Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gruszka ja zaraz wpadnie na forum to zawalu

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalk

---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ----------

Gruszka jak wpadnie na forum to wylewu dostanie

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ----------

Pablo gdzie akcja sms

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gruszka - romantyk:

z-miloscia-jest-jak-z-gruszka_60083.gif

Opublikowano
Pablo gdzie akcja sms

Boje się że gruszka znów każe mi zdupcać...

Opublikowano

CUBER dawaj mnie tu VIPa, lud się domaga

Sent from my Porsche

---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:07 ----------

ynepa8us.jpg

Teraz siedzimy w ciemni.

Zobaczycie soon fotki Fantomasa :)

Sent from my Rs4

Opublikowano
Ja nie dziękuję bo przegrałem

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ----------

a czego sie spodziewałeś z taką nadwagą..... Jabłko nie ma sobie równych chyba ze next time wystartuja koledzy z Etiopii :decayed:

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ----------

Panowie ktoś sie orientuje czy w BMW E60/61 3.0 D wszystkie od początku produkcji były montowane ze skrzyniami ZF czy wystepowały tam jeszcze GM ?

i drugie pytanie motor 3.0 D i 3.5 D to ta sama jednostka napędowa ? tylko drugi jest bi-turbo i tyle różnicy ? awaryjność drugiego ?

nie czytalem wszystkiego wiec nie wiem czy ktos odpowiadal .

E60 ma skrzynie tylko ZF.. Nie ma czegos takiego jak 3.5D jest 35d , motor 3.0 na podwojnym doladowaniu . Oba silniki sa swietne ale... maja swoja wady jak kazde . Koszty spore. 35d z racji na 2 turba i dosc drogie hamulce, zawieszenie jest drozszy w utrzymaniu . Awaryjnosc zalezy od wielu rzeczy . Jak sie zesra to poplyniesz z kasy grubo . Nie wiem w jaki przedzial cenowy celujesz i wjakie przebiegi .

35d wypije wiecej o 2l w miesice. Chetniej sie uzywa wnim gazu .

Przerabialem /przerabiam oba.

Problemy to : termostaty (brak wskazan temp na liczniku), kolektor standardowo , pompa wody (bo nikt sie nia specjalnie nie przejmuje... a przeciez normlanie wymienia sie z rozrzadem), potrafi stukac tlok (robi sie luz delikatny). Bywaja problemy z popychaczami (skutki olejow longlife)

Mowie tu oczywiscie o autach z przebiegami 300-400 + (jesli chodzi o powazniejsze sprawy) .Do tych przebiegow jest ok .

takie 635d w serii jezdzi jak EVO X, tylko fajniej w fotel wciska .

Opublikowano
http://img.tapatalk.com/d/13/10/22/ynepa8us.jpg

Teraz siedzimy w ciemni.

Zobaczycie soon fotki Fantomasa :)

Opublikowano

Dalny

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano

stranger dzisiaj byłem u pimów i gość do którego wysłali wtryski i pompę powiedział że pompa walnęła a dokładnie jej części wewnątrz jakiś uszczelniacz poszedł i przez to ciekło do silnika, zamówił części do tej pompy i najwcześniej w środę będzie ją składać, o wtryskach nic nie mówili więc koleś je musiał sprawdzić i są ok. To gość przy Aqua parku gdzieś na dobrego pasterza, wszystkie grubsze części do niego wysyłają i jest przez nich sprawdzony.

---------- Post dopisany at 16:51 ---------- Poprzedni post napisany at 16:50 ----------

Przyjedź na spota do nas jak możesz :wink:

Opublikowano

Jarko przepros zone za kolege z bialego skutera.

Myslalem ze to Ty :)

Sent from my Rs4

Opublikowano

oczywiscie na prostej :wink:

Opublikowano
Jarko przepros zone za kolege z bialego skutera.

Myslalem ze to Ty :)

Sent from my Rs4

coś jej zmalował
Opublikowano

Witam panowie potrzebuje rady czy na takie koła jak widać na zdjęciu siądzie guma 225/45/17 bridgestone potenza RE050 i będzie rant ochronny bo miałem dotychczas 235/45/17 lecz chciałbym zmienić na mniejsze wiecie spalanie,pompa wspomagania mniej cierpi ogólnie kieszeń bardzo proszę o rade ludzi z doświadczeniem.

SAMSUNG_003.jpg

---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ----------

A może ktoś taka oponę stara posiada żeby załozyć i realnie popatrzeć jak to wygląda??? chętnie odkupie.

Opublikowano
Ja nie dziękuję bo przegrałem

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ----------

a czego sie spodziewałeś z taką nadwagą..... Jabłko nie ma sobie równych chyba ze next time wystartuja koledzy z Etiopii :decayed:

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ----------

Panowie ktoś sie orientuje czy w BMW E60/61 3.0 D wszystkie od początku produkcji były montowane ze skrzyniami ZF czy wystepowały tam jeszcze GM ?

i drugie pytanie motor 3.0 D i 3.5 D to ta sama jednostka napędowa ? tylko drugi jest bi-turbo i tyle różnicy ? awaryjność drugiego ?

nie czytalem wszystkiego wiec nie wiem czy ktos odpowiadal .

E60 ma skrzynie tylko ZF.. Nie ma czegos takiego jak 3.5D jest 35d , motor 3.0 na podwojnym doladowaniu . Oba silniki sa swietne ale... maja swoja wady jak kazde . Koszty spore. 35d z racji na 2 turba i dosc drogie hamulce, zawieszenie jest drozszy w utrzymaniu . Awaryjnosc zalezy od wielu rzeczy . Jak sie zesra to poplyniesz z kasy grubo . Nie wiem w jaki przedzial cenowy celujesz i wjakie przebiegi .

35d wypije wiecej o 2l w miesice. Chetniej sie uzywa wnim gazu .

Przerabialem /przerabiam oba.

Problemy to : termostaty (brak wskazan temp na liczniku), kolektor standardowo , pompa wody (bo nikt sie nia specjalnie nie przejmuje... a przeciez normlanie wymienia sie z rozrzadem), potrafi stukac tlok (robi sie luz delikatny). Bywaja problemy z popychaczami (skutki olejow longlife)

Mowie tu oczywiscie o autach z przebiegami 300-400 + (jesli chodzi o powazniejsze sprawy) .Do tych przebiegow jest ok .

Śliczne dziekuje o to mi chpdzilo celuje w roczniki 2005 2006 3 litry napewno w manualu bym wolal, zf dobra wiadomość ;-)

Opublikowano

up

Opublikowano

Krzysiek, dowiedz się jaką szerokość ma felga( zapewne 7cali) i najlepiej zobacz sobie jak to będzie wyglądać z opona 225/45 na tyrestretch.com.

Opublikowano

pa3uqeha.jpg

Sent from my Rs4

Opublikowano

Dzięki za spota! :hi:

Opublikowano

Kiełbaski jak zwykle kox :)

Opublikowano

@Boseron, mialem manual 30d i automat 35d . 30d w manualu jezdzi sie ...hmm srednio, pol biedy jak jest to seria ale po programie to troche boli.

@Pablo a to nie jest Gladysek ;-) ? bo jakos lokalizacja i brazna zgadza sie prawie w 100% :decayed:

@_Gabriel_ pewnie ze na prostej , ale wierz mi ze w zakretach roznica (na suchym) jest minimalna , 150kg mniejsza waga i sportowe nastawy zawieszenia EVOX robia swoje ... 6GT to inny samochod zbudowany zupelnie w innym celu .

Opublikowano

Dzięki za spota :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.