Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie miałem okazji :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piękna sztuka :slina: Nawet po opłatach to jest dobra cena jak za takie auto... A jak się jeździ :mysli: Ujmę to tak: tym się nie jeździ... tym się płynie :slina: A zapierd... jak opętany. Zaskakująco dobrze jak na tą masę. No i spalanie: Miasto - ok 12l, trasa ~ 7,5l :slina: Tylko te kosmiczne koszta serwisowania :kwasny:

Opublikowano

Piękna sztuka :slina: Nawet po opłatach to jest dobra cena jak za takie auto... A jak się jeździ :mysli: Ujmę to tak: tym się nie jeździ... tym się płynie :slina: A zapierd... jak opętany. Zaskakująco dobrze jak na tą masę. No i spalanie: Miasto - ok 12l, trasa ~ 7,5l :slina: Tylko te kosmiczne koszta serwisowania :kwasny:

Potwierdzam wszystko co napisałeś. Miałem okazję takim pojeździć i śmiga milutko, jedynie nie pasuje mi ta cała stylistyka.

Opublikowano

Pany szukam a4 1.8 T quattro rok koło 2004 a cenowo ok.30.000 zł macie coś ciekawego :)? pomozecie koledze :)?

Opublikowano

Haj:hi:

Na zakopiańskiej pod decatlonem znowu akcja policji:polew:

Opublikowano

Siemka Paniska potrzebuje zakupić dystanse 15-20 mm gdzie mogę coś dostać w przystępnej cenie ?????

Opublikowano

Wąski rzuc foty tej e60 na pw, chos dzis byłem w radomiu i znalazłem cos dla siebie zadbanego i mocnego ale o tym w przyszłym tygodniu :wink:

Pany a co myslicie o volvo xc90 2.5 benzyna rocznik 04 miał ktos do czynienia ? kolega sprzedaje to i mnie namawia na kupno.ma to lpg.

Opublikowano

Panowie kolega ma na oku B6 3,0 V6, co powiecie o tym silniku? Podejrzewam że daję rade jako że to wolnossak bez udziwnień w stylu bezpośredni wtrysk itp ale wolę się upewnić. Może ktoś miał z Was coś do czynienia z takim modelem?

Opublikowano

tyle razy mówiłem jak macie niesprawne auta to po co jeździcie pod carefura , na własne zyczenie dowody zabierają , fury klubowe są podpicowane poprzerabiane co poniektóre po .uj sie tam pchać :facepalm:

Opublikowano
tyle razy mówiłem jak macie niesprawne auta to po co jeździcie pod carefura , na własne zyczenie dowody zabierają , fury klubowe są podpicowane poprzerabiane co poniektóre po .uj sie tam pchać :facepalm:

Ale ta adrenalina - "złapią mnie czy mnie nie złapią, zabiorą dowód czy nie" - takie przeżycia pamięta się na całe życie i można się kolegom pochwalić że "ścigali mnie i prawie im uciekłem ale musiałem zatrzymać się na STOPie i mnie wtedy dogonili bo z prawej był duży ruch" :wink::wink::wink:

Opublikowano

dokladnie po co tam jechac nie wystarczaja spoty klubowe :wink:

lepiej jechac na jakis kulturalny zlot np klasyki a nie pseudo tuningi

Opublikowano

Hahaha, nie byłem tylko Moja mi mówiła, bo jak wracała z pracy to widziała że już o 21 policja poblokowala wyjazdy:decayed:

Opublikowano

Ja ostatnio byłem z Fantowskim, pablemua4, Gabrielem i wystarczy tych akcji.

Raz pojechałem po ponad rocznej przerwie i juz była trzepanka.

Opublikowano
Wąski rzuc foty tej e60 na pw, chos dzis byłem w radomiu i znalazłem cos dla siebie zadbanego i mocnego ale o tym w przyszłym tygodniu :wink:

Pany a co myslicie o volvo xc90 2.5 benzyna rocznik 04 miał ktos do czynienia ? kolega sprzedaje to i mnie namawia na kupno.ma to lpg.

Fajny wóz. Kumpel takiego na jesień sprzedał. Przestrzenny, wygodny, tyle że ceny części zamiennych wysokie.

Opublikowano
Ja ostatnio byłem z Fantowskim, pablemua4, Gabrielem i wystarczy tych akcji.

Raz pojechałem po ponad rocznej przerwie i juz była trzepanka.

eee tam od razu trzepanka :wink: ale tak posranego to Cie pierwszy raz widziałem :decayed:

---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ----------

:hi:

Opublikowano
Siemka Paniska potrzebuje zakupić dystanse 15-20 mm gdzie mogę coś dostać w przystępnej cenie ?????

EXTREMO Walerego Sławka lub Zakopianka :wink:

---------- Post dopisany at 08:39 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ----------

Kamila tata ma XC :wink: A foty muszę zrobić

Opublikowano

Mój starszy miał taką w firmie i była stałym bywalcem u Wadowskiego.:wink:

Nie wiem czy przez to jak tym jeżdżono, czy przez to że Wadowski miał z tego kasę, czy może przez to że to padaka. :kwasny:

A ceny części zamiennych, rzeczywiście, jak w Japońcach, zabijają.

Opublikowano

Mój starszy miał taką w firmie i była stałym bywalcem u Wadowskiego.:wink:

Nie wiem czy przez to jak tym jeżdżono, czy przez to że Wadowski miał z tego kasę, czy może przez to że to padaka. :kwasny:

A ceny części zamiennych, rzeczywiście, jak w Japońcach, zabijają.

moj Wujek tez mial takie tylko w dieslu.

Kur**wał strasznie...po wjechaniu w wiekszą dziurę musiał jezdzić przynajmniej na zbieżność..."fajna terenówka" :)

a za amora jakiegos centralnego odpowiedzialnego za poziomowanie zapłacił 2500zł

reszty grzechów nie pamiętam.

Poza tym całkiem fajny z zewnątrz wóz no i duzy.

Opublikowano

jutro-weekend-pl-ffffff

:hi:

Opublikowano

Nie wiem czy było...

Kto ma QUATTRO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.