Marcin_K Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 czy jutro normalnie o 20:00 spot w galerii? chciałem podjechać pierwszy raz Zawsze jest normalnie no raczej nie zawsze Nie strasz chlopaka Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalk jak to mówią jak nie sprawdzisz się nie przekonasz
miodzio Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/10/21/e2eramut.jpgSent from my Porsche ---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- http://img.tapatalk.com/d/13/10/21/a9aqyvyd.jpg Forumowe zakupy Sent from my Porsche 22st a oni zimówki zakładają :polew:
KERCZI Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Jutro ma podobno pogoda zaskoczyć drogowców Wysłane z mojego urQuattro
-RamzeS- Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Jutro ma podobno pogoda zaskoczyć drogowców Wysłane z mojego urQuattro Za duzo przebywasz z gruszka Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalk
KERCZI Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 YOU WANNA FIGHT? Wysłane z mojego urQuattro
FANTOMAS Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 czy jutro normalnie o 20:00 spot w galerii? chciałem podjechać pierwszy raz Zawsze jest normalnie no raczej nie zawsze Nie strasz chlopaka Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalk no wszystko zależy czy ekipa jest normalna czy nie Jutro ma podobno pogoda zaskoczyć drogowców Wysłane z mojego urQuattro Za duzo przebywasz z gruszka Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalk zdziwiłbyś się japko ma dojścia do tak niusów że ..... np. prof. Rońda i Macierwicz wszystkie hicory mają od japka
fantowski Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 zimówki w środku lata? Kerczi po prostu chce się jutro felunkiem pochwalić
-RamzeS- Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 YOU WANNA FIGHT? Wysłane z mojego urQuattro Karol pamiętaj że zły dotyk boli przez całe życie
KERCZI Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Z Ronda na informatyce na AGH miałem metody numeryczne oraz statystykę i opracowanie danych... Buc straszny... Straszył nas ze on kupuje w ministerstwie rakiety i ze był szkolony przez wywiad i żebyśmy nie próbowali ściągać bo on wszystko wie i widzi Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- KERCZI jutro nie jedzie na spota :-) Wysłane z mojego urQuattro
FANTOMAS Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 zimówki w środku lata? Kerczi po prostu chce się jutro felunkiem pochwalić Nie ...Kerczi chce po prostu zaskoczyć zimę bo to jest tak zwana zasada uprzedzenia wydarzeń tutaj panowie ci to dokładnie wytłumaczą Ja to, proszę pana, mam bardzo dobre połączenie - YouTube
KERCZI Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 zimówki w środku lata? Kerczi po prostu chce się jutro felunkiem pochwalić Nie ...Kerczi chce po prostu zaskoczyć zimę bo to jest tak zwana zasada uprzedzenia wydarzeń tutaj panowie ci to dokładnie wytłumaczą Ja to, proszę pana, mam bardzo dobre połączenie - YouTube Ot to to :-) uprzerziles mnie. Tak to jest jak ma się zimę większą od lata :-) Wysłane z mojego urQuattro
FANTOMAS Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Tak to jest jak ma się zimę większą od lata :-) a mówią że to się kurczy na zimnie
fantowski Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 zimówki w środku lata? Kerczi po prostu chce się jutro felunkiem pochwalić Nie ...Kerczi chce po prostu zaskoczyć zimę bo to jest tak zwana zasada uprzedzenia wydarzeń tutaj panowie ci to dokładnie wytłumaczą Ja to, proszę pana, mam bardzo dobre połączenie - YouTube nie znam tych panów no ale fantomas rozumiem.. to jest już ten pesel
KERCZI Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Tak to jest jak ma się zimę większą od lata :-) a mówią że to się kurczy na zimnie Może się kurczyc na zimnie. I tak w lecie nie mogę chodzić w krótkich spodenkach. Wysłane z mojego urQuattro
miodzio Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 a tak odnośnie zimy i opon jeździ ktoś na run flat?? Przez przypadek sprawiłem sobie takie na zimę i teraz kminie czy
KERCZI Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Ja jeździłem i Kenya Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- Głośne, twarde i jeszcze nie każdy wulkan je robi Wysłane z mojego urQuattro
ruks Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Sobiesław Zasada w Rajdzie Żubrów No właśnie, ktoś, coś, gdzieś?
miodzio Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 no to Mam 225/50/17 może nie będzie aż tak źle. Wszystko zmontowane
ruks Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Gruszka przyjebal mini rnsa do siebie do Kryski http://img.tapatalk.com/d/13/10/21/3a6esyga.jpg Z czego ta skrzynka?
FANTOMAS Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 zimówki w środku lata? Kerczi po prostu chce się jutro felunkiem pochwalić Nie ...Kerczi chce po prostu zaskoczyć zimę bo to jest tak zwana zasada uprzedzenia wydarzeń tutaj panowie ci to dokładnie wytłumaczą Ja to, proszę pana, mam bardzo dobre połączenie - YouTube nie znam tych panów no ale fantomas rozumiem.. to jest już ten pesel Wszystko przed tobą SYNU
Rekomendowane odpowiedzi