Gość rob Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 ale trzeba przyznać, że lepiej grali
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 nie wiem , nie widziałem. poważnie ruscy lepiej grali? czy mieli farta?
Gość rob Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 ruscy lepiej grali, a myślałem, że holendrzy będą mistrzami ;(
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 ruscy lepiej grali, a myślałem, że holendrzy będą mistrzami ;( Też tak myślałem cholera, ale muszę się zgodzić że te młodziki z rosji dają radę, a na marginesie średnia wieku w reprezentacji rosji to 23 lata
Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 Cuber ale pasiaki pokazały, śmiech na sali :polew: jak byś widział mecz to byś zupełnie coś innego powiedział :gwizdanie: Waski, nie zapomnij silniczka na dzisiejszego spota
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Cuber a czy to ważne? wczoraj usłyszałem fajne hasło lepiej mądrze stać niż głupio biegać , ot i wszystko w temacie co jak co ale z jakimś szachtiorem to powinni dać radę
Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 lepiej mądrze stać niż głupio biegać , ot i wszystko w temacie hmmm Trzeniek jesteś nie w porządku bo po pierwsze nie widziałes meczu a po drugie wysnuwasz jakieś dziwne tezy........ zauważmy tylko tyle ze cały szachitor czy jak go zwał tak go zwał sa w srdoku sezonu a Ci w Srodku ale urlopów....grali w 10-ciu to raz, dwa bramka padła z 3 metrowego spalonego... choc nie zmienia faktu to wszystko ze mogli spokojnie wygrać mecz. zresztą zobaczymy występy kolegów zza miedzy w pucharach :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Grzesiek.. meczu nie widziałem - powód oczywisty wynik poszedł w świat 1 - Co to w ogóle jest za drużyna ten Szachtar tfffu Szachtior? Pierwszy raz w życiu słyszę że coś takiego istnieje 2 - Pomyłki sędziów się zdarzały , zdarzają i będą zdarzać. 3 - Ten koleś który dostał czerwoną kartkę jest boski 4 - Mam nadzieję że się odkują :th: zawsze to więcej miasto zarobi
Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 Co to w ogóle jest za drużyna ten Szachtar tfffu Szachtior? Pierwszy raz w życiu słyszę że coś takiego istnieje sorry za OT ale nie mogłem sie powstrzymać i musze Ci przypomniec Traktorzystów z Valerengi czy jak to sie tam pisze o których nikt nie słyszał :gwizdanie: no i drugich pastuchów z Tibilisi
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Cuber... różnica polega na tym iż byli to mistrzowie swoich krajów a Szachtior tak jak i Twoja drużyna wskoczyła w te rozgrywki na krzywy ryj - sorry , nie mogłem się powstrzymać Podziękujcie Groclinowi i Śląskowi Wrocław albo wystarczy że podziękujecie Drzymale
Wąski Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Kubica 5 :th: [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2008, 15:38 _________________________________________________I 2 w kwalifikacji generalnej
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 mistrzami Gruzji chłopie a coś Ty chciał , widzisz jaki jest poziom polskich kopaczy.... pokazali na euro...
PABLO Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Jak na możliwości bolidu jakie dzisiaj miał to niezły wynik. Heidfeld był 13 i stracił ponad 60 s do zwycięzcy.
Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 chłopie a coś Ty chciał , widzisz jaki jest poziom polskich kopaczy.... pokazali na euro... sam sobie teraz odpowiedziałes własnie na swojego posta wczesniejszego dobra koniec tego tematu tutaj [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2008, 15:43 _________________________________________________dobra Panowie, widzimy sie na spocie :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 nie ma tak dobrze Cuber Lepiej przegrać z mistrzem gruzji niż z 11 drużyną ligi białoruskiej Shakhtyorem Soligorsk do zobaczenia na spocie :th:
Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 Shakhtyorem Soligorsk mistrz 2005 i 3 miejsce w zeszłym roku :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Dobra , koniec już przegraliście z kelnerami i nic tego nie zmieni żeby nie było , Wisła też się dała ogolić kelnerom Słuchajcie a może jakiś grill dzisiaj?
Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 Dzięki za spota wszystki oraz koledze z Niemiec za wizyte :th: text dnia : zaraz przyjdą kurw-y i bedzie ruchanie :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 no dzisiaj w ogóle był konkret , śmiechu było co nie miara Grzesiek dzięki za podwózkę Themon dzięki za zmagazynowanie części
Rekomendowane odpowiedzi