Transitpower Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie chodziło mi o Ciebie z tą wojną... A co do zmiany dwumasu na jednomase... Może w warunkach podniesionej mocy i momentu ma to sens (choć nie znam się na tym), tymniemniej w wersjach seryjnych robi się to po to, żeby zaoszczędzić kilka groszy. Czy teraz zrozumiałeś mojego posty? No chyba że kolega ma w swoim AFN-ie 200 KM to zwracam honor... ABG
ruks Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) 2000zl Krumak ma na miejscu po 1995 I co w tym śmiesznego? Że 5 robi różnicę Siemka dupcie Opony zmienione? a po co ? Przypominam że Q hamuje tak samo jak FWD a nawet gorzej Edytowane 2 Listopada 2014 przez ruks
OGr Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Nie chodziło mi o Ciebie z tą wojną... A co do zmiany dwumasu na jednomase... Może w warunkach podniesionej mocy i momentu ma to sens (choć nie znam się na tym), tymniemniej w wersjach seryjnych robi się to po to, żeby zaoszczędzić kilka groszy. Czy teraz zrozumiałeś mojego posty? No chyba że kolega ma w swoim AFN-ie 200 KM to zwracam honor... ABG Ja Cie rozumiem tylko nie wiem po co na goscia najezdzasz? Naciapane z bagaznika ...
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 w ten pracujący pełny ruchu dzień Transit, kolega się wystraszył i nic już nie odpisał po Twojej odpowiedzi.. ;/
-RamzeS- Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 w ten pracujący pełny ruchu dzień Transit, kolega się wystraszył i nic już nie odpisał po Twojej odpowiedzi.. ;/ Pablo a co ty znicze sprzedajesz ?
miodzio Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 w ten pracujący pełny ruchu dzień Transit, kolega się wystraszył i nic już nie odpisał po Twojej odpowiedzi.. ;/ Pablo a co ty znicze sprzedajesz ?
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Pablo a co ty znicze sprzedajesz ? Kaufland otwarty więc punkt musi być przynajmniej na chwile otwarty Jak masz to dej opchnę
Transitpower Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 w ten pracujący pełny ruchu dzień Transit, kolega się wystraszył i nic już nie odpisał po Twojej odpowiedzi.. ;/ We wtorek mu przejdzie jak ktoś mu auto pod VAG-a podepnie ABG
Kondżi Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedzi. Tutaj nie chodziło o zaoszczędzenie kilku stówek. Miałem duży dylemat czy kupić oryginał SACHS/ LUK czy założyć jednomasowy zestaw dedykowany do tego AUDI (firma VALEO). Siedziałem sporo na różnych forach dotyczących samochodów z silnikiem AFN (mówiąc w dużym uproszczeniu - generalnie grupa VW). To co przesądziło za jednomasą to dobre opinie osób, które już założyły a nie sprzedawców. Nawet nowa dwumasa potrafi się dosyć szybko zepsuć a jednomas jest prosty i naczytałem się dużo pozytywnych opini na forach. Co do oszczędności - nie rozumiem tego argumentu -> czy Ty jak masz zmienić klocki hamulcowe to jedziesz z tym do ASO bo nie ma co oszczędzać? Czy firtry kupujesz w ASO? Dywaniki też? bo przecież nie ma co oszczędzać. Ja po prostu chciałbym zapytać czy jest taka możliwość aby podpiąć samochód i zobaczyć co jest grane - tyle:) pozdrawiam!
Radekst Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Nawet nowa dwumasa potrafi się dosyć szybko zepsuć oj tak, u mnie nowy dwumas sachsa wysral sie po 15kkm Edytowane 2 Listopada 2014 przez Radekst
Transitpower Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedzi. Tutaj nie chodziło o zaoszczędzenie kilku stówek. Miałem duży dylemat czy kupić oryginał SACHS/ LUK czy założyć jednomasowy zestaw dedykowany do tego AUDI (firma VALEO). Siedziałem sporo na różnych forach dotyczących samochodów z silnikiem AFN (mówiąc w dużym uproszczeniu - generalnie grupa VW). To co przesądziło za jednomasą to dobre opinie osób, które już założyły a nie sprzedawców. Nawet nowa dwumasa potrafi się dosyć szybko zepsuć a jednomas jest prosty i naczytałem się dużo pozytywnych opini na forach. Co do oszczędności - nie rozumiem tego argumentu -> czy Ty jak masz zmienić klocki hamulcowe to jedziesz z tym do ASO bo nie ma co oszczędzać? Czy firtry kupujesz w ASO? Dywaniki też? bo przecież nie ma co oszczędzać. Ja po prostu chciałbym zapytać czy jest taka możliwość aby podpiąć samochód i zobaczyć co jest grane - tyle:) pozdrawiam! Widzę że kolega chciał się odgryźć, ale niespecjalnie mu to wyszło... Człowieku... Ja nie muszę jeździć do ASO żeby serwisować auto tak jak fabryka przewidziała. Chodzi mi o zasadę, że jak ma być dwumas to u mnie jest dwumas a nie zestaw dedykowany. Jak mają być filtry do AFN-a to u mnie są filtry do AFN-a a nie od AVG. Jak dywaniki mają być od A4 to u mnie są od A4 a nie od A3 albo dedykowane. Ale oczywiście to Twoje auto więc zrobisz jak zechcesz. Na spota oczywiście zapraszamy. Prawie zawsze ktoś ma VAG-a więc bez problemu podepniemy Ci auto. Będziesz musiał tylko jak każdy nowicjusz kupić kubełek KFC (oryginał a nie dedykowany)
fantowski Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 2 Listopada 2014 przez fantowski
miodzio Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Ma ktoś doświadczenie jaką firmą najlepiej wysłać felgi tak żeby nie zapłacić majątku??
KERCZI Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Moja... Za komplet 18" z felgami 79zl Edytowane 2 Listopada 2014 przez KERCZI
Radekst Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 kurierem KEX wyslesz za 32zl komplet. robisz dwie paczki po dwie felgi, 16zl kosztuje jedna paczka.
KERCZI Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Radek zacznę Ci oddawać przesyłki w takim razie...
Rekomendowane odpowiedzi