Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ehh nie dobrze jak stara gwardia sie wysypuje....:thumbdown:

Tyś widzioł starą gwardię :naughty::decayed:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dzięki ;-)

NAJLEPSZEGO :wink:

Opublikowano
ehh nie dobrze jak stara gwardia sie wysypuje....:thumbdown:

Tyś widzioł starą gwardię :naughty::decayed:

Wiesz o co chodzi ...:wink:

Opublikowano
Wiesz o co chodzi ...:wink:

Wiem, trzeba pożartować, są ważne i ważniejsze sprawy :)

Opublikowano
dzięki ;-)

NAJLEPSZEGO :wink:

Dzięki. Wąski muszę i ja do Ciebie skonczyc ze swoim autem ale najpierw musze znalezc kilka elementów. Masz swojego lakiernika i dobrego spawacza plastików ?

Opublikowano

OGr coś się wyjaśniło z tym HTC ONE co Ci ukradli??

Opublikowano

pochwale się

Witam serdecznie,

Piszę w imieniu Organizatora Zlotu Audi quattro, który odbędzie się podczas Targów Motor Show 2014 w terminie 28-30.03.2014 w Poznaniu. Z przyjemnością informuję, że Pana samochód został wybrany na uczestnictwo w Zlocie.

Opublikowano

100 lat

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ----------

WASKI bo wiedza ze moj jedzie do BT i nic z tego

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ----------

Ale błagali mnie

Opublikowano
100 lat

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ----------

WASKI bo wiedza ze moj jedzie do BT i nic z tego

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ----------

Ale błagali mnie

:wink:
Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
OGr coś się wyjaśniło z tym HTC ONE co Ci ukradli??

mają kolesia, znalezli troche telefonow u niego ale nie znalezli mojego wiec sprawa umorzona

Opublikowano
:kwasny:
Opublikowano
hejka Pany, mnie dziś nie będzie na spocie - dwójka w kiermanie :dance2:

Łukasz - 2:thumbup:

lennox, albo ja sie sie starzeje, albo jestem za mlody, ale musialem skorzystac ze slownika slangu, zeby dowiedziec sie co to sa kiermany :decayed::polew::polew::polew:

Czyżby chodziło Ci o puente, czyli że chcesz to spuentować?? Już dawno nie widziałem dwóch błędów ortograficznych w jednym wyrazie :polew:

No to trzeba sie przyjrzeć dobrze bo nikt polonista sie nie urodził a gdy czytam posty raczej nie zwracam uwagi na błędy jakie autor popełnił ponieważ chodzi o treść i sens danej myśli, ale jak to w polandi wyśmiewanie się z innych zostało wyssane z mlekiem mamy :whistling::whistling:

Jak to w Polandii, wysmiewanie wyssane z mlekiem matki... Moze i prawda, ale inną prawdą jest, że wystarczy nauczyć się podstawowych zasad ortografii... To naprawde nie jest trudne a i słownik ortograficzny nie gryzie ani nie parzy. Wystarczyło również napisać inne słowo o takim samym znaczeniu, ale to zbyt skomplikowane i czasochłonne, prawda? Ale jak to w polandii mnóstwo ludzi narzekających na wytknięcie błędu, ale żeby z siebie coś wykrzesać, trud sobie zadać, nauczyć się czegoś nowego żeby inni się nie śmiali - to niebardzo...

---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ----------

A tak na marginesie - dwa błędy ortograficzne w jednym wyrazie naprawde śmieszą ;-)

---------- Post dopisany at 15:47 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ----------

Co więcej - znam gościa, który zrobił trzy błędy ortograficzne w jednym wyrazie i śmiał się z tego razem ze mną. Ale trzeba mieć dystans do siebie...

Opublikowano
hejka Pany, mnie dziś nie będzie na spocie - dwójka w kiermanie :dance2:

Łukasz - 2:thumbup:

lennox, albo ja sie sie starzeje, albo jestem za mlody, ale musialem skorzystac ze slownika slangu, zeby dowiedziec sie co to sa kiermany :decayed::polew::polew::polew:

Czyżby chodziło Ci o puente, czyli że chcesz to spuentować?? Już dawno nie widziałem dwóch błędów ortograficznych w jednym wyrazie :polew:

No to trzeba sie przyjrzeć dobrze bo nikt polonista sie nie urodził a gdy czytam posty raczej nie zwracam uwagi na błędy jakie autor popełnił ponieważ chodzi o treść i sens danej myśli, ale jak to w polandi wyśmiewanie się z innych zostało wyssane z mlekiem mamy :whistling::whistling:

Jak to w Polandii, wysmiewanie wyssane z mlekiem matki... Moze i prawda, ale inną prawdą jest, że wystarczy nauczyć się podstawowych zasad ortografii... To naprawde nie jest trudne a i słownik ortograficzny nie gryzie ani nie parzy. Wystarczyło również napisać inne słowo o takim samym znaczeniu, ale to zbyt skomplikowane i czasochłonne, prawda? Ale jak to w polandii mnóstwo ludzi narzekających na wytknięcie błędu, ale żeby z siebie coś wykrzesać, trud sobie zadać, nauczyć się czegoś nowego żeby inni się nie śmiali - to niebardzo...

---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ----------

A tak na marginesie - dwa błędy ortograficzne w jednym wyrazie naprawde śmieszą ;-)

---------- Post dopisany at 15:47 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ----------

Co więcej - znam gościa, który zrobił trzy błędy ortograficzne w jednym wyrazie i śmiał się z tego razem ze mną. Ale trzeba mieć dystans do siebie...

Sorry taki się urodziłem więcej się to nie powtórzy Mariusz :grin: przecież nie będę się wieszał "chyba".

---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ----------

panowie zmieniłem turbo ale coś mi się wydaje że wkręca się dopiero przy 2200 nie powinno wstawać wcześniej? tak przy 1500??

Opublikowano

po odpaleniu powinno już wstawać

Opublikowano

U mnie turbo wstaje juz na wylaczonym silniku

Opublikowano

panowie zmieniłem turbo ale coś mi się wydaje że wkręca się dopiero przy 2200 nie powinno wstawać wcześniej? tak przy 1500??

A u mnie zaraz jak wyłączę silnik, tak około 23:15. Moim zdaniem powinno wcześniej...

Opublikowano

u mnie wcale się nie kładzie więc nie musi wstawać