Krzysiek29 A4 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Witam panowie zgrzeszyłem sprzedałem piękną B7- kę i sprowadziłem sobie BMW 120i jak ja się wjebałem w to gówno, to dramat miałem ją 3 miesiące od daty sprowadzenia i chwała bogu sprzedałem ją bardzo szybko latałem od elektronika do elektronika nikt nie mógł sobie poradzić z tym samochodem dyskoteka taka była, że dramat zegary latały tam i z powrotem wszystko, co było możliwe świeciło się radio gasło i zapalało się po 2 dniach postoju rozładowało mi akumlator xenon się spalił, a konkretnie przetwornica po założeniu nowej brak prądu z lewej strony okazało się, że moduł xenonu również spalony, co ja przeżyłem załamanie nerwowe z tym autem wiatrak klimy i chłodnicy padł, następnie valvetronic elektrozawór nie do wiary normalnie śmierdziało olejem spalonym przy do hamowaniu zrobiłem uszczelkę pokrywy zaworów i kupiłem pokrywę od razu, bo stara była ubita i to było niby przyczyną wycieku po złożeniu okazało się, że pompa vacum leje już odpuściłem bo sił do niej nie miałem takiego ulepa nikomu nie życzę sprzedałem z wyciekiem informując o tym fakcie oczywiście nabywcę i zaznaczyłem, to w umowie, byle, by nie wróciła, bo ponoć potencjalny nabywca ma dwa tygodnie na oddanie samochodu moja wina,moja wina moja bardzo wielka wina, ale rozglądam się z avantem B8 tylko, jaki silnik wybrać, żeby się znów nie wj***ć zaś dylemat......? Edytowane 27 Listopada 2014 przez Krzysiek29 A4
edraven Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Stary....DRAMAT!!!!! Wiesz co to znaki interpunkcyjne? Po przeczytaniu pierwszych 10 słów odechciało mi się dalej brnąć. Sorry...
Transitpower Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Stary....DRAMAT!!!!! Wiesz co to znaki interpunkcyjne? Po przeczytaniu pierwszych 10 słów odechciało mi się dalej brnąć. Sorry... +1 PS: Próbowałem przeczytać wszystko. Udało się, ale po wielkich bólach W skrócie: sprzedał B7, kupił BMW (rzuca się w oczy podobieństwo do innego naszego kolegi), coś mu się "sfajczyło" bo był gdzieś na dyskotece i chce kupić B8. Więcej nie pamiętam
KERCZI Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 No to powiem Wam ze jest Was trzech bo Gruszka wczoraj tez kupił BMW po sprzedaniu a3... Możecie sobie łapki podać
Radekst Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) a Pablo to nie nasz kolega? Pablowy, Boski, Grucha no i Krzysiek Edytowane 26 Listopada 2014 przez Radekst
Krzysiek29 A4 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 No tak to już bywa każdy się kiedyś przejechał takie wnioski końcowe, znaki interpunkcyjne mam w d*pie za przeproszeniem do wiadomości tych którym to przeszkadza i ból sprawia to nie dyktando ale jak to bywa w takich sytuacjach bez szydery się nie obejdzie
edraven Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie chodzi o szyderę, tym masz w d*pie interpunkcję to inni też będą mieć w d*pie odpowiadanie na Twoj post bo Tobie nie chce się wykazać minimum wysiłku żeby ułatwić komuś przeczytanie tych kilkunastu zdań.
Krzysiek29 A4 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Proszę cię nikt na to uwagi nie zwrócił a ty roztrzasasz nie wiadomo w jakim celu dziwny temat błędów interpunkcynych i po co te twoje wywody co chesz udowodnic że jesteś lepszy szkoda pisać co kolwiek lepiej uciąć temat za nim go rozwiniesz bardziej.
miodzio Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Bry panowie Kupował ktoś z was w Krakowie maty wygluszające. Przymierzam się do wyciszenia drzwi w samochodzie pod audio. a ty podobno nic miałeś nic nie modzic w aucie A tu maty , fotele etc...
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Z pozdrowieniami dla Fantomasa...no to po literku...
OGr Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Hello. PS: Kerczi, zdjęcie nie funguje :/
fantowski Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Siema! Ludziska coś ktoś może mi powiedzieć na temat usług tej firmy? http://www.kurodetailing.pl/ Ktoś korzystał? Może znajomi coś mieli wspólnego z usługami? Etc...Za wszelkie info bardzo dziękuję! wie znajomi -polecam ich z czystym sercem,robiłem u nich szkolenie z czyim sercem?
edraven Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 a ty podobno nic miałeś nic nie modzic w aucie A tu maty , fotele etc... Miodku ty to masz wybiórczą pamięć, o fotelach to mówiłem od samego początku bo specjalnie szukałem auta z normalnymi fotelami, a maty wyszły niejako w praniu Jak już chcesz się przyp..lic to lepiej to możesz wypomnieć mi czujnik deszczu Który swoją drogą nie działa i myślałem że się na spocie pojawisz i coś mi podpowiesz Proszę cię nikt na to uwagi nie zwrócił a ty roztrzasasz nie wiadomo w jakim celu dziwny temat błędów interpunkcynych i po co te twoje wywody co chesz udowodnic że jesteś lepszy szkoda pisać co kolwiek lepiej uciąć temat za nim go rozwiniesz bardziej. Wyjdź z siebie i stań obok i przeczytaj co piszesz, tu chodzi o szacunek do ludzi którzy czytają co piszesz. Chcesz żeby ktoś pomógł w problemie to nie olewaj go słowotokiem z jedną kropką na końcu posta.
Krzysiek29 A4 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 a ty podobno nic miałeś nic nie modzic w aucie A tu maty , fotele etc... Miodku ty to masz wybiórczą pamięć, o fotelach to mówiłem od samego początku bo specjalnie szukałem auta z normalnymi fotelami, a maty wyszły niejako w praniu Jak już chcesz się przyp..lic to lepiej to możesz wypomnieć mi czujnik deszczu Który swoją drogą nie działa i myślałem że się na spocie pojawisz i coś mi podpowiesz Proszę cię nikt na to uwagi nie zwrócił a ty roztrzasasz nie wiadomo w jakim celu dziwny temat błędów interpunkcynych i po co te twoje wywody co chesz udowodnic że jesteś lepszy szkoda pisać co kolwiek lepiej uciąć temat za nim go rozwiniesz bardziej. Wyjdź z siebie i stań obok i przeczytaj co piszesz, tu chodzi o szacunek do ludzi którzy czytają co piszesz. Chcesz żeby ktoś pomógł w problemie to nie olewaj go słowotokiem z jedną kropką na końcu posta. Jakoś nikogo nie uraziłem brakiem znaków prócz ciebie to ty masz problem z tym faktem nie ja wiec na przyszłość zanim napiszę co kolwiek wyślę do ciebie w celu sprawdzenia ortografi i interpunkcji dla mnie zostałeś mderatorem do spraw nie istotnych. Poprawic ci tego posta ?
Cuber Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Opublikowano 27 Listopada 2014 Siemka z rana Co do znaków interpunkcyjnych to święta racja, bez nich pisanie postów wygląda jak jeden wielki bełkot.....
Rekomendowane odpowiedzi