Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;-) probuje ogarnac tapatalk'a :-P

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:facepalm: No tak.. Plastikowe szajsungi robią robote... Nawet moja żona ma plastikowego szajsunga i za cholere nie chciałbym tego mieć :whistling:

Opublikowano

:facepalm: No tak.. Plastikowe szajsungi robią robote... Nawet moja żona ma plastikowego szajsunga i za cholere nie chciałbym tego mieć :whistling:

Samsung Galaxy F, czyli lepiej, bo z metalu - AntyWeb

:wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:

Dzięki gucio za odwiedziny :wink:

Opublikowano
Ramzes ja pamiętam Twój dzień pracy bo byłem pomocnikiem:decayed: i nie widziałem tak kropli potu na Twoim czole.....

Ty jako pomocnik tez sie nie zmeczyles.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

no widzisz jaka masz fajną prace ,robota zrobiona i zaden z Nas sie nie przypocił hehe

Opublikowano

siemka:) jestem tu nowy mam pytanie. Fajnie jest na tych spotach w galerii?:)

Opublikowano

za***iście!!

ostatnio podobno biegal policjant z cewnikiem :wink:

Opublikowano

Gabriel miałeś racje z tą zapalniczka faktycznie bezpiecznik :thumbup1:

---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:22 ----------

Boseron będziesz jutro? nie widziałem jeszcze twojej buni:jerk:

Opublikowano

powiedzialbym cos, ale wiesz... skromnosc mi nie pozwala :decayed:

Opublikowano
powiedzialbym cos, ale wiesz... skromnosc mi nie pozwala :decayed:

Jesteś jak Kaszpirowski :grin:

Opublikowano

Panowie jak historia tylko sobie usiądźcie bo ze śmiechu się turlałem jak mi to opowiadał jeden ze sprawców więc dwóch ziomków z wioski potrąciło sarnę jeden wpadł na pomysł sprzedamy ją leśniczemu załadowali ją do bagażnika i pojechali do leśniczego nikogo nie było więc jadą z powrotem stanęli dokładnie w tym miejscu gdzie ja trafili żeby ją wyrzucić z bagażnika otwierają bagażnik a sarna przytomnie spierd..a jeden z nich jeszcze ja w d*pę kopną na koniec wyjeździła się godzinę w bagażniku i uciekła normalnie jak z filmu SF:polew:

Opublikowano

to kiedys musze wpasc :D

Opublikowano
Panowie jak historia tylko sobie usiądźcie bo ze śmiechu się turlałem jak mi to opowiadał jeden ze sprawców więc dwóch ziomków z wioski potrąciło sarnę jeden wpadł na pomysł sprzedamy ją leśniczemu załadowali ją do bagażnika i pojechali do leśniczego nikogo nie było więc jadą z powrotem stanęli dokładnie w tym miejscu gdzie ja trafili żeby ją wyrzucić z bagażnika otwierają bagażnik a sarna przytomnie spierd..a jeden z nich jeszcze ja w d*pę kopną na koniec wyjeździła się godzinę w bagażniku i uciekła normalnie jak z filmu SF:polew:

niesamowita historia :shock3: mocne ....... normalnie jak z filmu

Opublikowano

niesamowita historia :shock3: mocne ....... normalnie jak z filmu

szkoda tylko fury:kwasny:

Opublikowano

A solarium za free będę mieć bo na kartę oksystem lub benefit multisports masz :grin:

Ale pier**le solarium jak bym już szedł to na 5 minut a nie 10 jak ostatnio :decayed:

A od kiedy to na Multisporcie masz solarium za free? :decayed:

nówkę RS4 B5 komuś?

mobile.de

Opublikowano

eee tam słaba jest :wink: jeszcze mnie nikt nie wytrąbił, jak kapelusz nie jezdze i dlatego dalej 18tka bedzie :naughty: stare felgi mają nowego właściciela a ja mam juz teraz tylko dylemat czy brac 4x9,5 czy 2x8,5 i 2x9,5 :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.