Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zrobiłem w końcu tego laptopa :banan:, rozebrałem go doszczętnie i wymieniłem pastę termo przewodzącą, przy okazji rozebrałem wentylator, okazało się że w środku jest gąbka z kurzu :decayed:. Teraz wentylator pracuje cichutko, a laptop się nie grzeje :hi:

Czyli jednak to nie wina gównianego HP jak tu co poniektórzy psy na tej marce wieszali tylko jak widać problem leżał gdzie indziej.

Jak już to robiłeś to trzeba było kupić zamiast pasty takiego thermopada to lepiej odprowadza temperaturę do ramienia rdzenia Cu chyba że miałeś jakąś lepsiejszą firmową pastę bo takie co dają w komplecie z radiatorem w pudełku z ChRL to się nadają jedynie do niewyśrubowanego PC-ta .

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cuber zrób tam porządek jak możesz bo takiego syfu to dawno nie widziałem :facepalm:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/a4-b6-avf-quattro-limuzyna-2003-skora-xenon-1be-pdc-fis-170tys-km-nowe-zdjecia-248445/index3.html

Masakra co tam się dzieje, przeczytajcie cały wątek a zwłaszcza 3 stronę :polew:

Opublikowano

Kerczi potrzebowałem coś odebrać z Tarnowa małą paczuszkę............

Opublikowano
Kerczi potrzebowałem coś odebrać z Tarnowa małą paczuszkę............

jak pełna to ja pojadę :naughty:

Opublikowano
Cuber zrób tam porządek jak możesz bo takiego syfu to dawno nie widziałem :facepalm:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/a4-b6-avf-quattro-limuzyna-2003-skora-xenon-1be-pdc-fis-170tys-km-nowe-zdjecia-248445/index3.html

Masakra co tam się dzieje, przeczytajcie cały wątek a zwłaszcza 3 stronę :polew:

Już posprzątane :kwasny:

Opublikowano

PABLO, opisz co się działo :naughty:

Opublikowano

14 letnie uszkodzone auto nalatane 300 kafli, trzeba być dobrze strzelonym żeby to kupić za 26 kafli :decayed:

Opublikowano

Nieaktualne

Opublikowano

Ja w niedziele jadę już do Zakopca i zostaję do wtorku :naughty:

Opublikowano

NEX czytaj ze zrozumieniem, auto uszkodzone bylo jak bylo sciagniete ze CH - teraz jest juz good.

Opublikowano

Kandydaci do "babola" rundy jesiennej. Samobóje, kiksy, fatalne w skutkach zagrania... | wideo

Niektóre bramki z tych filmików rozpierdzielają :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ----------

Messi w nowej roli :decayed:

Opublikowano

Messi jak Messi ale obok niego siedzi wykapany Pablo :polew:

Opublikowano

Sklej :takiego::decayed:

Opublikowano

:banan:

---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ----------

Panowie co powiecie o takiej ofercie Plusa powiem w skrócie

S2 za 99 zł/telefon , w abonamencie 89zł/miesiąc, 900 minut do wszystkich sieci , umowa na 24 miesiące , 600 MB internetu ??? chyba najlepsza oferta teraz na rynku czy jeszcze poczekac na S3 jak spadnie z ceny.....

Noworoczna Wyprzedaż

---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:46 ----------

aha i do Plusa za free all the time

---------- Post dopisany at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ----------

co prawda mam wszystkich w Play ale Paly nie ma S2 tylko jakiś śmieszny Advance który mi nie leży , no chyba ze jest oferta za 109zł no limits tylko ze neta 300 MB tez w plucie i na 3 lata umowa , ta pierwsza opcja chyba lepsza tylko zastanawiam sie czy 600 MB wystarczy do przeglądania stron

no chyba że ktoś poleci lepszą oferte ?

Opublikowano

Weź dobrą ofertę w Play tym bardziej jak masz większość znajomych w play'u.

Sprzedasz tego Galaxy Advance S, dużo ich sprzedaję teraz (to jest następca Galaxy S+) dołożysz parę stówek do S3 który Ci załatwię w dobrej cenie i będziesz happy a nie jakieś kombinowanie z innymi sieciami.

Lecę pocisnąć w RE6.

---------- Post dopisany 29-12-2012 at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany 28-12-2012 at 23:57 ----------

165092_431773903562035_1595621284_n.jpg

Dobranoc :hi:

Opublikowano

Pablo ale czy Ty sie słyszysz włąsnie cały myk w tym żeby nie dokładac tych paru stówekbo jaki to ma tedy sens, bo to można wydac na abonament w Plusie a 900 minut jak dla mnie gdzie teraz mam 650 i mi wystarcza to chyba dobra oferta. a za S2 wezme więcej kasy niz za Advance i wtedy można pomysleć o S3 choć mówić szczerze S2 mi sie bardzo podoba a S3 z tymi zaokrąglonymi rogami juz nie bardzo.S2 ma klasyczny wygląd

---------- Post dopisany at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ----------

sory za błędy jestem po kilku drinach

Opublikowano

Boseron Pablo dobrze mówi. W Play za 79zl masz no limit. Wez telefon na którym zarobisz jak najwięcej, tel sprzedasz jako nowy i za to kupisz s2 skoro nie chcesz dokladac

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2