Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze Cie - ja zaraz musze spac, bo od rana zapierdziel, a Ty mnie straszysz takimi rzeczami :blink:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Castor - myslisz sie ;) PD z samym czipsem zjada lekko 2.8Q

Fizyki sie nie oszuka - waga robi swoje

Widze, ze wszedles na jedyna prawidlowa droge

....jedynie za sprawą dziurawego baku :D, powoli zaczyna się grzebać poczciwego turbognoja-zobaczymy jaki będzie efekt końcowy

Opublikowano

WSZYSTKICH NOWYCH SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA SPOTA NIEDZIELNEGO :thumbup:

wybaczcie ze takimi dużymi literami ale jestem troszke :drunk: a jutro a raczej dzisiaj od 8smej rano rezanko A4=>S4

Murzina rekacja musiała być kosmiczna :polew:

Czekamy na efekty rezanka :thumbup:

Opublikowano

prosze Cie - ja zaraz musze spac, bo od rana zapierdziel, a Ty mnie straszysz takimi rzeczami :blink:

czasem trzeba :polew: :polew:

Opublikowano

jak grzebiesz z glowa, to bedzie taki ze powyzej 7l/100 Ci nie wezmie a bedzie mial ze 180 kucy

Opublikowano

ta tylko mi 1,6 bara dmucha suszarka, wiec przy wysokich temp robi sie slabszy o 20KM

FMIC jest nieunikniony na lato

Opublikowano

no trakcja to porazka - w sumie po zmianie zawiasu sie o niebo polepszylo, ale to dalej nie Q

Prosze o aktywny udzial w spontanicznym temacie

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=24704.msg290799#msg290799

za***isty temat :decayed:

Cuber, Pablo, Themon, Mad_MAX vel Królewicz , Trueogre, adikrakow, sokolnh wrzucać foty Waszych Księżniczek :D:thumbup:

No ciekawy pomysł :>

Opublikowano

no wlasnie tak obmyslelismy - Trzenio zaraz wrzuca normalne foto, wiec cisnac panowie, cisnac

Opublikowano

no wlasnie tak obmyslelismy - Trzenio zaraz wrzuca normalne foto, wiec cisnac panowie, cisnac

Zaraz bedzie :>

Opublikowano

mam taka nadzieje :P

za foty z www.symaptia.pl i inne bedzie oficjalna kropka :polew: nie oszukiwac mi tu

Takie rzeczy zawsze wychodzą :polew:

Opublikowano

nie oszukiwać!!! wstydzicie się swoich kobiet? przecież widziały gały co brały :th:

Opublikowano

oczywiscie ze wychodza, a krakowskie biuro FBI ma wszedzie wtyki :P

Opublikowano

Panowie dawać fotki swoich kobiet nawet jesli w związku nie układa sie najlepiej to zapodawajcie...

Opublikowano

Panowie dawać fotki swoich kobiet nawet jesli w związku nie układa sie najlepiej to zapodawajcie...

o k**wa.... leże i kwicze :polew: :polew: :polew: :polew: aleś palnął Paweł :D :D

Opublikowano

Pablo zaczyna miec wyostrzone poczucie humoru :polew:

Opublikowano

o k**wa.... leże i kwicze :polew: :polew: :polew: :polew: aleś palnął Paweł :D :D

Hehe a co sie dziwisz Trzeniu moze niektórzy nie będą chcieli pokazac fotek swoich kobiet jesli uwazają ze np nie będzie dalej związku.