PABLO Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Kto pozno wstaje...ten na spota nie zdazy... Zdąży zdąży Nie było mnie 3 tygodnie ale to nie przez pózne wstawanie po melanżach
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 siema Nie siemaj tutaj tylko zbieraj sie, myj furke i na spota smigaj
nex Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 siema Nie siemaj tutaj tylko zbieraj sie, myj furke i na spota smigaj nie bubaj do 18 jeszcze daleko, a furki juz nie mylem z miesiac bo co zajade na bp na bora to auta pod rondo [br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 14:51_________________________________________________aktualnie jestem w krzeszowicach i narzeczona nie chce mnie wypuścić :>
Gość Olaf Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 to mozna Was odwiedzic ??? :> zbieram sie i zbieram .. i jakos nie moge dotrzec w Lublinku 3 kluby na raz sie spotykaja i jest
Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Heh Ja wymyłem furke juz ale kurcze coś padac zaczeło :gwizdanie: Czyli kolor niebieski parkingu Olaf przyjedz
Gość Olaf Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Heh Ja wymyłem furke juz ale kurcze coś padac zaczeło :gwizdanie: Czyli kolor niebieski parkingu Olaf przyjedz oki to ja tez odwiedze myjke ... pozdro do 18tej w galerii
Tukan Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Siema,ale popilem na chrzcinach jak na chrzestnego przystało A teraz zdycham
Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Siema,ale popilem na chrzcinach jak na chrzestnego przystało A teraz zdycham zawital byś w końcu na spota
arson15 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 witam ja jak dziś mialem z zamiarem zjawić się na spota to auto u mechanika prawdopodobnie pompa wody się wysrała
Tukan Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Siema,ale popilem na chrzcinach jak na chrzestnego przystało A teraz zdycham zawital byś w końcu na spota Zjawie sie ale dzis to napewno nie ;( Za tydzien bede
Wąski Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Cuber jaka zapalniczka straszny był wczoraj dzień co oni leją do tych drinków
Tukan Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Cuber jaka zapalniczka straszny był wczoraj dzień co oni leją do tych drinków Ognista wode maja w barach
Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Cuber jaka zapalniczka straszny był wczoraj dzień co oni leją do tych drinków + popielniczka wszystko firmowane marką Marlboro :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Cuber jaka zapalniczka straszny był wczoraj dzień co oni leją do tych drinków + popielniczka wszystko firmowane marką Marlboro :gwizdanie: Nic nie pamiętam tylko Ciebie -a byłeś
jarko Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Heh Ja wymyłem furke juz ale kurcze coś padac zaczeło :gwizdanie: Czyli kolor niebieski parkingu Olaf przyjedz oki to ja tez odwiedze myjke ... pozdro do 18tej w galerii Serdecznie zapraszamy kolegę
jarko Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 miłego spotowania A Ty co :?: Nie przyjedziesz :?:
Rekomendowane odpowiedzi