ruks Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Witka Pancie....Tak Ruks przywiozlem juz w srode, ale bardzo dzieki za oddzew. Co tam w wielkim swiecie?? Kiedy mi pożyczasz na testy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Witajcie, Panowie potrzebuję namiar na jakiś warsztat w Krakowie, w którym można byłoby doprowadzić B2 Coupe do stanu fabrycznego (mechanika + drobne naprawy lakiernicze). Docelowo na aucie mają jeździć żółte tablice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Hello Dzwonił gość bmw do odbioru, nie wiem czy płakać czy się cieszyć, według niego pompa oleju w skrzyni nie dawała ciśnienia, zobaczymy eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 nie zapomnij drobniakow na busa powrotnego joke, mam nadzieje ze wreszcie bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 siemka Ktos mnie pytal o start/stop w B8 - mozna wylaczyc softem albo odpiac ciegno od czujnika polozenia dzwigni zmiany biegow - system wtedy bedzie nieaktywny i nie bedzie bledu w kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 nie zapomnij drobniakow na busa powrotnego joke, mam nadzieje ze wreszcie bedzie ok Hahaha biorę drobne ---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ---------- Start stop w bmw wiecie jak wygląda... Skrzynia działa skrzynia nie działa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 bry all Boseron powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 siemka Ktos mnie pytal o start/stop w B8 - mozna wylaczyc softem albo odpiac ciegno od czujnika polozenia dzwigni zmiany biegow - system wtedy bedzie nieaktywny i nie bedzie bledu w kompie u mnie na spocie rozkminialismy temat Daj info na pw ja kto wyłączyć przez soft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 .Boseron powodzenia miejmy nadzieję że bmw już będzie śmigało Wysłane z mojego GT-S5830i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Wypadek na autostradzie: efekt WOW | www.topgear.com.pl Biedna B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Wypadek na autostradzie: efekt WOW | www.topgear.com.plBiedna B7 Ten film jest starszy od Kercziego Sent from my Voyager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 LamboCARS.com - The Virtual Aventador configurator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 nawet stare kominy Pabla w BMW przy tym wymiękają Fiat 126 3300.00 PLN. Brzeg - otoMoto.pl :polew: BTW miłego dzionka życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dają rade te kominy Czas do spania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 heloł, boseron co tam, kupiłeś BMW i od zakupu stoi w warsztacie?? bo mnie troszkę nie było i nie jestem w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 nawet stare kominy Pabla w BMW przy tym wymiękają Fiat 126 3300.00 PLN. Brzeg - otoMoto.pl :polew: stary to jest wupex wersja XXL BTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 THE QUATTRO WARRIOR: AN AUDI 80 LIKE NO OTHER - Speedhunters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 THE QUATTRO WARRIOR: AN AUDI 80 LIKE NO OTHER - Speedhunters To rezaj panie Sent from my Voyager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 THE QUATTRO WARRIOR: AN AUDI 80 LIKE NO OTHER - Speedhunters To rezaj panie Sent from my Voyager teraz na topie czerwona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi