Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybiło wszystkich??

No chyba że koledzy złapali aparaty i polecieli robic zdjęcia swoim sympatiom, albo robić zdjęcia na mieście..... :D :D

Hehe zobacz mega wszyscy sobie wzieli nowy temat naprawde na serio :D

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

teraz na szybkensa cos szukaja :polew: na cale szczescie weekend sie zaczyna, pol klubu pojedzie do energy :D

Opublikowano

Wybiło wszystkich??

No chyba że koledzy złapali aparaty i polecieli robic zdjęcia swoim sympatiom, albo robić zdjęcia na mieście..... :D :D

:D :D :D

dlatego proponowałem 2 fotki , jedna w sukni wieczorowej a druga toples :D:thumbup:

Opublikowano

Przecież weekend juz Maxiu :drunk::dance:

Opublikowano

Potrzebuje OC+AC jakoś szybko ma ktoś jakieś dojścia?? Bo mi tu 3 kółka wyliczają....

Opublikowano

Cos tu pusto :(

nie ściemniaj tylko wrzucaj fotkę swojej kobitki :th:

Opublikowano

Widze ze Trzeniu sie ostro wziołes za pilnowanie tego tematu.

No własnie panowie na chwile przestancie pierdo*lić i wrzucajcie fotki swojej drugiej połowy :D

Opublikowano

Potrzebuje OC+AC jakoś szybko ma ktoś jakieś dojścia?? Bo mi tu 3 kółka wyliczają....

Heh za samą markę jest +25 % do ac :gwizdanie: ale tak to jest jak się chce lansować :D
Opublikowano

Widze ze Trzeniu sie ostro wziołes za pilnowanie tego tematu.

No własnie panowie na chwile przestancie pierdo*lić i wrzucajcie fotki swojej drugiej połowy :D

no tak , już kilka osób wrzuciło fotki a reszta? :mysli:

Opublikowano

a reszta nie wrzuca :)

Maxiu wszyscy to wszyscy :>

Opublikowano

Wybiło wszystkich??

dlatego proponowałem 2 fotki , jedna w sukni wieczorowej a druga toples :D:thumbup:

a dlaczego toples, jak szaleć to szaleć :kox:

Opublikowano

a reszta nie wrzuca :)

Maxiu wszyscy to wszyscy :>

Ja nie jestem "wszyscy" :)

Opublikowano

Wybiło wszystkich??

a dlaczego toples, jak szaleć to szaleć :kox:

Rob zaczynaj :naughty:
Opublikowano

Dawać foty topless ... A4-klub to pewnie ostatnia strona, na którą weszły by wasze kobity, więc jestesmy bezpieczni bo i tak nie zobaczą :D- tak mi sie wydaje ;)

Opublikowano
  • Autor

Witajcie Wariaci z Grodu Kraka :thumbup:

Powiedzmy ze uporałem sie przez cały dzisiejszy dzień z body kitem..... mała wtopa ze strony ASO nastąpiła zamiast jednej listwy S4 dali s-line.... zwrotka no i trzeba czekac na prawidłową :wallbash: reszta myślę ze wyszła OK wydechy też zrobione :thumbup: zaraz wkleje jakies fotki na szybko robione

Opublikowano

zaraz wkleje jakies fotki na szybko robione

dawaj, dawaj :drool:

Opublikowano

Ha-ha-ha :polew:, lepiej uciekaj na drugi koniec PL do swojej kobity bo wirtual-sex już z mody dawno wyszedł, czas się wziąść za życie :polew:.

P.s. Ty zawsze miałeś specyficzne podejscie do życia od dzieciństwa, więc normalne że wszytsko kojarzysz z pedałami (mała slabość Adi :naughty:???, czy raczej "gonzo" jak to wszyscy na polibudzie cie zowią-to jest dopiero pedalski nick, co ? - cześku :tongue4:)

lepiej być gonzem cześku niż toźdokiem :polew:

Adi to adi a nie jakiś pedalski gonzo, a wogóle to Adi gejem ??? Buauhahahahaha, stary mało znasz kolege swojego, baardzo mało :wink4: pozdro Adi

Witajcie Wariaci z Grodu Kraka :thumbup:

Powiedzmy ze uporałem sie przez cały dzisiejszy dzień z body kitem..... mała wtopa ze strony ASO nastąpiła zamiast jednej listwy S4 dali s-line.... zwrotka no i trzeba czekac na prawidłową :wallbash: reszta myślę ze wyszła OK wydechy też zrobione :thumbup: zaraz wkleje jakies fotki na szybko robione

wklejaj wklejaj :naughty:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.