Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak się wymienia rozrząd u Józka to tak jest. Takie sprawy tylko Danecki - Piekary Śląskie. Profesjonalista i magik audi vw seat skoda.

Głosować byłem i jest tylko jeden słuszny wybór!!!!!!!!!! Skończyć ze złodziejami

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tyle zostało z mojej opony

15282396.jpg?1432409659

nlo i gdzie jest krzyż?

przednia oś ~ 100km/h - i miałbyś swój krzyż gdzieś na poboczu lub drzewie
Bez przesady, na niskim profilu nie ma tragedii, miałem wystrzał przodu w B5 na autobanie przy 140 i spokojnie jest do ogarnięcia chyba że będziesz jechał na zakręcie przy granicy przyczepności
Dokładnie, mi strzeliła dwa razy, raz przy 140, raz przy 160. Oba zajścia na profilu 35 i żyje.

Naciapane z bagażnika...

jak się wymienia rozrząd u Józka to tak jest. Takie sprawy tylko Danecki - Piekary Śląskie. Profesjonalista i magik audi vw seat skoda.

Głosować byłem i jest tylko jeden słuszny wybór!!!!!!!!!! Skończyć ze złodziejami

Kto Ci znowu coś ukradł?

Naciapane z bagażnika...

Opublikowano

Narzucić podatki na hipermarkety, na firmy dobrze prosperujące, niech płacą bo ich stać, koniec z układami!!!! Ludziom którzy ciężko pracują dać iść godnie na emeryturę a nie kazać pracować do ŚMIERCI!!!! To się w końcu zmieni!! WIERZĘ W TO JAK NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Oho czyżby leki 2 razy wzięte :grin:...

:)

;)

Opublikowano

Narzucić podatki na hipermarkety, na firmy dobrze prosperujące, niech płacą bo ich stać, koniec z układami!!!! Ludziom którzy ciężko pracują dać iść godnie na emeryturę a nie kazać pracować do ŚMIERCI!!!! To się w końcu zmieni!! WIERZĘ W TO JAK NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masz jakieś omamy? I niby ze Duda to zmieni? No bez jaj. A co do emerytur to trzeba było robić dzieci które będą na nas robić a nie teraz płakać.

Naciapane z bagażnika...

Opublikowano

Nex a może jeszcze przeprowadzisz się do Torunia?

Opublikowano

nex robiłem u specjalisty ktory ogarnia temat, teraz wyjechalem auto zostawione u mechesa, tylko Ty u józka opony wymieniasz i efekty pokazałeś sam ;)

i widze Cie z różańcem na siłowni!

Opublikowano

Panowie szukam Golfa IV lub Audi A3 8L, jeśli ktoś z Was lub Waszych znajomych ma auto godne polecenia to proszę o kontakt :wink:

Ja mam ale ciągle rezam ;-)

Opublikowano

Emocje niesamowite ☺

Pan Bóg nie pozwoli kontynuować rządu zlodzieji, wierzę w to głęboko !!! Bójcie się złodzieje

Opublikowano

Emocje niesamowite ☺

Pan Bóg nie pozwoli kontynuować rządu zlodzieji, wierzę w to głęboko !!! Bójcie się złodzieje

Piszesz o tych z afery madryckiej.. ? :D

Opublikowano

60/40 dziękujemy ! Dziękujemy ! Hahaha USA 90% do 10 hahaha dziękujemy ! Ale się jutro opije hahahaha

Opublikowano

60/40 dziękujemy ! Dziękujemy ! Hahaha USA 90% do 10 hahaha dziękujemy ! Ale się jutro opije hahahaha

Miało być 60/40 a jest 53/47 :mysli: Więc chyba coś Ci nie poszło :P A to dopiero wstępne prognozy... Jeszcze WSZYSTKO się może zdarzyć. Po pierwszej turze prognozy też się wahały w granicach 3-4 procent aż do ogłoszenia oficjalnych wyników... Zobaczymy co PKW stwierdzi oficjalnie :wink:

Edytowane przez Transitpower

Opublikowano

No to się zacznie.. teraz wyjdą z nory Macierewicze itp

Opublikowano

Oj Nex Nex...

Opublikowano

No to się zacznie.. teraz wyjdą z nory Macierewicze itp

Taaa... I brzoze Ci na podwórku zasadzą :facepalm:

Opublikowano

Precz złodzieje! ANDRZEJ DUDA!

Opublikowano

Precz złodzieje! ANDRZEJ DUDA!

Wiesz co... To jest tak jak u mnie w pracy... Jednych złodziei zamieniamy na innych złodziei... Poza tym wybory parlamentarne są ważniejsze. Tam Kukiz wszystko pozamiata ;)

Opublikowano

Oczywiście parlament Kukiz! Od koryta POkuwiencow

Opublikowano
:D
Opublikowano

Nex a myślisz, że Prezes nie zakwestionuje ważności wyborów?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.