PABLO Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 PANOWIE ALE ODWALACIE DZIŚ JAJCARSKĄ KARUZELE Kurewa jasna po nocce 8 stron czytałem a teraz po paru godzinach kimanka kolejne 10 stron odwalone. Dajcie już bieg jałowy [br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 18:24 _________________________________________________ Witam Panowie, tym razem w gronie Krakowskim Jak juz Cuber wspomnial zjawie sie na spociku niedzielnym, wiec bedzie kolejny (dopiero co kupiony) avant do prezentacji Pozdrawiam wszystkich Rafał Cosik mi sie wydaje ze nie długo będzie na spocie więcej avancików niz sedanów... Ja nic nie mówie :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak zaczniecie te prezentacje opijać, to wam tygodnia braknie
PABLO Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 łojezu chyba macie biometr niekorzystny . a propo kfc wiedzieliście że płacąc groszówkami lub dwu groszówkami można kupić zestaw za 4 zeta a np. zingera za 2 zetki kumpel ostatnio poszedł do banku zaminił trochę kasy na 2 groszówki i kupili 3 zestawy mini twister każdy warty 20 zeta za 12 zeta :drool: . dotyczy to chyba tylko kfc koło makro . No a teraz do banku dobry patnent tylko nie za bardzo mi sie chce worek z monetami taskac do KFC Zapomnieliście ze macie skarbnika
Tytus Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak zaczniecie te prezentacje opijać, to wam tygodnia braknie hehe, u mnie to tak za bardzo nie ma co podziwiac, czysta seria no chyba tylko poza chromami w około szyb i relingami. A tak poza tym to autko z polskiego salonu pewnie niewiele tu takich
PABLO Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak zaczniecie te prezentacje opijać, to wam tygodnia braknie hehe, u mnie to tak za bardzo nie ma co podziwiac, czysta seria no chyba tylko poza chromami w około szyb i relingami. A tak poza tym to autko z polskiego salonu pewnie niewiele tu takich Oj chyba nie wielu, przynajmniej ja nie znam:) mtytus pamietaj, wazne ze to A4 :th:
Gość rob Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 hehe, u mnie to tak za bardzo nie ma co podziwiac, czysta seria no chyba tylko poza chromami w około szyb i relingami. już nie bądź taki skromny
PABLO Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 hehe, u mnie to tak za bardzo nie ma co podziwiac, czysta seria no chyba tylko poza chromami w około szyb i relingami. już nie bądź taki skromny Wszyscy posiadacze A4ek są skromni :gwizdanie:
rex Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 pewnie niewiele tu takich znajdą się Panowie, powaga off-top dojebany konkretnie. Trzeba w niedzielę wszamać kurczaka pokoju
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 szkoda że do niedzieli jeszcze 3 dni
rzeźnik. Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 A tak poza tym to autko z polskiego salonu pewnie niewiele tu takich jak niewielu jak ja jestem też może wpadnę po gorączce porodowej w chacie . tak wracając do tematu a4 czy a6 to kupiłem świadomie a4 ,wiedząc że jest ciasne bo bardziej mi się podobało , teraz chyba jednak kupiłbym a6 k**ew znacznie to większe jest i kasa ta sama . a najpewniej doinwestowałbym w allroada . ale i tak zadowolony jezdem . A jeszcze apropo kfc to propozycja moja jest taka kupić 100 zestawów za grosze i na kleparz
PABLO Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 szkoda że do niedzieli jeszcze 3 dni No szkoda
sokolnh Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 szkoda że do niedzieli jeszcze 3 dni znowu Ci nie gotuje ?
oro Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Cześć wszystkim z Krakowa i okolic. Zakupiłem A4 z 2001 roku i chciałbym dołączyć do waszych spotkań. Kiedy planujecie w najbliższym czasie? Potrzebowałbym parę info i pomocy, bo chce zmienić manetkę od spryskiwaczy na pełnego Fisa żeby móc sterować kompem, bo niestety zapomnieli dołożyć u mnie w oryginale i wiem, że trzeba tam przeprogramować vagiem a nie bardzo jestem w to wtajemniczony.
sokolnh Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Cześć wszystkim z Krakowa i okolic. Zakupiłem A4 z 2001 roku i chciałbym dołączyć do waszych spotkań. Kiedy planujecie w najbliższym czasie? Potrzebowałbym parę info i pomocy, bo chce zmienić manetkę od spryskiwaczy na pełnego Fisa żeby móc sterować kompem, bo niestety zapomnieli dołożyć u mnie w oryginale i wiem, że trzeba tam przeprogramować vagiem a nie bardzo jestem w to wtajemniczony. witam info na temat spotów masz w pierwszym poście i temacie pozdro
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 szkoda że do niedzieli jeszcze 3 dni znowu Ci nie gotuje ? gotuje ale sama zżera
sokolnh Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 szkoda że do niedzieli jeszcze 3 dni znowu Ci nie gotuje ? gotuje ale sama zżera a chociaz kości zostawia ?
oro Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Dzięki serdeczne za odpowiedz czyli niedziela na galerii
sokolnh Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Dzięki serdeczne za odpowiedz czyli niedziela na galerii tak, zapraszamy
PABLO Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Cześć wszystkim z Krakowa i okolic. Zakupiłem A4 z 2001 roku i chciałbym dołączyć do waszych spotkań. Kiedy planujecie w najbliższym czasie? Potrzebowałbym parę info i pomocy, bo chce zmienić manetkę od spryskiwaczy na pełnego Fisa żeby móc sterować kompem, bo niestety zapomnieli dołożyć u mnie w oryginale i wiem, że trzeba tam przeprogramować vagiem a nie bardzo jestem w to wtajemniczony. Witamy :> Spoty mamy co Niedziele w galerii kazimierz o 17:00 na parkingu wielopoziomowym (niebieska część) wpadaj bo chłopaki będą mieć vaga to Ci przeprogramują :th:
Gość trueogre Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 A tak poza tym to autko z polskiego salonu pewnie niewiele tu takich zapewniam Cię że są tacy Oj chyba nie wielu, przynajmniej ja nie znam:) bo ty Pablo mało znasz ludzi, ale tak to jest jak się tylko kościami zarzera zamiast pogadac z kolegami A co do reszty, to nie było mnie raptem jeden dzień i jeden wieczór a wy naspamowaliście ponad 10 stron, czy wy myslicie że to fajnie na raz tyle czytać, i to jakich rzeczy, trzeba założyć dodatkowy temat pod tytułem np. "one on one" tam byście sobie wchodzili i załatwiali swoje prywatne "ale", jak dzieci dosłownie jak dzieci...
Rekomendowane odpowiedzi