Cuber Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Hmmm Benzyna akurat w tym przypadku to chyba in plus spalanie śmieszne cisza w aucie nic nie klekocze hehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Hmmm Benzyna akurat w tym przypadku to chyba in plus [emoji4] spalanie śmieszne cisza w aucie nic nie klekocze hehehhe I kto to mówi?! ;-)Ale tak powaznie to jest gro osób które dalej woli diesla....Pożyjemy zobaczymy...na mobile nie ma w ogóle tych aut...P.s. Niech mi się kuwa przypomni ten co kazał mi założyć już lato.... ?♂️-6st. Ja po dwóch fakultetach...wilki jakieś....A tu trza wracać do zimy...[emoji36]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Hahhaha Ja mam juz lato u Siebie ale podyktowane było to tym że jedną felgę zimową mam w kształcie jaja , zostawiłem i chłopaków ale im zapowiedziałem aby nie ruszali zestawu do końca przyszłego tygodnia bo może jak bedą warunki tragiczne to wrócę do setupu zimowego na wyjazd do BT Ale tak patrząc na pogodę to się łudzę nadzieją ze drogi jednak bedą czarne w sumie Quattro nie da rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 od Kwietnia wracają temperatury dwucyfrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ja już odpuszczam lato na zlot...jeśli wierzyć Hindusom...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Czwartek Piatek Sobota Niedziela słonecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 1 godzinę temu, Cuber napisał: Jak na moje sprzedaże aut to długo bo ponad 3 tygodnie gratulacje zwłaszcza od Lucyny a za ile poszła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Panowie zna ktoś DOBREGO lakiernika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 22 minuty temu, Gibons napisał: Panowie zna ktoś DOBREGO lakiernika ? hmmm Radziszów obok Skawiny Pan Franek Kania http://www.f-kania.pl/ lakieruje dla Bełtowskiego i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dzięki dzwoniłem trochę drogo ale widać że chłop konkretny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dzięki dzwoniłem trochę drogo ale widać że chłop konkretnyA drogo tzn ile?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 700zł za element Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 700zł za elementTo normalnie...chciałeś dobrego.... dobrzy startują wlasnie 700 złotych Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 U mnie też są dobrzy lakiernicy, ale mają terminy na koniec Maja za błotnik przód 450zł za zderzak 500zł za maske 650zł. Tutaj widać że gość konkretny tylko za błotnik 700zł troche dużo. Maska ok bo to duży element. Nie narzekam żeby nie było musze przemyśleć bo mówi że termin by był za niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 To powiem Ci w dużym skrócie...sam materiał kosztuje ok 400 zł na element ( oczywiscie porządny lakier i podkład a nie chiński itd) do tego dolicz prąd, lokum , wynagrodzenie itd...wiec jeżeli Twój lakiernik chce 450-500 za element to zastanów się kosztem czego taka niska cena...albo zapytaj Boskiego czy DANTE...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Oni u niego malowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Rozmawialem z Dante mówił ze za caly przód + zderzak tył + lotka tylna + listwy na progi dal 3tyś wiec cena lux. Mi za przód powiedział 2500-3000zł a gdzie tylny zderzak lotka i listwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 NO wlasnie...przyjedź na spota i zobacz jak jest to auto pomalowane...chyba ze to Cię satysfakcjonuje...ale imho nie ma nic wspólnego z dobrym lakiernikiem...Zreszta mówiłem Mu o tymWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 aha nie no ten moj lakiernik robi na prawde dobrze nie ma sie do czego przywalic serio. Nie jedno auto widzialem ktore zrobil i prze uj jest. Tylko ten termin mnie troche trzyma i szukam czegos innego, a raczej rozgladam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 aha [emoji4] nie no ten moj lakiernik robi na prawde dobrze nie ma sie do czego przywalic serio. Nie jedno auto widzialem ktore zrobil i prze uj jest. Tylko ten termin mnie troche trzyma i szukam czegos innego, a raczej rozgladam sieNO to oszczędza na materiałach...proste...chyba ze prowadzi fundacje i lubi dokładać innym :-)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi