Gość Trzeniu Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Pablo a Ty gdzie wczoraj szalałeś? na czaterii? Nigdzie. czemu?[br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 23:49_________________________________________________ z Gracjanem taaaaa , i śpiewali razem : MÓJ INTERNECIE , MÓJ INTERNECIE :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
jarko Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Pany sprzedam telefon HTC DIAMOND bez simlocka z automapa 5.0 i uchwytem do samochodu. Dużo za niego chcesz :?: Długo używany :?:[br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 23:53_________________________________________________Kamil, coś takiego mi wyszło: wersja 3.0 trial wersja 2.51 full
KERCZI Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Pany sprzedam telefon HTC DIAMOND bez simlocka z automapa 5.0 i uchwytem do samochodu. Dużo za niego chcesz :?: Długo używany :?:[br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 23:53_________________________________________________Kamil, coś takiego mi wyszło: wersja 3.0 trial wersja 2.51 full Malutko (ma ze dwa miesiace), zero jakichkolwiek sladów uzytkowania. a z 1000pln
sokolnh Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 cos nie ma działania, pobawiłes w tone mapping ? muszą byc przesycone kolory ja mam photomatix pro 2.5.4
jarko Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Malutko (ma ze dwa miesiace), zero jakichkolwiek sladów uzytkowania. a z 1000pln muszę pomyśleć... Ma gwarancję :?: _________________________________________________ cos nie ma działania, pobawiłes w tone mapping ? muszą byc przesycone kolory Tam jest trochę tych suwaków... Powoli sie nimi bawię
KERCZI Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Malutko (ma ze dwa miesiace), zero jakichkolwiek sladów uzytkowania. a z 1000pln muszę pomyśleć... Ma gwarancję :?: _________________________________________________ cos nie ma działania, pobawiłes w tone mapping ? muszą byc przesycone kolory Tam jest trochę tych suwaków... Powoli sie nimi bawię Chyba ma, nawet nie wiem, cena niska bo musze sprzedac do wtorku, dorwalem RNSE
jarko Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Malutko (ma ze dwa miesiace), zero jakichkolwiek sladów uzytkowania. a z 1000pln muszę pomyśleć... Ma gwarancję :?: _________________________________________________ cos nie ma działania, pobawiłes w tone mapping ? muszą byc przesycone kolory Tam jest trochę tych suwaków... Powoli sie nimi bawię Chyba ma, nawet nie wiem, cena niska bo musze sprzedac do wtorku, dorwalem RNSE Taka niska to ona nie jest :gwizdanie:
boseron Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 dobra trzeba odespać wczorajsze balety, spijcie spokojnie ja padam na pysk
KERCZI Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 hmm biorac pod uwage ze dwa miechy temu dalem za niego 1649pln i NIE MA SIMLOCKA to chyba jednak jest no chyba ze polecialy na leb na szyje to nie wiem juz sam[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 00:27_________________________________________________ja tez spadam. papa
jarko Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Cos takiego mi teraz wyszło... Chyba nieco lepiej A bawiłeś się RAWami :?: Robiłeś HDR np ludziom, w ruchu :?:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 00:28_________________________________________________ hmm biorac pod uwage ze dwa miechy temu dalem za niego 1649pln i NIE MA SIMLOCKA to chyba jednak jest no chyba ze polecialy na leb na szyje to nie wiem juz sam Patrzyłem teraz, są już od 1400 do 2400... Dobra, pomyslę i do jutra dam Ci znać. I ja równiez spadam, miłej nocy
sokolnh Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Cos takiego mi teraz wyszło... Chyba nieco lepiej A bawiłeś się RAWami :?: Robiłeś HDR np ludziom, w ruchu :?:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 00:28_________________________________________________ hmm biorac pod uwage ze dwa miechy temu dalem za niego 1649pln i NIE MA SIMLOCKA to chyba jednak jest no chyba ze polecialy na leb na szyje to nie wiem juz sam Patrzyłem teraz, są już od 1400 do 2400... Dobra, pomyslę i do jutra dam Ci znać. I ja równiez spadam, miłej nocy w ruchu nie zrobisz, obiekt w hdrze musi byc nieruchomy rawy sa lepsze do hdrów, poniewaz wiecej jest na nich detali i kolorów, lepiej sie obrabiają chociaz ja i tak na jpgach robie
jarko Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 No ale przecież rawa zrobisz w ruchu
sokolnh Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 zrobić zrobisz, ale jak potem zrobisz dokładnie dwa takie same zdjecia ? [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 00:41_________________________________________________tak na szybko, cos takiego ma ci wyjsc
jarko Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 No ale jak masz rawa to Ci jedno foto do hdra wystarczy. Podobno da się wyciągnąć po 1,5ev. Chyba najszybciej będzie jak mi wartości napiszasz jakie masz na suwakach... Bo Sam to za szybko nie dojdę, no ale może
sokolnh Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 jutro ci zrobie tutorial, teraz ide spac pozdro
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 wszyscy wymiękli więc czas do spania , nara
Rekomendowane odpowiedzi