edraven Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Takie błędy są, o dziwo działa CH/LH po ciemności 01771 - Control Module for Headlight Range (J431) 004 - No Signal/Communication01520 - Rain and Light Recognition Sensor (G397) 004 - No Signal/Communication01520 - Rain and Light Recognition Sensor (G397) 008 - Implausible Signal
Shadow Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie uśamiechaj sie tylko gadaj co masz na oku:d Cos czuje że ładny wynalazek upatrzyłeś ESa jakas? Będziesz na spocie jutro? moze uda mi sie wpasc jak mnie shadow do domu odwiezie Pewnie, że odwiozę nawet i przytransportować Cię mogę - 3zł/km. Prawdziwa promocja, bo w cene przejazdu wliczony jest olej, a nie jak co poniektórzy liczą jeszcze 1l do każdych 100km..
Adik Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeśli ma ktoś problemy ze swoja turbina to zapraszam na http://www.biturbo.euTwoj ten zaklad? Czy to jakis sprawdzony/zaprzyjazniony etc? Wysłałem ci PW.
miodzio Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Takie błędy są, o dziwo działa CH/LH po ciemności 01771 - Control Module for Headlight Range (J431) 004 - No Signal/Communication 01520 - Rain and Light Recognition Sensor (G397) 004 - No Signal/Communication 01520 - Rain and Light Recognition Sensor (G397) 008 - Implausible Signal Na pewno problem z samopoziomem.. a to pewnie przez to że masz zwykłe lampy u siebie a nie xenon. Co do reszty to jednak szukał bym rozwiązania w wiązce
edraven Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 nie pytałem o pierwszy błąd bo wkodowałem sobie to gówno przypadkiem i nie wiem gdzie wykodować Ty to jednak miodku nie wierzysz we mnie i od razu że wiązka;) sprawdzę czujnik, jak będzie OK to będę wiedział przynajmniej jedno na 100%. Tylko niech ktoś przyjedzie
miodzio Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 To podłącz zasilanie tam gdzie ma być a nie do lampki i bedzie git
KERCZI Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 To podłącz zasilanie tam gdzie ma być a nie do lampki i bedzie git I to jeszcze lamki w drzwiach,... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
edraven Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 jakiej lampki w drzwiach? Jest zasilane z lampki podsufitki ale w czym widzicie problem? Tam jest zasilanie cały czas 12V. Darecy tak robił i hulało..
KERCZI Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 jakiej lampki w drzwiach? Jest zasilane z lampki podsufitki ale w czym widzicie problem? Tam jest zasilanie cały czas 12V. Darecy tak robił i hulało.. Oszukali Cię...w lampce prąd jest a czasem go nie ma...zupełnie jak w lodowce... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
edraven Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Darecy pisze tak "W miejscu gdzie powinien być czujnik pod lusterkiem, jest dummy zaślepka- wyjmujesz ją, dokładnie czyścisz i wkładasz/ przyklejasz czujkę.Ja nie chciałem ciągnąć dodatkowych kabelków do zasilania do bezpiecznika więc podpoiłem się z zasilaniem pod lampkę podsufitki gdzie jest po włożeniu kluczyka non stop 12V i masa" Więc jak mu to działa? Zrobiłem dokładnie tak jak pisze... Wydaje mi się w czujniku nie musi być zasilania 12V 24h na dobę tylko jak auto jest uruchomione, dlatego jego robota wydała mi się logiczna.
KERCZI Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 No do CLH wystarczy tylko przy uruchomieniu cana/otworzeniu samochodu, ale potem do działania czujnika prąd tez jest potrzebny... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Ewentualnie możesz napisać do Gruszki , On posiada schematy do B8.... P.s. Jutro przyjeżdżam na spota stworem... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
edraven Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Tyle że prąd do lampki dochodzi nawet gdy światło nie jest zapalone, ale sprawdzę to jeszcze raz. Dzięki.
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 ramzes troszkę zmodyfikował nick Napisał jeszcze raz do Hugo i man zmienić ponownie na KercziPany
fantowski Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 ramzes troszkę zmodyfikował nick Napisał jeszcze raz do Hugo i man zmienić ponownie na KercziPany
Rekomendowane odpowiedzi