D4NTE Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Hejka, 20-go grudnia SJS organizuje na torze Kielce zlot samochodów z napędem na 4 koła, może ktoś byłby chętny wziąć udział więc podsyłam garść informacji. no no ciekawe To zapraszam tyle że u Ciebie na ten zlot musiałbyś zrobić moda z drugim silnikiem w bagażniku i wyprowadzonym napędem na tył A tak swoją drogą jakbyście chcieli to można zrobić jakiś zlot A4 na torze, na stałe robimy już zloty dla Imprezowiczów i Alfiarzy, zdarzały się też Mustangi czy konfrontacje EVO vs STI myślałem żeby z Wąskim B2jką pojechać dla takich jak my to tam nie ma miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dzięki za spota... Ale na koniec się uśmiałem z lennoxa To nie jest kur#a śmieszne... dosłownie 2 minuty A co sobie powyklinałem to moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Będę miał do sprzedania b7 sedan s-line 2.0 tdi quattro, salon polska, 1 właściciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Hejka, 20-go grudnia SJS organizuje na torze Kielce zlot samochodów z napędem na 4 koła, może ktoś byłby chętny wziąć udział więc podsyłam garść informacji. no no ciekawe To zapraszam tyle że u Ciebie na ten zlot musiałbyś zrobić moda z drugim silnikiem w bagażniku i wyprowadzonym napędem na tył A tak swoją drogą jakbyście chcieli to można zrobić jakiś zlot A4 na torze, na stałe robimy już zloty dla Imprezowiczów i Alfiarzy, zdarzały się też Mustangi czy konfrontacje EVO vs STI myślałem żeby z Wąskim B2jką pojechać dla takich jak my to tam nie ma miejsca Znalazłoby się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 http://otomoto.pl/rolls-royce-ghost-C34902272.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 A Nóż ktoś poszukuje takiego oto stworka....znajomy ma do sprzedania....ciekawa sztuka. W zestawie ma siatki i pałąki zamiast drzwi i dachu....przekładka trwa 5 minut http://allegro.pl/jeep-wrangler-unlimited-4x4-bezwypadkowy-unikat-i4885742948.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Pany S5 czy LG G3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Hejka, 20-go grudnia SJS organizuje na torze Kielce zlot samochodów z napędem na 4 koła, może ktoś byłby chętny wziąć udział więc podsyłam garść informacji. no no ciekawe To zapraszam tyle że u Ciebie na ten zlot musiałbyś zrobić moda z drugim silnikiem w bagażniku i wyprowadzonym napędem na tył A tak swoją drogą jakbyście chcieli to można zrobić jakiś zlot A4 na torze, na stałe robimy już zloty dla Imprezowiczów i Alfiarzy, zdarzały się też Mustangi czy konfrontacje EVO vs STI myślałem żeby z Wąskim B2jką pojechać Jeszcze Sokoła zwerbujcie do teamu i antyki naklepią evolucjom myślałem żeby z Wąskim B2jką pojechać dla takich jak my to tam nie ma miejsca Nie widziałem jeszcze listy zgłoszeń ale mają być różne czterołapy nie tylko wymiatacze po 300+ http://otomoto.pl/rolls-royce-ghost-C34902272.html Jakaś dobra promka, normalnie rolsy chodzą o jedno zero więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Pany S5 czy LG G3 ? fani samsunga powiedza, ze samsung a fani lg powiedza, ze lg. ja osobiscie wybralbym G3 bo nie trawie tych sztucznych i przeklamanych kolorow AMOLEDa, poza tym S5 ma o wiele bardziej uboga nakladke od LG i jest bardziej zamulony (pomimo ze maja takie same procesory). tez stalem przed takim wyborem jak Ty i wybralem LG, z tym ze nie G3 a G2, bo roznica miedzy nimi jest niewielka i nie warto bylo doplacac ~400zl do G3. idz do MM, wez do reki S5 i G3, pobaw sie nimi i sam zdecyduj co Ci bardziej odpowiada Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Pany S5 czy LG G3 ? Tylko IPHONE 5S / 6 (lub 6 PLUS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Tomek weź Samsunga, choć najlepiej byłoby Iphona. No chyba ze CUBER sie odezwie to wtedy w grę wchodzi jeszcze NOKLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 idz do MM, wez do reki S5 i G3, pobaw sie nimi i sam zdecyduj co Ci bardziej odpowiada Oczywiście jak każdy polecam to co mam czyli LG G2. Też sięzastanawiałem czy S4 czy LG G2 Ekran, bateria, interfejs, wygląd/przyciski, IrDA... G3 to samo tylko trochę inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 idz do MM, wez do reki S5 i G3, pobaw sie nimi i sam zdecyduj co Ci bardziej odpowiada Oczywiście jak każdy polecam to co mam czyli LG G2. Też sięzastanawiałem czy S4 czy LG G2 Ekran, bateria, interfejs, wygląd/przyciski, IrDA... G3 to samo tylko trochę inne To tak jak BEta Pabla to samo co 3.0tdi tylko inna pojemność ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) To tak jak BEta Pabla to samo co 3.0tdi tylko inna pojemność ) Ta sama przyjemność bo tyle samo garów Program i taka sama moc co w 3.0D FANTOMAS weź Nokie 3310 i po sprawie, wszędzie się dodzwonisz. A co z Twoim wynalazkiem z czajna? Już nie działa?? Chcesz to mam G3 Titan nówka za 1460zł ale i tak wolę Myphona Radekst dzięki za mini spota, udało się wcisnąć bajere klientce http://youtu.be/BOeWjZJDHos Dzisiaj testowałem A1 w Driveclub na PS4 Edytowane 11 Grudnia 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 dzien dobry, co slychac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Chcesz to mam G3 Titan nówka za 1460zł ale i tak wolę Myphona Radekst dzięki za mini spota, udało się wcisnąć bajere klientce i wystawisz mi na to pełną fv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 http://allegro.pl/audi-coupe-2-3-20v-170km-szwajcar-piekny-dla-fana-i4886456714.html Panie Jabłuszko wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) http://allegro.pl/audi-coupe-2-3-20v-170km-szwajcar-piekny-dla-fana-i4886456714.html Panie Jabłuszko wszystkiego najlepszego nie hula link btw Edytowane 11 Grudnia 2014 przez fantowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Gruszka Poteflonie, wszystkiego Naj!!!!! http://allegro.pl/audi-coupe-2-3-20v-170km-szwajcar-piekny-dla-fana-i4886456714.html Panie Jabłuszko wszystkiego najlepszego Szkoda ze nie quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi