Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 Panowie wiec oto fotki..... sorki za jakosc zdjec no ale takie na szybko..... [br]Dopisany: 01 Luty 2008, 19:15 _________________________________________________nie szydzić z felg :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Fajowo gratki A rureczki masz obie kopcace???
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 Fajowo gratki A rureczki masz obie kopcace??? hm no jasne ze TAK Tukan co za głupie pytanie!!!!
Tukan Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Fajowo gratki A rureczki masz obie kopcace??? hm no jasne ze TAK Tukan co za głupie pytanie!!!! Glupie? Glupie to by bylo jak bys nie mial polaczonych
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 Fajowo gratki A rureczki masz obie kopcace??? hm no jasne ze TAK Tukan co za głupie pytanie!!!! Glupie? Glupie to by bylo jak bys nie mial polaczonych nawet bym nie wpadł na to by pomyślec o tym aby jedna działała......
Tukan Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 no to mamy pierwsze rs4 TDI w historii koncernu z inglostad :> S4 :th: Adi S4
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 no to mamy pierwsze rs4 TDI w historii koncernu z inglostad :> S4
Mad_MAX Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 CUBER GRATY :thumbup: :drool: :drool: SWIETNIE WYGLADA A ja sobie zaszydze Hehehehe co to za pasciowe felgi hehehe Przy S4 to w zime powinienes smigac conajmniej na 17" [br]Dopisany: 01 Luty 2008, 19:24 _________________________________________________A jeszcze pytanko gdzie robiles wydech ??
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 wydech robiłem na czyżynach w :www.auto-wydech.pl fele będą ładne na wiosne.... :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Panowie wiec oto fotki..... sorki za jakosc zdjec no ale takie na szybko..... nie szydzić z felg :gwizdanie: dlaczego nie ? :polew: zdjęcia faktycznie bardzo kiepskie, a to psuje odbiór, zadzwoń następnym razem to ci cyknę lux foty :polew: a co do samego body kitu to very nice zwłaszcza d*pa za***iście wygląda, i w końcu rury nie przypominają .....impotenta ze zwisającym ..... :polew: trzeba oblać w niedzielkę :th:
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 w teren ruszam ale ok 21-szej w Niedziele oblewanie ...heheh no oki
Gość trueogre Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 w teren ruszam ale ok 21-szej w Niedziele oblewanie ...heheh no oki to ja zgłaszam postulat aby każdy MPKiem przyjechał, tylko nie będzie wtedy co oblewać dokładnie :polew:
sokolnh Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 myslałem że ten zderzak przedni bedzie bardziej agresywny ale chyba s-line ma taki a tak wogóle to mi sie podoba :th: trzeba na żywo obejrzyć no i zmien te felgi bo ja też czekam :gwizdanie:
Tytus Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Pieknie wyszło, zwłaszcza tyłeczek Gratulacje :th:
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 Sokolnh na żywo trzeba oceniać marna jakos zdjec wiec nie widac co i jak Ktoś sie pisze dziś na spota pod KFC ( obok Macro ) o godzinie 22 giej ?? ( odpuszczam dzis balety na Kaziku ) Rex i Themon będą
Gość trueogre Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Panowie gdzie ten magnes na autko zamawialiście ?? Bo na Wisłę przydałoby się mieć
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 Panowie gdzie ten magnes na autko zamawialiście ?? Bo na Wisłę przydałoby się mieć na gadaczu ci napisze
Rekomendowane odpowiedzi