ruks Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Może i ja dziś będę bo bym chciał to 4x4 wypróbować czy coś to daje zimą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Daje i to dużo, generalnie jak ktoś wsadził w AWD to już raczej z niego nie wysiądzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 To co 20-sta w GK a potem idziemy na festiwal pizzy czy jednak KFC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 To co 20-sta w GK a potem idziemy na festiwal pizzy czy jednak KFC ? tak, pizza wojtek i daniel tez sa za pizza hut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 To co 20-sta w GK a potem idziemy na festiwal pizzy czy jednak KFC ? tak, pizza wojtek i daniel tez sa za pizza hut Tylko Gabriel jest za Legią.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 bo on ze wsi jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 To co 20-sta w GK a potem idziemy na festiwal pizzy czy jednak KFC ? Czyli jednak pizza!! Postanowione ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ale ze co widzimy sie od razy w Pizzerii czy na parkingu GK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 To co 20-sta w GK a potem idziemy na festiwal pizzy czy jednak KFC ? tak, pizza wojtek i daniel tez sa za pizza hut Pytał cię ktoś o coś ? A gdzie jest pizza hut ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Standardowo parking a potem kto chce to idzie :-) ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Uważajcie na parkingu, jest przyjemnie ślisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Uważajcie na parkingu, jest przyjemnie ślisko A Ty już jesteś ? To grzej aby ciepło było na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ło ja pierdziele... Wyjechać na samą górę jest przesrane... Dwa razy o mało co w ściane nie przywaliłem... ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ło ja pierdziele... Wyjechać na samą górę jest przesrane... Dwa razy o mało co w ściane nie przywaliłem... ABG az tak? dobrze ze Ramzes mi wyrezal quattro z gumek recepturek, to moze dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Aż tak a nawet bardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Cholera to mogłem przyjechać :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Za ile następny kawałek pizzy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Za chwileeeeeeeeeeeeeee ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Rok pózniej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Następny rok i kilka kawałków później... ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ztytus Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Juz po Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka [emoji2] [emoji35] kolejna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi