nex Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 nie jadę do Was na spota dziś bo wypucowałem auto a w Hucie podobno idzie burza i już leje :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dobrze że znalazłem garaż blisko domu za dobre pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ja tez odpuszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 nex jak tam połowy na przylasku? a co do ulewy mam nadzieje że minie moją wioskę bo festiwal się odbywa z przytupanką na świeżym powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 W takim razie 2-3 osoby będą na spocie:whistling: Auto pod wodą w stolyycy ---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ---------- Przechodzi już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 nex jak tam połowy na przylasku? lipton, drobnica, 2 szczupaki i 2 liny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 nex wbijaj, juz jest jest słoneczko :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 podupczona ta pogoda caly dzien slonce i cieplo, w minucie zaczelo masakrycznie lac a teraz znowu slonce i zero deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zbieracie się czy nie bo nie wiem czy jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 nex jak tam połowy na przylasku? lipton, drobnica, 2 szczupaki i 2 liny Eeeeeeeeeeeeeeeee no to rzeczywiście nie pochnąco ja się wybrałem wtedy co pisałeś że jedziecie do siebie no i piękny amurek siadł 80 cm 5,40 kg gdzieś we wcześniejszych postach jest fota ze zdobyczą walczył godnie ale poległ hehe jak by wiedział że go wypuszczę to może by się tak nie miotał choć powiem ci że lin mi się marzy piękna ryba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 nexPW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 linów takich po 33-35 to któryś tydzień wstecz nałapaliśmy. Liny praktycznie w ogóle nie walczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 linów takich po 33-35 to któryś tydzień wstecz nałapaliśmy. Liny praktycznie w ogóle nie walczą. No ale za to wyglądają ładnie:wink: No i ch.j strzelił festiwal burza jak się patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 panowie dzięki za spota pablo tobie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 dexter ty ochej dupo a co? Ty na weselach abstynent? nie sądzę ja zawsze jestem kierowca gdybyś był w BT to byś zobaczył Ja widziałem Jesteś mistrzem w spaniu z uziemnieniem nie jadę do Was na spota dziś bo wypucowałem auto a w Hucie podobno idzie burza i już leje ja tez odpuszczam Powinienem napisać "a nie mówiłem" - ale powstrzymam się od komentowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Mariusz nie pitol nic nie pobije boserona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 nie jadę do Was na spota dziś bo wypucowałem auto a w Hucie podobno idzie burza i już leje ja tez odpuszczam Powinienem napisać "a nie mówiłem" - ale powstrzymam się od komentowania... hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Polska mistrzem Polski :-) chłopaki dają rade Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Powinienem napisać "a nie mówiłem" - ale powstrzymam się od komentowania... pomogę ci a nie mówiłem ja dzisiaj akurat zaniemogłem globus mnie tak od rana napierdal.. że łomot skrzydeł muchy był dla mnie nie do wytrzymania a co dopiero odgłos waszych klekotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi