KERCZI Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nie mam zielonego pojęcia....wiem tylko ze do najbliższego sklepu będę miał 121km Wysłane z VW
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nie mam zielonego pojęcia....wiem tylko ze do najbliższego sklepu będę miał 121km Wysłane z VW TO wsadz swoją łapę do kieszeni i odbierz telefon
FANTOMAS Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Taki mały wyjazd do Laponii... Najśmieszniejsze ze bez koła zapasowego bo w nim żarcie ) Jak jedziesz po paści to Gruszka mówił że on to ciągnie z Japonii a nie Laponii
gruszka Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Taki mały wyjazd do Laponii... Najśmieszniejsze ze bez koła zapasowego bo w nim żarcie ) Jak jedziesz po paści to Gruszka mówił że on to ciągnie z Japonii a nie Laponii No kurna Przeca
KERCZI Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Taki mały wyjazd do Laponii... Najśmieszniejsze ze bez koła zapasowego bo w nim żarcie ) Jak jedziesz po paści to Gruszka mówił że on to ciągnie z Japonii a nie LaponiiNo kurna Przeca Kurrrr....teraz mi to mowisz???
gruszka Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie takie jeszcze mam. 175 tyś zł 420 xd w pakiecie sznycela Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez gruszka
Transitpower Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja pierdziu... Zajefajna... Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Transitpower
Wąski Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie takie jeszcze mam. 175 tyś zł 420 xd w pakiecie sznycela ALE Pięknie przygotowana do sprzedaży w aquaauto.pl Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Wąski
gruszka Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Panowie takie jeszcze mam. 175 tyś zł 420 xd w pakiecie sznycela ALE Pięknie przygotowana do sprzedaży w aquaauto.pl True
stranger Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) tego nigdy nie rozumialem i nie rozumiem... 4ry rury ...190koni... jeszcze dlawione przez Xdrive... to tak samo jak do 2.0TDI FWDwrzucac 245 opone przod tyl .. LANS BANS auto generalnie za***iste ale z tym motorem takie WOW...troche kiepsko Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez stranger
Rekomendowane odpowiedzi