Radekst Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 no niestety ale trzeba, bo jak go deptam przez dluzszy czas to czuc ze juz brakuje fmica. Ostatnio go solidnie przegonilem do dobczyc i z powrotem to bylo czuc ze puchnie.
Radekst Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 no i deal, sprzedany. dzisiaj wieczorem jestem u Ciebie z 2 tysiakami
_Gabriel_ Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Radziu, jaki Ty masz boost ustawiony, ze Ci intercooler puchnie?
OGr Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Radziu, jaki Ty masz boost ustawiony, ze Ci intercooler puchnie? W B5 jest cieńszy smic niż w AWX/AVF. PS: Szukam gałki zmiany biegów z B8 manual czarny najchętniej s-line ale i zwykły ujdzie. Nie leży komuś w garażu ?
Radekst Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Robert, wrzucaj taka jak ja mam, tylko z odpowiednim kapselkiem:
Radekst Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 b6 sline, na wcisk. Panowie, bedzie ktos jutro na spocie z vagiem?
OGr Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ja mam ale wątpię abym dał radę w końcu wpaść. Naciapane z bagażnika...
Transitpower Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ja mam ale wątpię abym dał radę w końcu wpaść. Naciapane z bagażnika... ,Nie dziwie sie... W końcu na spota trzeba dwa dni jechać pociągiem a potem tydzień z buta... ABG
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jutro Ci lookne, znając życie to patafiany nie bedą wiedzialy
Wurger Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie, bedzie ktos jutro na spocie z vagiem? Radek, jak nie zapomnę to wezmą ze sobą lapka. Tylko ja na jakimś konkretnym VAG-owaniu słabo się znam. Ale pewnie jak zwykle Łukasz będzie ze swoim sprzętem. Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Wurger
Shadow Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 b6 sline, na wcisk. Panowie, bedzie ktos jutro na spocie z vagiem? Przecież sam masz vag'a Radku !
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Waski - graty zakupu i witaj w klubie
OGr Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ja mam ale wątpię abym dał radę w końcu wpaść. Naciapane z bagażnika... ,Nie dziwie sie... W końcu na spota trzeba dwa dni jechać pociągiem a potem tydzień z buta... ABG Toś się poszczycil...Naciapane z bagażnika...
Radekst Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Panowie, bedzie ktos jutro na spocie z vagiem?Radek, jak nie zapomnę to wezmą ze sobą lapka. Tylko ja na jakimś konkretnym VAG-owaniu słabo się znam.Ale pewnie jak zwykle Łukasz będzie ze swoim sprzętem. Dzieki Potrzebuje tylko test zegarow zrobic i usunac inspekcje serwisowa b6 sline, na wcisk. Panowie, bedzie ktos jutro na spocie z vagiem? Przecież sam masz vag'a Radku !Mam kabel, ale nie mam vaga na kompie bo dopiero co robilem formata i nie mialem kiedy wrzucic
Transitpower Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ja mam ale wątpię abym dał radę w końcu wpaść. Naciapane z bagażnika... ,Nie dziwie sie... W końcu na spota trzeba dwa dni jechać pociągiem a potem tydzień z buta... ABG Toś się poszczycil...Naciapane z bagażnika... Że co zrobił, czy tam zrobil? ABG
Rekomendowane odpowiedzi