosz 2 DIN? Jakbyś był zainteresowany to można spróbować podpiąć na jakimś spocie do Ciebie i sprawdzić

aha czyli to radyjko nie czyta mp3? A to nie jest to samo co ma gniazdo kart pamięci i odtwarza nutę z karty pamięci?

Mówisz że bez zmieniarki też mi nie obsłuży cd, do tego bym musiał jeszcze kosz dokupić i panel climatronika bo ten co mam już by nie podszedł :wallbash:

Opublikowano

a za ile byś swoje sprzedawał jak coś? :naughty:

Opublikowano

Panowie chciałby ktoś kupić moje 18tki ?? :whistling:

Opublikowano
Opublikowano

Jakbyś wtedy kupił ori tak jak Ci większość sugerowała, to moglibyśmy pogadać. Ale w tej sytuacji :sick3::wstydliwy:

Opublikowano

Jakbyś wtedy kupił ori tak jak Ci większość sugerowała, to moglibyśmy pogadać. Ale w tej sytuacji :sick3::wstydliwy:

gdyby ori byly w takim wzorze to bym kupił... nie to ładne co ładne ale co się komu podoba :wink:

Opublikowano

gdyby ori byly w takim wzorze to bym kupił... nie to ładne co ładne ale co się komu podoba :wink:

Jak to było :mysli: "Jak dbasz tak masz", teraz "nie to ładne co ładne ale co się komu podoba"...

Powoli wyrastasz na Adama Mickiewicza A-4 KLUBU :wink: W każdym razie Jacyków się zawstydził :grin:

Opublikowano

Jak to było :mysli: "Jak dbasz tak masz", teraz "nie to ładne co ładne ale co się komu podoba"...

Powoli wyrastasz na Adama Mickiewicza A-4 KLUBU :wink: W każdym razie Jacyków się zawstydził :grin:

dokładnie - jak dbasz tak masz... może nie mam ori ale przynajmniej zawsze czyste :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.