Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Nie ide na studniowke , ja sie wylamie , jak zawsze bylem inny
Gość Murzyn Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaweszenie - najlepiej chyba juz gwinta wlozyc Max -
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaweszenie - najlepiej chyba juz gwinta wlozyc Max - :dance: :dance:
Gość rob Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 ASO dosc szybko działa z reklamacjami ( dostałem jedna listwe od S-lina a nie od S4 ) wczoraj reklamacja dzisiaj towar :thumbup jak się ma znajomości, to nie dziwi :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 ASO dosc szybko działa z reklamacjami ( dostałem jedna listwe od S-lina a nie od S4 ) wczoraj reklamacja dzisiaj towar :thumbup jak się ma znajomości, to nie dziwi :gwizdanie: Jakies duze te znajomosci hehehe
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 ASO dosc szybko działa z reklamacjami ( dostałem jedna listwe od S-lina a nie od S4 ) wczoraj reklamacja dzisiaj towar :thumbup jak się ma znajomości, to nie dziwi :gwizdanie: Cuber powiedz jakiemu klubowi kibicują te znajomości Panowie może ktoś jutro weżmie jakiś dobry aparat na spot?
Gość Murzyn Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Trzeniu a jaki to jest dobry? Ja bede mial zwykla cyfrówke
sokolnh Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 ja musze sobie dopiero kupić dobry, także na jutro nie wezme go jeszcze
rex Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Co do wersji Cuber-line: 1. Zderzaczki + grill - piękne, bajka po prostu. 2. Listwy - koxowe, ale ja pomimo wszystko bym chyba malował (ale wiem cuberos że jesteś "zboczony" na punkcie ori ) 3. Wydech - faktycznie, zdecydowanie za bardzo wystawało. A szczerze, ja bym ich nie kierował w dół. Wątpię by Ci zderzak zakopciło.
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja mam dobra cyfrowke ale niestety jestem amatorem foto i nie za bardzo umiem ŁADNE zdjecia robic
Gość Murzyn Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 powiem Ci adi ze nawet tak fajnie idylla, ptaszki cwierkaja, sloneczko swieci i grzeje, zadnych wojen
marcin j Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Adi czy u Ciebie na zegarach wyświetla ci się tylko temp na zewnątrz , czy masz też spalanie itd..??? I pytanie , czy masz tempomat??
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam panów po cięzkim dniu w pracy Jak cos to miłych ostatków w naszym pieknym miescie Krakowie.
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Opublikowano 2 Lutego 2008 Co do wersji Cuber-line: 3. Wydech - faktycznie, zdecydowanie za bardzo wystawało. A szczerze, ja bym ich nie kierował w dół. Wątpię by Ci zderzak zakopciło. rexio a kto powiedział ze moje końcówki wydechowe będa skierowane ku dołowi ?? No ale on jst obniżony -20 a masz jakąś propozycje wyrezania bixenonów ? Mozesz jak alvaro wstawic na sztywno bez regulacji A co do zawiechy - przydaloby sie do -30/35 do felg 18 i pakietu od S no stary czasem woże kogoś i nie mam zamiaru świecić wtedyw kosmos Droga do Zakopca poprostu kosmiczna 4 godziny..... :gwizdanie: wracałem juz troszke lepiej bo 1,5 .... Panowie moje spalanie jest teraz mega koxowe miasto 6-7 literków nie wiem czy jest to spowodowane wymianą EGR-u czy nie ale jest
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Przypominam , wezcie aparaty bo jutro będzie dzień prezentacji... a tak wogóle to chyba jutro będzie mega frekwencja...
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Opublikowano 2 Lutego 2008 no zapowiada sie 2-3 nowych ludków Pablo jednak nie dojedzie swoim carem ;(
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 mam nadzieję że nowi koledzy nie będą z tych co przyjezdzają sobie skasować błędy Vagiem i tyle ich widziano no i nie wiem czy poinformowaliście nowych kolegów o naszej tradycji w KFC nowi stawiają :thumbup:
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Opublikowano 2 Lutego 2008 wiec lepiej by Was dużo przyjechało to Was taniej wyjdzie te 5 mega kubełków
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 wiec lepiej by Was dużo przyjechało nowych to Was taniej wyjdzie te 5 mega kubełków hahaha , i niech ktoś weźmie kubek dla Pabla
Rekomendowane odpowiedzi