boseron Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 A mi znowu skacze temperatura ku....to idz do lekarza albo na forum medyczneodnosnie kolizji...... kolega sie zagapil i wjechal w suva hamujac z 80 km/h
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Takie małe Danciochowe Spyfoto O z Kołobrzegu
Radekst Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Takie małe Danciochowe Spyfoto O z Kołobrzegu Ta, tylko szkoda, ze zdążyła juz tak jakos.. wyblaknąć.. jeszcze w dodatku zmienila sie w B8, istny transformers btw,
Transitpower Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 W końcu, po wielu godzinach ciężkiej pracy - Mieczysław wrócił do domu
gruszka Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 W końcu, po wielu godzinach ciężkiej pracy - Mieczysław wrócił do domu Ta, ciężkiej
OGr Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Musze ściągnąć przednie słupki one są na zatrzaskach? Dmuchnięte z pąpki od materaca. Tak.Naciapane z bagażnika...
gruszka Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Musze ściągnąć przednie słupki one są na zatrzaskach? Dmuchnięte z pąpki od materaca. Tak.Naciapane z bagażnika... Ja mam na śrubach
KERCZI Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Musze ściągnąć przednie słupki one są na zatrzaskach? Dmuchnięte z pąpki od materaca. Tak.Naciapane z bagażnika... Ja mam na śrubach Gruszka blachowkrety to nie śruby ...
gruszka Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Musze ściągnąć przednie słupki one są na zatrzaskach? Dmuchnięte z pąpki od materaca. Tak.Naciapane z bagażnika... Ja mam na śrubachGruszka blachowkrety to nie śruby ... No, czy blachowkrety
KERCZI Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Musze ściągnąć przednie słupki one są na zatrzaskach? Dmuchnięte z pąpki od materaca. Tak.Naciapane z bagażnika... Ja mam na śrubachGruszka blachowkrety to nie śruby ...No, czy blachowkrety Pisze sie TRZY blachowkrety
gruszka Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Musze ściągnąć przednie słupki one są na zatrzaskach? Dmuchnięte z pąpki od materaca. Tak.Naciapane z bagażnika... Ja mam na śrubachGruszka blachowkrety to nie śruby ...No, czy blachowkretyPisze sie TRZY blachowkrety No czy czy cztery
FANTOMAS Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Musze ściągnąć przednie słupki one są na zatrzaskach? Dmuchnięte z pąpki od materaca. Tak.Naciapane z bagażnika... Ja mam na śrubachGruszka blachowkrety to nie śruby ...No, czy blachowkretyty masz raczej wkręty do drewna jak już
-RamzeS- Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Hej mądre głowy mam problem, Mianowicie na zapalonym silniku przy otwartych drzwiach zaświeca się kontrolka air bag, zamykam drzwi kontrolka gaśnie. Co to może być ?
gruszka Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Hej mądre głowy mam problem, Mianowicie na zapalonym silniku przy otwartych drzwiach zaświeca się kontrolka air bag, zamykam drzwi kontrolka gaśnie. Co to może być ? Kontorlka air bag?
Rekomendowane odpowiedzi