Wąski Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 KOLEGA Panowie co do GK -sprawa wygląda tak o 19 cała Południowa strona czyli od Daszyńskiego była pusta -od strony Gęsiej pełny.Związane to jest z remontem nawierzchni na poszczególnych poziomach.Nasz poziom niebieski był całkowicie pusty DACH nadal zamknięty .Montują bramki na każdym wjeździe do galerii. Tyle myślę że spoty spokojnie mogą się nadal odbywać na niebieskim-a czas pokaże co dalej Spyfoto nr 2 LANS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie jarajcie się ta a5 Karola jest pożyczona Kerczi mówiłem ze będzie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie jarajcie się ta a5 Karola jest pożyczona Kerczi mówiłem ze będzie padać Za karę jutro myjesz ja znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jak chwyciłeś do ręki ten twój wspaniały wosk wiedziałem że tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foras Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ja też dziś umyłem więc było pewne że będzie lało :/To jutro gdzie można się kolegów spodziewać Krokus czy GK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) KERCZI mam już 4 auto do poruszania się tym razem prawdziwy VAG 1.9TDI z 2008r więc nie potrzebuje CC Dzisiaj testowałem cały dzień i może być na kilka miesięcy. Edytowane 8 Września 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 KERCZI mam już 4 auto do poruszania się tym razem prawdziwy VAG 1.9TDI z 2008r więc nie potrzebuje CC heh a po co Ci 4 auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Bo 4tym jeżdżę za free. Chyba komis niedługo otworze Dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Bo 4tym jeżdżę za free. Chyba komis niedługo otworze Dobrej nocy PABLO co to za druga praca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Bo 4tym jeżdżę za free. Chyba komis niedługo otworze Dobrej nocy PABLO co to za druga praca? Jak służbowe auto to może u boserona w pizzerii. [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) KERCZI większe zakupy kupuje w selgrosie czy makro do restauracji, po 5h i auto dla siebie na cały czas. Fucha na 2 miesiące. Edytowane 9 Września 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Powitać KERCZI większe zakupy kupuje w selgrosie czy makro do restauracji, po 5h i auto dla siebie na cały czas.Fucha na 2 miesiące. biznesmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Siema. Dante, bedziesz dzisiaj na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 KERCZI większe zakupy kupuje w selgrosie czy makro do restauracji, po 5h i auto dla siebie na cały czas. Fucha na 2 miesiące. Graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 kurna miałem być dzisiaj ale moja wczoraj mnie uświadomiła, że lampę muszę powiesić w salonie. Kurna chyba że przy okazji wezmę jakie kamerki założę bo czasem fajne sztuki przychodzą do niej na zabiegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Siema. Dante, bedziesz dzisiaj na spocie? Postaram się podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 miłego słonecznego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 siema foczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Próbujemy dziś spotować w GK czy już przesiedliśmy się całkowicie na Plazę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi