Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Krzysiek, dowiedz się jaką szerokość ma felga( zapewne 7cali) i najlepiej zobacz sobie jak to będzie wyglądać z opona 225/45 na tyrestretch.com.

Dzięki kolego 7,5 cala mam a na tej stronce mam same ubezpieczenia

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki za spota miłe spotkanie, trochę dziwnie jak na pierwszy raz no i mój dupowóz w seri znacznie odbiegający od reszty :D

Opublikowano
dzięki za spota miłe spotkanie, trochę dziwnie jak na pierwszy raz no i mój dupowóz w seri znacznie odbiegający od reszty :D

Kiedyś trzeba zacząć i każdy kiedyś miał czystą serię zanim się zaraził tą chorobą...

Opublikowano
Tak jak wyżej napisał profesor FANTOMAS na 100% termostat.

Kiedyś tak samo miałem w A4 że jak jechałem na trasie albo dłuższą chwilę to spadała temperatura do 80-75 stopni i wskazówka paliwa w oczach spadała i trzeba było tekturą zasłonić by trzymał temperaturę albo po prostu chwile postać w miejscu:decayed:

Pamiętaj tylko ori termostat w ASO a nie jakieś zamienniki bo są groszowe różnice w cenie w tym przypadku.

Kurcze nie mogłem podjechać na soptkanie byłem w pracy, z tego co piszecie wynika że to czujnik, temperatura nie podnosi sie na wolnych obrotach dobija do 60-70 spada do 50 i do 60-70 znów dobija no nic sprobuje sie podpiac pod kompa

w dieslu sie nie podniesie na wolnych obrotach - zacznij od termostatu, na 90% on jest przyczyna

po podpięciu do kompa wyszły błędy w silniku: 17664 sensor g62 - coolant temperature sensor, open or short to plus; i na desce 01039 cool and temp. sensor G2 open or short to plus - czyli jednak nie termostat, muszę czujnik kopić i wymienić, dzięki za podpięcie kompa na spocie koledze z BMW ;)'

jest sens bawić się w sprawdzanie wtyczki, czyszczenie styków (niektórzy tak zalecaja ), czy odrazu kupić i wymieniac??

Opublikowano
jest sens bawić się w sprawdzanie wtyczki, czyszczenie styków (niektórzy tak zalecaja ), czy odrazu kupić i wymieniac??

to zależy, czy jako biedny raz chcesz poczuć się bogatym czy nim jesteś :grin:

Opublikowano

To tekst fantiego :grin:

Opublikowano
To tekst fantiego :grin:

PABLO, zdupcaj

Opublikowano

nex... zdupcaj dziadu :decayed:

miernik się kurzy na półce.. miałeś odebrać:whistling:

Opublikowano

Kolega z bmw to chyba Pablo hehe

Opublikowano

Pablo jest od butów BMW

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano

Tu nie ma kolegów z BMW

To są osoby które zbłądziły

Tak samo jak posiadacze krysiek i innych ogórów

Opublikowano
Tak jak wyżej napisał profesor FANTOMAS na 100% termostat.

Kiedyś tak samo miałem w A4 że jak jechałem na trasie albo dłuższą chwilę to spadała temperatura do 80-75 stopni i wskazówka paliwa w oczach spadała i trzeba było tekturą zasłonić by trzymał temperaturę albo po prostu chwile postać w miejscu:decayed:

Pamiętaj tylko ori termostat w ASO a nie jakieś zamienniki bo są groszowe różnice w cenie w tym przypadku.

Kurcze nie mogłem podjechać na soptkanie byłem w pracy, z tego co piszecie wynika że to czujnik, temperatura nie podnosi sie na wolnych obrotach dobija do 60-70 spada do 50 i do 60-70 znów dobija no nic sprobuje sie podpiac pod kompa

w dieslu sie nie podniesie na wolnych obrotach - zacznij od termostatu, na 90% on jest przyczyna

po podpięciu do kompa wyszły błędy w silniku: 17664 sensor g62 - coolant temperature sensor, open or short to plus; i na desce 01039 cool and temp. sensor G2 open or short to plus - czyli jednak nie termostat, muszę czujnik kopić i wymienić, dzięki za podpięcie kompa na spocie koledze z BMW ;)'

ostatnio miałem dokładnie taki sam błąd.

Zmieniłem czujnik sam i wszystko wróciło do normy. Oryginał ok 54zł zamiennik 28zł

Opublikowano
Ktoś pytał :wink: jak by się komuś nudziło w piątek i niedzielę to zapraszamy :whistling:

http://www.automobilklub.krakow.pl/attachments/186_LISTA%20ZG%C5%81OSZE%C5%83.pdf#page=1&zoom=auto,0,842

Pt nd ?

Sent from my Rs4

---------- Post dopisany at 06:59 ---------- Poprzedni post napisany at 06:54 ----------

esuharag.jpg

Kocham to

Wiosna

Opublikowano
nex... zdupcaj dziadu :decayed:

miernik się kurzy na półce.. miałeś odebrać:whistling:

odbiorę, kiedyś potrzebowałem pilnie, ale już sobie poradziłem. Jak uzbieram na umycie auta to podjadę.

Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano
:bry::hi:

Bry mój Kucharzu Wyborny :wink:

widze że Wąski wziął na pokład Fante :naughty: miłej zabawy

Opublikowano

powitać:hi:

Opublikowano

:bry:

nsa4 dzięki za odwiedziny i gratuluję powrotu do A4 :naughty:

---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:44 ----------

Nowe Audi TT przyłapane podczas testów - pierwsze zdjęcia szpiegowskie | CarTests.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.