Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak firmy zamiast wykazywać ciągłe straty, brak dochodów zaczną uczciwie odprowadzać podatek to uwierz mi dla wszystkich starczy, dla emerytów tez,

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Siemka :hi:

Panowie wracając do dnia wczorajszego stało isę jak się stało może i dobrze ..... może i fatalnie . Mam tylko jedną nadzieję ze A.Duda wystąpi z PIS-u jak obiecał .

Nasuwa mi się tylko jedna rzecz , wystarczyło aby Kaczyński Błaszczak i Macierewicz weszli do szafy a wynik już widać :)

Opublikowano

ad1 nigdy nie bralem wiec bez znaczenia

ad2 no i dobrze Ci co są mocni zostaną a kretacze i nieuczciwi niech padają

ad3

faktycznie jak będą wykazywac straty to czesi czy slowacy nic z tego nie będą mieli

ad4

wtedy Ty tez bedziesz zaciagniety do obrony kraju ;)

Cuber a ja mam nadzieje ze Kaczyński Macier... usuną sie na stałe na drugi plan, bo tylko w ten sposób pis ma szanse dojsc w październiku do wladzy,

rozumiem wiekszosci z Was rozczarowanie... wiekszosc z twgo forum ma wlasne dzialalnosci gosp. i dla nich rzady PO byly zbawienne, trudno demokracja

Opublikowano

oby tylko wibor nie poszedł do góry

Opublikowano

ad3

faktycznie jak będą wykazywac straty to czesi czy slowacy nic z tego nie będą mieli

ad4

Cuber a ja mam nadzieje ze Kaczyński Macier... usuną sie na stałe na drugi plan, bo tylko w ten sposób pis ma szanse dojsc w październiku do wladzy,

rozumiem wiekszosci z Was rozczarowanie... wiekszosc z twgo forum ma wlasne dzialalnosci gosp. i dla nich rzady PO byly zbawienne, trudno demokracja

Jak czytam co piszesz to nie potrzebuje kawy

Opublikowano

ad3

ad4

Miałem to właśnie napisać :)))

Opublikowano

:)

Opublikowano

ad3

ad4

Miałem to właśnie napisać :)))

Brawo

Opublikowano

ciesze sie ze mogłem pomóc z porannym przebudzeniem ;) w nowej rzeczywistości, budzimy sie!

Opublikowano

Rzadko się tu wypowiadam, ale po przeczytaniu paru wcześniejszych wypowiedzi nóż mi się w kieszeni otwiera, jak czytam że znajdują się jeszcze ludzie, którzy wierzą w to że Prezydent im n..sra do kieszeni jak go tylko wybiorą. :facepalm: W sprawie podwyższenia podatków dla najbogatszych to już się nie wypowiem, bo chyba szkoda klawiatury.

Poza tym tak tu co niektórzy piszą, że Duda zrobi wielkie halo wypisując się z Pis'u, a na stronie www.prezydent.pl pisze:

Czy Prezydent może być członkiem partii politycznej?

Nie, Prezydent nie może należeć do żadnej partii politycznej. Nie może też piastować żadnego innego urzędu ani pełnić żadnej funkcji publicznej z wyjątkiem tych, które są związane ze sprawowanym urzędem. Mówi o tym art. 132 Konstytucji RP.

tak, więc łaski nie zrobi jak się wypisze z partii.

Opublikowano

Duda wystąpi z Pisu bo musi, oczywista sprawa.

Prezydent nic nie nasra, ale to mała cegielka do zmiany na jesień. pozyjemy zobaczymy

Opublikowano

Sprawdzałem saldo na koncie

takie samo jak wczoraj :wacko::dontknow:

Opublikowano

Sprawdzałem saldo na koncie

takie samo jak wczoraj :wacko::dontknow:

poczekaj jeszcze chwile, jak tyle przelewów na raz wyszło to pewnie się zrobił kocioł i będzie delikatne opóźnienie w realizacji :decayed:

Opublikowano

Tu w pigułce jakie grupy i ludzie z jakim wykrzstalceniem głosowali na Dudę vs. Komorowski

P.s. Komentarz/wnioski dopowiedzcie/wyciągnijcie sobie sami

http://wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1342&wid=17565941

http://m.interia.pl/fakty/news,nId,1811018

No i KERCZI bardzo dobre podsumowanie. Czarno na białym widać że na Bronka w większości głosowali ludzie z wyższym wykształceniem a co za tym idzie mogący pełnić funkcję dyrektorów, kierowników, specjalistów. No i oczywiście właściciele firm czyli teraz Ty dopowiedz sobie czego się Ci ludzie teraz mogą bać. Koniec san francisco :)

Opublikowano

Tu w pigułce jakie grupy i ludzie z jakim wykrzstalceniem głosowali na Dudę vs. Komorowski

No i KERCZI bardzo dobre podsumowanie. Czarno na białym widać że na Bronka w większości głosowali ludzie z wyższym wykształceniem a co za tym idzie mogący pełnić funkcję dyrektorów, kierowników, specjalistów. No i oczywiście właściciele firm czyli teraz Ty dopowiedz sobie czego się Ci ludzie teraz mogą bać. Koniec san francisco :)

Ja bym to ciut inaczej zinterpretował ale nie chce nikogo obrazić :)))

P.s. 60 % społeczeństwa nie rozumie rozkładu jazdy autobusów...

Opublikowano

Ja bym to ciut inaczej zinterpretował ale nie chce nikogo obrazić :)))

P.s. 60 % społeczeństwa nie rozumie rozkładu jazdy autobusów...

Czego?

Opublikowano

No ma problem z odczytaniem/zrozumieniem rozkładu jazdy autobusów miejskich...

Opublikowano

No ma problem z odczytaniem/zrozumieniem rozkładu jazdy autobusów miejskich...

Co piszesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.