Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

w sumie ma już długi staż no i chyba po to kupił avanta żeby się nie pier.... z wkładaniem wózka

hmmm Avanty mi sie poprostu podobaja bardziej niz sedany, wózki i dzieciaki nie maja narazie z tym nic wspólnego :kox:

:hi: Wszystkim

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: śmietanko krakowska
Opublikowano
  • Autor

:hi: śmietanko krakowska

siemasz :naughty:

Opublikowano

dobry. :hi:

Opublikowano

Kamil ładne te felgi, co Ty od nich chcesz??

mega :hi:

wrzuć to do giełdy małopolskiej a nie tu :wink4:

Te a może do swojego je chcesz co?? :cool1: :cool1: :tongue4: :tongue4:

Już prawie rok leżą i nie mam weny żeby je wystawić gdzieś, jak tu nie dam to nigdzie nie dam i będą dalej leżeć.

Opublikowano

nie kupuje felg bo mi kolega pożyczy :naughty:

Opublikowano

ola seniores i senioritas... :polew:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 14:11_________________________________________________wychodzi nowa a4... zaliczki do Wąskiego proszę wpłacać... konto na priv... wypasik ustalacie ze mna :polew:

486474d3bfea14df.jpg[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 14:13_________________________________________________ładna, nie?

Opublikowano

ludziom się spieszy po prostu... od razu debile... :kox:

Opublikowano

własnie ze debile :angry:

Opublikowano

486474d3bfea14df.jpg[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 14:13_________________________________________________ładna, nie?

Elektoroluks Edyszyn. :kox: Ale pomysl ktos mial fajny :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Kepasa jak czytasz forum :mysli: Odnosnie tego odkurzacz bylo już :tongue4:

Opublikowano

kepasa od świeta czyta ,teraz częściej bo ma dyżury :gwizdanie:

Opublikowano

tylko

załozyłem dzisiaj zimówki na alusach 15 " ale jakos mi to bardzo nie lezy :no:

chyba przerzuce sie na stalówki

tylko zebys nie wygladal tak :)02122008001rl0.jpg

a stal cekin pod PLAZA i jeszcze mial pieekny hak na 20cm wystajacy :)[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 15:26_________________________________________________Ogr Ty mi ostatecznie podwedziles dlugopis??

Opublikowano

nie dałeś mu długopis :polew:

Opublikowano
dlaczego tak ostro ?? naturalna selekcja, z pociągu nikt nie ucierpi a im mniej kretynów tym lepiej !!!!

A poważnie to banda idiotów !!!!!

I w takim przypadku byłbym za tym żeby film nakręcony przez kogokolwiek nawet telefonem był podstawą do ukarania mandatem.

Panowie w Myślenicach mają nowa Vectrę C tablice KR... z wideorejestratorem (przód, tył) kolor czarny, uważajcie na nią bo wczoraj mnie podpuszczali, niestety brakuje im rejestratora z boku :decayed: :decayed: :decayed:, co dziwne łapali do ok 22, a zawsze wydawało mi się że tylko w dzień jeżdżą. Swoją drogą za to podpuszczanie to powinni baty dostać bo oni maja zapobiegać, działać prewencyjnie a nie tworzyć przestępców. :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano
dlaczego tak ostro ?? naturalna selekcja, z pociągu nikt nie ucierpi a im mniej kretynów tym lepiej !!!!

A poważnie to banda idiotów !!!!!

I w takim przypadku byłbym za tym żeby film nakręcony przez kogokolwiek nawet telefonem był podstawą do ukarania mandatem.

Panowie w Myślenicach mają nowa Vectrę C tablice KR... z wideorejestratorem (przód, tył) kolor czarny, uważajcie na nią bo wczoraj mnie podpuszczali, niestety brakuje im rejestratora z boku :decayed: :decayed: :decayed:, co dziwne łapali do ok 22, a zawsze wydawało mi się że tylko w dzień jeżdżą. Swoją drogą za to podpuszczanie to powinni baty dostać bo oni maja zapobiegać, działać prewencyjnie a nie tworzyć przestępców. :thumbdown: :thumbdown:

Witam

Panowie z Myslenic mają 2 VECTRY. Czarną i granatową. Rejestracja jednej z nich to KMY 4066.. coś takiego. Trzepią nimi codziennie od 3 tygodni. Potrafią się nią wypuścić nawet do samego Zakopanego. Także uwaga!!! Widuję sie z nimi codziennie jak wracam z pracy (~16:30) i czasami rano (~7:15).

Pozdrawiam

Opublikowano

nie, dałeś mu długopis :polew:

dokładnie :naughty:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 15:38_________________________________________________Robert dzwoniłeś ??
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.